günaydınlarrrrrrrrr![]()
günaydın canımmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrrr![]()
canım ben anlamadım bu işten yaa dönmedi bugün sabahta hafif yeşilimsi sarımsı gibiydi... birde ilk zamanlar idrarımda beyaz oluyodu yada beyaza yakın şimdi onunda rengi koyulaştı sarı oldu offf midenizi bulandırdım![]()
günadyınnnnngünaydınlarrrrrrrrr![]()
anladııııııııııııım.vay anasını aklıma gelmezdi hiç..hemen denicem datlum sağolsanki yenilemiş gibi geldi bana...ukluyken kırdığımızda iki lobdur ya...o iki lobun arasında perde gibi ince,zarımsı bir kabuk vardır.yani cevizi ikiye bölen kabuk.işte o kabuk öksürüğün ilacı...korkunç anlattım ama...ben hönk hönk gidecekken otobüste yanıma oturan bir nine deimişti15-16 yıl önce.ve herkeste işe yarıdı.onların 5-6 tanesini 1 cevizle birlikte kısık ateşe kaynatıp içiyoruz.te bu kaaa
ceviz var ya hani,kab
günaydınnnnn hoşgeldin..ne durumda reglin şekerim?günaydınnnnnnnnnnnn![]()
günaydınnnnnnnnnnnn![]()
günadyınnnnn
anladııııııııııııım.vay anasını aklıma gelmezdi hiç..hemen denicem datlum sağol
günaydınnnnn hoşgeldin..ne durumda reglin şekerim?
hoşbulduk canımm
bittiiiiiiiiiiiiiii dün akşam çokk şükürrrr
bi an hiç bitmiycek sandım![]()
yeşil hiç iyi değil eğer gerçekten yeşilse. bence sen doktora bunu soyle test ister belkii.
hadi gözün aydın...demek ki stresten fln öle uzamalar oluyo...ebrunun da 2 gün sürdü ya bu ay ..gerçi rekor bende 5 gün ilki kafadan 5 de bu sürer..10![]()
günaydın kızlar......... ben geldim........
hoşgeldin canım nasılsın
kuzular ben kaçıyorum işlerim var biraz..sonra görüşürüz....öpüldünüz..........:80::80:
iydir canım...her zamnaki gibi beklemedeyiz işte...bu ayda bi şey olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım hayırlısı???Sen ne durumdasın nasıl gidiyo hamilelik.........
tamam canım hoşçakalll
hayırlısı canım inşallah olur da gerek kalmaz aşılamaya... benimde iyi gidiyo bakalım midem bulanmaya başladı sanki biraz
yeşil hiç iyi değil eğer gerçekten yeşilse. bence sen doktora bunu soyle test ister belkii.
tamam canım hoşçakalll
hayırlısı canım inşallah olur da gerek kalmaz aşılamaya... benimde iyi gidiyo bakalım midem bulanmaya başladı sanki biraz
inşalllah canım.....doktor 28inde çalışmaya başlayın dedi bi de progestan verdi onu kulllanıcam aynı zamnda....kasıklarımda ağrılar var inşallah gerekli büyüklüğe ulaşır yumurtalar...... canım ya mide bulantısı kötü ama bu amaç uğruna çekilir.....hepimiz öyle düşünüyoruzdur....Allah kucağına almayı nasip etsin...
evet canım dr.a bunu söyle mantar ya da enfeksiyon olabilir.
kalp atışları başlamış işte, bulantılar onun işareti.