- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım hoşçakalll
hayırlısı canım inşallah olur da gerek kalmaz aşılamaya... benimde iyi gidiyo bakalım midem bulanmaya başladı sanki biraz
içimde başka bir kalp atıyo yani öylemisüper bişey bu yaaa
![]()
allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...dün gece burdaki herkes için dua ettim zaten seda , cess ve diğer hamileler sizide unutmadım sizinde bebekleriniz için dua ettimm![]()
allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...dün gece burdaki herkes için dua ettim zaten seda , cess ve diğer hamileler sizide unutmadım sizinde bebekleriniz için dua ettimm![]()
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz öptüm hepiniziiiii![]()
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz öptüm hepiniziiiii![]()
ne berbat bi günnnnn![]()
ne berbat bi günnnnn![]()
Merhabalar kızlar.....Ben geldim....:79:
hayırdır canım, hastalıktan mı diyosun yoksa Eskişehir'de de mi sel götürüyo ortaligi.
Hayırdır ne oldu
hayırdır canım, hastalıktan mı diyosun yoksa Eskişehir'de de mi sel götürüyo ortaligi.
Ces nasılsın enfeksiyon varmış geçmiş olsun haftasonu göremeyince seni sordum hafta içi girer dedi kızlar,ne diycem 1 bardak sıcak suya 10 adet karanfil biraz demlendirilince bu duruma çok iyi geliyormuş gebeliğe zararı yoktur sanırım
Geçecek inşallah canım. karanfil degil de maydanoz suyu dedi doktorum, bir de kuşburnu onları içiyorum şimdilik. ama tavsiye icin sagol. sen nasilsin?