2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

tamam canım hoşçakalll

hayırlısı canım inşallah olur da gerek kalmaz aşılamaya... benimde iyi gidiyo bakalım midem bulanmaya başladı sanki biraz

içimde başka bir kalp atıyo yani öylemi:1::1: süper bişey bu yaaa:46:

ayneeenn canım.bulantılar pıt pıtlarla başlarmış genelde.:46:rabbim duymayı nasip etsin. nasıl bir an bak,başka hiçbir şey yok o güzellikte,anlatacak kelime yok....

allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...dün gece burdaki herkes için dua ettim zaten seda , cess ve diğer hamileler sizide unutmadım sizinde bebekleriniz için dua ettimm:16::16::16:

allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...dün gece burdaki herkes için dua ettim zaten seda , cess ve diğer hamileler sizide unutmadım sizinde bebekleriniz için dua ettimm:16::16::16:

Allah razı olsun canım.Hamişlerin duaları tutarmış inşalllah öyle olacak....

hayırdır canım, hastalıktan mı diyosun yoksa Eskişehir'de de mi sel götürüyo ortaligi.

Ces nasılsın enfeksiyon varmış geçmiş olsun haftasonu göremeyince seni sordum hafta içi girer dedi kızlar,ne diycem 1 bardak sıcak suya 10 adet karanfil biraz demlendirilince bu duruma çok iyi geliyormuş gebeliğe zararı yoktur sanırım

Nasılsın canım bugün biraz daha iyimisin.İzini kopardın sanırım iyi oldu bol bol dinleniceksin hemde o mikrop ortamından uzak kalırsın.

Ces nasılsın enfeksiyon varmış geçmiş olsun haftasonu göremeyince seni sordum hafta içi girer dedi kızlar,ne diycem 1 bardak sıcak suya 10 adet karanfil biraz demlendirilince bu duruma çok iyi geliyormuş gebeliğe zararı yoktur sanırım

Geçecek inşallah canım. karanfil degil de maydanoz suyu dedi doktorum, bir de kuşburnu onları içiyorum şimdilik. ama tavsiye icin sagol. sen nasilsin?

Geçecek inşallah canım. karanfil degil de maydanoz suyu dedi doktorum, bir de kuşburnu onları içiyorum şimdilik. ama tavsiye icin sagol. sen nasilsin?

Dün endokrinoloğuma gittim Sedanın tavsiyesiyle baya bi tahlil istedi şubatın 1 inde kan vericem sonrası bakalım durum ne inşallah bundan bulurum çareyi

Back
X