kızlar ben çıkıyorum sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapmışlardı dün onun sonucunu almaya gitcem akşama görüşürüzzz
duygucuğum,şu 10 dk kuralı yüzünden özel mesaj yazamadım,aşk olsun arkadaşım,kötü bir şey demedin ki..dut kurusu var evde,yerim birazdan.bir bardak da tarçın çayı
ne kadar anlamlı bir dua. sağ ol canım benim.gerçekten türkçe açıklamaya baksanıza!
kızlar ben çıkıyorum sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapmışlardı dün onun sonucunu almaya gitcem akşama görüşürüzzz
duyguuuuu tahlillerin çıktı mı?
Ben de çıkıyorum biraz,yemek yapmam lazım,görüşürüz....:79::80::79::80::79:
deli kıziçim rahatladı şimdi
ellerine sağlıkkkk:79::80:Ben de çıkıyorum biraz,yemek yapmam lazım,görüşürüz....:79::80::79::80::79:
Canım 1 şubatta vardı randevu en erken ozaman yapılcak tahliller zaten öğrenince sana sölyemezsem çatlarım ben:18::18:
çıkan çıkana bende çıkıyorum....Dizi filmim başladı da :) görüşürüz yine.......
Kızlarrrrrr burda bir kar yağmaya başladı görmelisiniz lapa lapa herşey anında bemneyaz oldu yuppi bayılırım kara ama bu yıl hiç göremedim şöyle üstünde yürüyüp ayaklarımın batacağı bir kar
ben karın lapa lapa yağıp yumuşacık olanını ama ertesi gün buza dönmeyip eriyenini severimne yapayım,bir izmirli olarak yürüyemiyorum buzda soğuktan da nefret ederim hemmm
giyin sımsıkı,hava mis gibidir şimdi,15 dk tempolu yürü,15 de dönüş,yarım saat.missss gibi oksijeeennn!bu arada da içinden güzel şeyler geçir,benim için de yürüAynen öyle canım ya lapa lapa
ben karın lapa lapa yağıp yumuşacık olanını ama ertesi gün buza dönmeyip eriyenini severimne yapayım,bir izmirli olarak yürüyemiyorum buzda soğuktan da nefret ederim hemmm
giyin sımsıkı,hava mis gibidir şimdi,15 dk tempolu yürü,15 de dönüş,yarım saat.missss gibi oksijeeennn!bu arada da içinden güzel şeyler geçir,benim için de yürü
doktor dün adımölçer al 8000 adım olsun hergün dedi 2 kilocuk daha vermişim
Sedacım ya ben seni çok merak ediyorum varya normalde hayal gücüm çok iyidir ama seni çok düşündüm kafamda canlandıramadım birtürlü
adım ölçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?