2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Bak bide şunu söliyim ben bikaç ay önce ayrıldım işten sık sık doktor için izin alıyodum çok rahatsiz oluyodum dedim bebek için tedaviye başlarsam dahada çok alcam sorun olcak neyse buarada ev aldık ama teslimat 1 yıl sonraydı hem kira hem kredi taksidi ödiycektik dah ailk taksidi ödedik eşimin iş yeri el değiştirdi 30 kişiyi işten çıkardılar düşün hiç yiyip içmesek bile kira ve kerdiyi her ay ödemek zorundaydık 3500 tl şart yani çoook dua ettik vede bunun için tesirli dualar var veee 2 ya sonra iş buldu eşim Allah birdah göstermesin kimsyede yaiatmasın tabi ben panit atak oldum o sıralarda ve şunada iananırım kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş "Kadının biri çocuğunu kaybetmiş bi hocaya gitmiş dua et çocuğumu bulayım demiş adam çok üzüldüysen bulursun demiş aradan 1 hafta geçmiş yine gitmiş dayanamıyorsan bu duruma çocuğun evdedir demiş yine yok 1 ay geçmiş hoca ben dayanamıyorum gücüm kalamdı artık günlerim zindan oldu çok kötüyüm demiş o halde dediklerin doğruysa çocuğun evdedir demiş ve gerçektende çocuğunu bulmuş"

doğru söylüyorsun...şu an benim için daha önemli ne var ki...gerçekten çok doğru söylüyorsun...izmirin havası(cess haklıyım ama bu konuda ne berbat hava)hastalık,kocamın gerginliği derken patladım galiba.

be de evlenirken işsizdim,balayının ilk günü teklif geldi,balayımız bitince işe başladım hep diyorum beyefendiye kjısmet bu işler diye...o hala bebeğe ben senin babanım diyemem derdinde.sinir şey ya,insan beni üzmez bu durumda,ne yaptığını bilse üzmez zaten de...az sonra gelir o karımı sevmeyediyeceğim ki bebek küsannesini ağlatmamayı öpğrenip gelsin...o öyle konuştukça ben kendimi kötü hissettim ya.sanki para için deliren biriyim ben...

evet canım hakkımız yok kendi meselelerimiz yüzünden onları üzmeye... sen kocanla konuş o da üzülmesin artık senide üzmesin iş bulcak bebek kısmetiyle gelicek merak etmeyin... benim bi tanıdığım anlatmıştı 3. çocuğa hamile kalmış istemeden kaza olmuş.. kocası işsiz diye aldırmayı düşünmüşler hatta baya kesin karar vermişler.. sonra aldırmaya giderken yoldan geri dönmüş vazgeçmiş ve hamileyken kocası iş bulmuş düşünebiliyomusun allah büyük sedam herşey olur yeterki sağlık olsun

Evet bu havada Polyanna bile depresyona girer gerçekten. Akşamdan beri gök indi resmen.

yok yok kahve düştü aklıma,içeyim bir fincancık.telveyi az atarım.geliyorum az sonra.çok özür dilerim sizi de gerdim durduk yere,iyi ki tanımışım sizi...

sen de haklısın tatlım da eşine de hak ver..erkek için daha zor işsiz olmak..kadın bşeyler buluyo yapıcak yada daha mantıklı düşünüyo ama erkek gurur yapıyo..sizin birbirinize ihtiyacınız var..bebeğinizin de size...üzmeyin birbiriniziiiii kıyamam annem

yok yok kahve düştü aklıma,içeyim bir fincancık.telveyi az atarım.geliyorum az sonra.çok özür dilerim sizi de gerdim durduk yere,iyi ki tanımışım sizi...

Biraz sıkıntını dağıtabildiysek ne mutlu bize..... Haah ...İşte gül biraz git kahveni yap iç,rahatla. Diyorum ya bu topic gerçekten farklı,burda insan huzur buluyor....:81:Hepimiz yardımcı oluruz seve seve....:81:

kahvemi yaptım,misss gibi kokusu yetti. kedişimmm bana neler yapıyor görsenizellerimi yaladı,yüzüme patisiyle pıt pıt vuruyor şimdi mırlayarak.hissediyor bence.

kahvemi yaptım,misss gibi kokusu yetti. kedişimmm bana neler yapıyor görsenizellerimi yaladı,yüzüme patisiyle pıt pıt vuruyor şimdi mırlayarak.hissediyor bence.

ay ay kafamda çok sıcak bir tablo oluştu. ne güzel:)

allah hepinizin o güzel gönlüne göre versin. dur ben şu salağa romantik bir mesaj çekeyim bari...bana ekmek almaya gitti taaa çankayaya,ekşi maya ev ekmeği satan yere.

duygucuğum,şu 10 dk kuralı yüzünden özel mesaj yazamadım,aşk olsun arkadaşım,kötü bir şey demedin ki..dut kurusu var evde,yerim birazdan.bir bardak da tarçın çayı

-----------------------------------------------------------------------------

Sıkıntılı Anlarda Okunacak Dua

İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla
Allahım yardımcınız olsun canım.............:26:

Son düzenleme:

ne kadar anlamlı bir dua. sağ ol canım benim.gerçekten türkçe açıklamaya baksanıza!

kızlar ben çıkıyorum sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapmışlardı dün onun sonucunu almaya gitcem akşama görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…