doğru söylüyorsun...şu an benim için daha önemli ne var ki...gerçekten çok doğru söylüyorsun...izmirin havası(cess haklıyım ama bu konuda ne berbat hava)hastalık,kocamın gerginliği derken patladım galiba.Canım,sıkma canını bebek bi çok tanıdığıma hep uğur getirdi,umarım size de getirecek,eşin işe girecek en kısa zamanda İnşaallah.Kayınvalideni de kafana takma onlar öyle işte....
Sadece bebeğini düşün şimdi ve bebeğinin mutlu,stressiz bi anneye ihtiyacı olduğunu unutma.Eşine de bebeğinizin mutlu , huzurlu ve onu umutla bekleyen bi anne babaya çok ihtiyacı var.Moralini hep yüksek tut,siz onu az beklemediniz ki.....
biz evlenmeden 3-4 ay once de eşim işsiz kaldı düğüne bi hafta kala iş buldu.balayından sonra başladı...Allah herşeyi öyle bi denk getiriyor ki bak gör o bebek sizin herşeyiniz olacak ugur getirecek bereket bolluk getirecek...siz anne babası olarak gerilmeyin ki yavruş da gerilmesin...
tatlı=şeker...şeker hastasıyım ki ben...
dal gitssiiinnn
canlarım bewnim,iyi ki varsınız...ben onun işini mişini dert etmiyorum.aç mezarı yok ya...kıt kanaat de olsa geçiniyoruz şükür.elbet rabbim bir yerden kayıracak...beni üzen eşimin durumu...adam 10 yıl yaşlandı ya...her gece uyanıyorum adam yok yanımda,bakıyorum mutfakta,dizinin tekini karnına çekmiş,kafayı o dize dayamış,düşünüyoryazık benim çocuğuma ya kaç gündür grip mahvetti şimdi de annesi ağlayıp üzdü minicik şeyiüzdüm durduk yere bebeğimi de ...
doğru söylüyorsun...şu an benim için daha önemli ne var ki...gerçekten çok doğru söylüyorsun...izmirin havası(cess haklıyım ama bu konuda ne berbat hava)hastalık,kocamın gerginliği derken patladım galiba.
be de evlenirken işsizdim,balayının ilk günü teklif geldi,balayımız bitince işe başladım hep diyorum beyefendiye kjısmet bu işler diye...o hala bebeğe ben senin babanım diyemem derdinde.sinir şey ya,insan beni üzmez bu durumda,ne yaptığını bilse üzmez zaten de...az sonra gelir o karımı sevmeyediyeceğim ki bebek küs annesini ağlatmamayı öpğrenip gelsin...o öyle konuştukça ben kendimi kötü hissettim ya.sanki para için deliren biriyim ben...
sen de haklısın tatlım da eşine de hak ver..erkek için daha zor işsiz olmak..kadın bşeyler buluyo yapıcak yada daha mantıklı düşünüyo ama erkek gurur yapıyo..sizin birbirinize ihtiyacınız var..bebeğinizin de size...üzmeyin birbiriniziiiii kıyamam annemdoğru söylüyorsun...şu an benim için daha önemli ne var ki...gerçekten çok doğru söylüyorsun...izmirin havası(cess haklıyım ama bu konuda ne berbat hava)hastalık,kocamın gerginliği derken patladım galiba.
be de evlenirken işsizdim,balayının ilk günü teklif geldi,balayımız bitince işe başladım hep diyorum beyefendiye kjısmet bu işler diye...o hala bebeğe ben senin babanım diyemem derdinde.sinir şey ya,insan beni üzmez bu durumda,ne yaptığını bilse üzmez zaten de...az sonra gelir o karımı sevmeyediyeceğim ki bebek küs annesini ağlatmamayı öpğrenip gelsin...o öyle konuştukça ben kendimi kötü hissettim ya.sanki para için deliren biriyim ben...
yok yok kahve düştü aklıma,içeyim bir fincancık.telveyi az atarım.geliyorum az sonra.çok özür dilerim sizi de gerdim durduk yere,iyi ki tanımışım sizi...
yok yok kahve düştü aklıma,içeyim bir fincancık.telveyi az atarım.geliyorum az sonra.çok özür dilerim sizi de gerdim durduk yere,iyi ki tanımışım sizi...
kahvemi yaptım,misss gibi kokusu yetti. kedişimmm bana neler yapıyor görsenizellerimi yaladı,yüzüme patisiyle pıt pıt vuruyor şimdi mırlayarak.hissediyor bence.
sen de haklısın tatlım da eşine de hak ver..erkek için daha zor işsiz olmak..kadın bşeyler buluyo yapıcak yada daha mantıklı düşünüyo ama erkek gurur yapıyo..sizin birbirinize ihtiyacınız var..bebeğinizin de size...üzmeyin birbiriniziiiii kıyamam annem
Biraz sıkıntını dağıtabildiysek ne mutlu bize.....Haah ...İşte gül biraz git kahveni yap iç,rahatla. Diyorum ya bu topic gerçekten farklı,burda insan huzur buluyor....:81:Hepimiz yardımcı oluruz seve seve....:81:
allah hepinizin o güzel gönlüne göre versin. dur ben şu salağa romantik bir mesaj çekeyim bari...bana ekmek almaya gitti taaa çankayaya,ekşi maya ev ekmeği satan yere.
bence debağlantım kopup duruyor
kocayı da daladım
ve bugün nedense ağlayasım var.
annem öldü benim,anneannemi anne bilirim,anneannem yok,kardeşimin yanında 25 saat uzakta bebek bakıyor
halam ilçedearamız uzak...başka da kimsem yok
koca depresyonda,mutsuz...işsiz diye,bebek geliyor ben bir baltaya sap olamadım diye
her gece sabahlıyor ve gündüz uyuyor rengi sapsarı...yüzünde bir karış sakal...
annesi bir kez arayıp sormadı beni nasılsın,canının bir istediği var mı...
off her şeye gıcığım bugün.uzun süredir içmiyorum,bir fincancık türk kahvesi içip sakinleşsem..
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla
Allahım yardımcınız olsun canım.............:26:
kızlar ben çıkıyorum sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapmışlardı dün onun sonucunu almaya gitcem akşama görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?