- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
hayırlı akşamlar kızlar ben geldim gezginçi zehra geldiiiiiiayyyyy geçmiş çok fazla şimdi okuyayım desem sohbet edemem
durumlar nasıl gelişme var mııı???
![]()
kızsen nerelerdesin hoşgeldinnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı akşamlar kızlar ben geldim gezginçi zehra geldiiiiiiayyyyy geçmiş çok fazla şimdi okuyayım desem sohbet edemem
![]()
Kızlar ben keçiboynuzu nektarı yediriyorum kocama pekmez gibi ama daha iyiymiş adam zaten kuduruktu hepten delirdiKeçiboynuzu alacAKTIM ama kırıklar kalmıştı hep ben de bunu aldım.Kendim de yiyorum bazen
![]()
![]()
evet tatlım tamda o hafta yumurtluyorummmaman banane değerlendırcem valla hıccc kusura bakmasınlarr düşüncesiz olan onlarr ne utaanıcamm
![]()
oh ohh ne güzel valla ,demek ikinizide etkiledi keçiboynuzuuu,,,,
hoşgeldinnnn bebeğimmmmmmmmmmmmm,nbr?
tabi çalış canım ,boşverr ne utanıcan,doğanın kanunu buu
ohh ohh keçiboynuzunuda içirr ,,misafirlere inatttttt:90:
![]()
tabi canım bak herkes neler deniyor,biz geriden geliyoruz,sadece yumurtlama günlerimizi biliyoruz,bazen kaçırıyoruz hemde,ama extra eşlerimiz için bişiler yapmıyoruzz,,asıl iş onlarda yawrummm,,yoksa şimdiye çoktan olurdu hepimizin bebişi,,,biraz spermlere güç lazımm![]()
içireyim vallaaa ohhh şifa olsun diyeee![]()
hosgeldim canikomm... kac gündür nerdeydin neler yaptinn... anlattt
öyle valla... bundan sonra kimse bizi tutamazz![]()
canım sakın ama sakın sende benim gibi yapma boşver ya sal gitsin onların düşüncesizliği ben utandımda noldu 1 ayım boşa gittiii ama sen sakın öyle yapma onlara inat tadını çıkar ohhkaçarmııbaşladık bilee:78::78::78:
zaten perşembe gunu görümcemler geliyoo ozaman kadar noldu oldu
evlilik yıldönümümüzünde içine edicekler deli oluyorumm:84::84:
canım elma sirkesi varsa suyun içine dök biraz öyle kalsın eğer oda yoksa azcık tuz bırak çamurunun hepsini dibe çıkarıriyi akşamlar kızlar......ya şu ıspanağı yıkama ne zor bi iş ya...kaç gez yıkadım hatırlamıyorum bile.....Pişirincede 2 tabaklık yemek çıkıyo...![]()
ay benimkide aynı anam aynııııııayyy esra senin kociş te aynı benim kociş gibi,,,,biz kk ya girdiğimizde neden ilgilenmiyorsun diyolar,kendileri oyun filan oynayınca biz ilgi isteyince mort oluyoruzzzzzz![]()
saol canım nasılsın bakem?hoşgeldin bebekimmmmmm
kızsen nerelerdesin hoşgeldinnnn![]()
Kızlar ben keçiboynuzu nektarı yediriyorum kocama pekmez gibi ama daha iyiymiş adam zaten kuduruktu hepten delirdiKeçiboynuzu alacAKTIM ama kırıklar kalmıştı hep ben de bunu aldım.Kendim de yiyorum bazen
![]()
hosgeldim canikomm... kac gündür nerdeydin neler yaptinn... anlattt
ay napayım canım bol bol geziyorum komşu komşu benimkide gündüzleri evde yaaa oh beni bırakıpta git bakalım deyip duruyooo eee anacım napayım kendi evde olursa efendi pcyi elime vermiyo bende iyi ozaman zehra kaçar yapıyorum hehe
ya kızlar buarada bende dün keçiboynuzu pekmezi alacaktım benimki kem küm etti almadım ama yarın alayımda ağzına tepeyimmmm![]()
süppperr yaaa hadi kızlar göreyim sizi şubatta bizim tayfadan hamiş haberleri almak istiyorum lütfen sıkı çalışın ve bol bol dua edin hayırlısını.....
canım sakın ama sakın sende benim gibi yapma boşver ya sal gitsin onların düşüncesizliği ben utandımda noldu 1 ayım boşa gittiii ama sen sakın öyle yapma onlara inat tadını çıkar ohh
canım elma sirkesi varsa suyun içine dök biraz öyle kalsın eğer oda yoksa azcık tuz bırak çamurunun hepsini dibe çıkarır
ay benimkide aynı anam aynıııııı
saol canım nasılsın bakem?
ay canım sorma ya bugünde günüm vardı komşudaydım sabahlarıda benimki evde ya pcyi kapıyo hemen![]()
süppperr yaaa hadi kızlar göreyim sizi şubatta bizim tayfadan hamiş haberleri almak istiyorum lütfen sıkı çalışın ve bol bol dua edin hayırlısını.....
aynenn bende hamis haberleri almak istiyom.... hatta meryem suresini bile okuyabilirizzzz.... kürlerimizi uygulariz... egzersiz v.s. yaparizz.... veeeee teker teker Hamileyimmmm deriz burdaaa
:92::92::92::92::92::92:![]()
ay napayım canım bol bol geziyorum komşu komşu benimkide gündüzleri evde yaaa oh beni bırakıpta git bakalım deyip duruyooo eee anacım napayım kendi evde olursa efendi pcyi elime vermiyo bende iyi ozaman zehra kaçar yapıyorum hehe
ya kızlar buarada bende dün keçiboynuzu pekmezi alacaktım benimki kem küm etti almadım ama yarın alayımda ağzına tepeyimmmm![]()
aynenn bende hamis haberleri almak istiyom.... hatta meryem suresini bile okuyabilirizzzz.... kürlerimizi uygulariz... egzersiz v.s. yaparizz.... veeeee teker teker Hamileyimmmm deriz burdaaa
:92::92::92::92::92::92:![]()
ay canım aynen ya inşallah buarada benim adama bişey oldu stres yapıyo resmen yahuuu bende dedimki ev ödevi gibi düşünme dedim:78::78::78:![]()
zehra keçiboynuzunun pekmezini mi kendisini mi alıcannn,,,kendisi daha faydalı sankii,kaynatıp suyunu içir,heavende öyle yapmıştı,esranıın dediği keçiboynuzu nektarı nasıl onu bilmiyorum ama,sanki kendisi daha faydalı diye duymuştummm,hani pekmezle değilde kaynatıp suyunu içmesiiii
ay canım aynen ya inşallah buarada benim adama bişey oldu stres yapıyo resmen yahuuu bende dedimki ev ödevi gibi düşünme dedim:78::78::78:![]()
evet ya gene şöyle toplu dua yapsakk kımın duasının kabul olacagı bellı olmazz
ya bende çok sevdiğim bi ablamdan duydumm oda hocadan dinlemiş
313 tane ayetel kürsi okuyup dileğini söylüyormussun kabul oluyormuşş kendınden bıkaç bısey annlattı cok etkılendimm![]()