2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım sakın ama sakın sende benim gibi yapma boşver ya sal gitsin onların düşüncesizliği ben utandımda noldu 1 ayım boşa gittiii ama sen sakın öyle yapma onlara inat tadını çıkar ohh:36:

canım elma sirkesi varsa suyun içine dök biraz öyle kalsın eğer oda yoksa azcık tuz bırak çamurunun hepsini dibe çıkarır:34:

ay benimkide aynı anam aynıııııı:47:

saol canım nasılsın bakem?:54:

ay canım sorma ya bugünde günüm vardı komşudaydım sabahlarıda benimki evde ya pcyi kapıyo hemen:37:

denemezmiyim ama yine çamur yine çamur...akşam gelsin eve çok mu aradın bu ıspanağı dicemmm

ay canım nebileyim yaaa bende pekmezi kolay olur diye onu alayım dedim ozaman kendini mi alayım anacım?:34:

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde kendisinin daha faydalı olduğunu anlatıyor ama sen bilirsin canımm,,,bi bak istersen oraya biran önce başlasınnn,yumurtlama gününe kadar içsin inşlhh tek seferde tutturursunuz yaaaaa

hiç söyleme o günlerin yumurtlama günleri olduğunu ,,,ödev gibi olunca isteksizleşiyorlar canım,,,
gerekirse sen ortam hazırlaa,,,,
oooo hemde ne isteksizleşme anacım deli ediyo beni deliiiiiii:36::35:bugün okadar stres yapmışki yok ben doktora gidecem demeye başladı banada diyemiyor bende aldım karşıma konuştum ben senin eşinim benden niye çekiniyosun açıkça söyle strese gerek yok dedim aman işte böyleeee:37:
benimde yarin günüm var... off sabahlari kalkmak cok zor oluyo...

al anacim alll... insallah faydasi olurrr:27:

inşallah olur canım benim günümde şubatta bende sıra :52:eee canım sende akşamdan yapılacak varsa hazırla ona görede çok erken kalkmazsın:34:

zehra ,ebru bu altın günü mü,,,
bende katılıyorum ,sıramı savdım öyle geldim memleketee
bizde cuma günleri kuran filan okunuyo,dualar ediliyo,ardından 5 çayı gibi çaylar,pastalar,çörekler filan yeniliyor

oooo hemde ne isteksizleşme anacım deli ediyo beni deliiiiiii:36::35:bugün okadar stres yapmışki yok ben doktora gidecem demeye başladı banada diyemiyor bende aldım karşıma konuştum ben senin eşinim benden niye çekiniyosun açıkça söyle strese gerek yok dedim aman işte böyleeee:37:

inşallah olur canım benim günümde şubatta bende sıra :52:eee canım sende akşamdan yapılacak varsa hazırla ona görede çok erken kalkmazsın:34:

yok canim bende toplanmicaklar... komsumdayiz yarin:34:

kocisler daha cok strese giriyorlar aslinda..:59:

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde kendisinin daha faydalı olduğunu anlatıyor ama sen bilirsin canımm,,,bi bak istersen oraya biran önce başlasınnn,yumurtlama gününe kadar içsin inşlhh tek seferde tutturursunuz yaaaaa
ozaman kendini alayım canım dediğin gibi bugün 10.günüm ama 12,14,16.günler önemli dimi?yarın çarşıya çıkarız zaten gezmeye o ara alayım hemen bariiii:34:
denemezmiyim ama yine çamur yine çamur...akşam gelsin eve çok mu aradın bu ıspanağı dicemmm
ay hepsi öyle oluyor canım ya dünde ben ıspanaklı börek yapmıştım yıkadım kuruttum sonra doğradım bayağı zamanımı aldı:27:
mrb kızlar ben de geldimmmm :42::42::42: ya evde ne varsa yedim yedim yedimm :56::56::56: şimdide midem bulanıyo. bu yalnızlık beni bi uçuruma sürüklemeye başladı artık hadi hayırlısı :52::52::52::35::35::35::35: nasılsınızzzzzz

ah anacım zaten o yalnızlık kilo alma sebebimiz hep oooo:47:canın sıkılıyor mutfağa koşuyosun oyalanmak içinnn bende çok yapıyorum hemşom boşverrrrrr:27:

kızlar doktorum ayın 28inde başlayın demişti çalışmalara aynı zamanda progestanda al dedi...Ben bu akşamdan başlasam mı ki...yumurtaların geliştiğini farkediyorum ama ne zamn çatlar bilemem...

bizde cuma günleri kuran filan okunuyo,dualar ediliyo,ardından 5 çayı gibi çaylar,pastalar,çörekler filan yeniliyor

bizde her carsamba günleri oluyo canim.... her hafta birinin evinde toplaniyoz... önce yasin, cevsen falan okunuyo ondan sonra dini sohbetler ediliyo ve arkasindan kahvalti yapiyozz:27: öle iste:9:

ozaman kendini alayım canım dediğin gibi bugün 10.günüm ama 12,14,16.günler önemli dimi?yarın çarşıya çıkarız zaten gezmeye o ara alayım hemen bariiii:34

yawrum hergün içir senin biraz düzensizdi ya adetin belli olmazz,10u ile 20si arası çalışın bencee,,,

aynen canım altın yada para oluyor bizimki paralı:27:buarada herkes sordu yineeee bebiş yok mu hadı daha ne beklıyosunuz diye ay bayılazaaaaam diyecektim nerdeyseeee:37:ay kızlar yaaa 6 ay önce evlenen arkadaşımda 4 aylık hamileymiş ve bebişide kızmışşş duyunca nasıl şaşırdım banada dememiştiiii anammmm bir biz kaldık bizzzzzz:53:
yok canim bende toplanmicaklar... komsumdayiz yarin:34:

kocisler daha cok strese giriyorlar aslinda..:59:

eeee ozaman no problem bebişimmmm:66:

ozaman kendini alayım canım dediğin gibi bugün 10.günüm ama 12,14,16.günler önemli dimi?yarın çarşıya çıkarız zaten gezmeye o ara alayım hemen bariiii:34:

ay hepsi öyle oluyor canım ya dünde ben ıspanaklı börek yapmıştım yıkadım kuruttum sonra doğradım bayağı zamanımı aldı:27:

ah anacım zaten o yalnızlık kilo alma sebebimiz hep oooo:47:canın sıkılıyor mutfağa koşuyosun oyalanmak içinnn bende çok yapıyorum hemşom boşverrrrrr:27:

kilo alsam sıkıntı değilde tüm günümü etkiliyo gözüm kararıyo midem bulanıyo evin içinde o haldeyim yanii :27::27:

kızlar doktorum ayın 28inde başlayın demişti çalışmalara aynı zamanda progestanda al dedi...Ben bu akşamdan başlasam mı ki...yumurtaların geliştiğini farkediyorum ama ne zamn çatlar bilemem...

canım hissetmen önemli bence başlayınn,,,ne kaybedersinki,günaşırı başla 28 indede devam edersiniz yine

canlarim ben cok aciktim yahu... gidip biraz biseyler atistirayim bari... yine gelirim

simdilik öptm herkeziii grsrzz:79:

aynenn bende hamis haberleri almak istiyom.... hatta meryem suresini bile okuyabilirizzzz.... kürlerimizi uygulariz... egzersiz v.s. yaparizz.... veeeee teker teker Hamileyimmmm deriz burdaaa

:92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74:

Amiiiiinnnnn canım,İnşaallah....
evet ya gene şöyle toplu dua yapsakk kımın duasının kabul olacagı bellı olmazz:61:
ya bende çok sevdiğim bi ablamdan duydumm oda hocadan dinlemiş
313 tane ayetel kürsi okuyup dileğini söylüyormussun kabul oluyormuşş kendınden bıkaç bısey annlattı cok etkılendimm:75:

313 Ayetel Kürsi'yi ben de burda başka bi topicde okudum,hem onu hem de ..:44:bişey daha okumuştu ama tam hatırlayamadım ,onları okuduğu ay hamile kalmış.

Back
X