ayyyy durun size de ikram edeyimmmm
geldiiimmmm
offfffevet tatlım yine misafirrrr
yarın görümcem çoluk çocuk geliyoo pazartesi yada salıya kadar bende
burayada gıremem
geldiiimmmm
aman yaaa ne bu yatılı gelenlerden çektiğimiz yahuuuevet tatlım yine misafirrrr
yarın görümcem çoluk çocuk geliyoo pazartesi yada salıya kadar bende
burayada gıremem
geldiiimmmm
Kkızlar geçen günlerde hamama gitmiştim...Su yumurtalıklara iyi gelir mi acaba bugün de gitsem...yumurta gelişimine iyi gelir mi?Bilginiz var mı? Su çok sıcak değil tam kıvamında...
geldiiimmmm
Valla bana sorarsan hamama hic gitme derim, bana hic hijyenik bir ortammış gibi gelmiyo ama tabi benimki batıl inanç olabilir. hic gitmedim ama oyle hissediyorum. sıcak suyun da iyi gelcegini düsünmüyorum etkilemez heralde.
Hoşgeldiiiiiin.
canım bence sen gitme bi daha hem hijyenik değil hem de sıcak su yumurtalıklara zararlıymışşş,,,
hatta dr.lar söylüyo mümkünse ılık suyla duş alın diye,,,
hoşgeldin şeker anneeeeeeeeee
ya kızlar bu 10 dakika işide nerden çıkmış yahuuuuu
hoşbulduk kuzularrrrrr
ya izmir berbat beee bu ne! sanki koordinatları değişti...buzzzzz
tamm gitmiyim o zamn.Ama su sıcak değil.tam yüzülecek bi su.....sizi mi kırıcam gitmem o zamn:)
hoşbulduk kuzularrrrrr
ya izmir berbat beee bu ne! sanki koordinatları değişti...buzzzzz
bebişim yumurtlamaya iyi gelir mi bilmem ama bizde hamam kültürü vardır ben çok severim kil maskemi yaparım kesemi yaparım vücudum bir hafta yumuşacık olur oh missssss
bebişim yumurtlamaya iyi gelir mi bilmem ama bizde hamam kültürü vardır ben çok severim kil maskemi yaparım kesemi yaparım vücudum bir hafta yumuşacık olur oh missssss
Gerçekten cok coğuk. nemden dolayi daha beter ısırıyo insanın yüzünü rüzgar. Hic disari cikmamak lazim.
eğer genel değilse,özel oda tutunca dökersin çamaşır suyu al sana hijyen.bir de ben bazı kaplıcaların dr.lar tarafından önerildiğinibiliyorum.hepsi her hastalığa değil de...a tam bana göre ya,şu an çok üşüyorum ya ekmek fırınına ya da hamama atın beni
bir de adı izmir,hava durumunda da 11 derece görünüyor.hissedilen sıfırın altında.eskişehir'in ayazı bir,izmir'inki iki...
ay canım ya kıyamam ben sana hamamda olsaydın şimdi sıcacık bademimizde mis gibi sıcaktan mayışırdıeğer genel değilse,özel oda tutunca dökersin çamaşır suyu al sana hijyen.bir de ben bazı kaplıcaların dr.lar tarafından önerildiğinibiliyorum.hepsi her hastalığa değil de...a tam bana göre ya,şu an çok üşüyorum ya ekmek fırınına ya da hamama atın beni
oh mis gibiiiiiiiiilk güzel bi yıkanıyosun...sonra havuza giriyosun...sonra bi kese ardından da masaj....sonra tekrar yıkan ...tekrar gir havuza şıp şıp yüz....
öyle zaten özel oda tutucan..Ben kadını çağırıyorum bi güzel temizletiyorum tekrardan....Hadi o zamn zehrayıda alalım gidelim hamama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?