2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Kkızlar geçen günlerde hamama gitmiştim...Su yumurtalıklara iyi gelir mi acaba bugün de gitsem...yumurta gelişimine iyi gelir mi?Bilginiz var mı? Su çok sıcak değil tam kıvamında...

canım bence sen gitme bi daha hem hijyenik değil hem de sıcak su yumurtalıklara zararlıymışşş,,,
hatta dr.lar söylüyo mümkünse ılık suyla duş alın diye,,,

hoşgeldin şeker anneeeeeeeeee

canım özel odaya gidiyoruz....Temiz bi yer.... gözümün önünde tekrar temizletiyorum...Gitmezdim temiz olmasa.....Geçen hamamdan geldikten bu yana yumurtalıklarım da hareketlenme başladı...gelişiyo anlıyorum....ama su buna yardımcı oldu mu bilmiyorum..

tamm gitmiyim o zamn.Ama su sıcak değil.tam yüzülecek bi su.....sizi mi kırıcam gitmem o zamn:)

hoşbulduk kuzularrrrrr
ya izmir berbat beee bu ne! sanki koordinatları değişti...buzzzzz

ya kızlar bu 10 dakika işide nerden çıkmış yahuuuuu

sorma, dün canım çıktı o on dk yüzünden
bir de ben şimdi size tek tek cevap yazacaktım alıntı yapamadım, o butonu tıklayamadımo yüzden genel bir hoş bulduk olduforum foruuuummm kendine gelllll

tamm gitmiyim o zamn.Ama su sıcak değil.tam yüzülecek bi su.....sizi mi kırıcam gitmem o zamn:)

bebişim yumurtlamaya iyi gelir mi bilmem ama bizde hamam kültürü vardır ben çok severim kil maskemi yaparım kesemi yaparım vücudum bir hafta yumuşacık olur oh missssss

bebişim yumurtlamaya iyi gelir mi bilmem ama bizde hamam kültürü vardır ben çok severim kil maskemi yaparım kesemi yaparım vücudum bir hafta yumuşacık olur oh missssss

eğer genel değilse,özel oda tutunca dökersin çamaşır suyu al sana hijyen.bir de ben bazı kaplıcaların dr.lar tarafından önerildiğinibiliyorum.hepsi her hastalığa değil de...a tam bana göre ya,şu an çok üşüyorum ya ekmek fırınına ya da hamama atın beni

ilk güzel bi yıkanıyosun...sonra havuza giriyosun...sonra bi kese ardından da masaj....sonra tekrar yıkan ...tekrar gir havuza şıp şıp yüz....

öyle zaten özel oda tutucan..Ben kadını çağırıyorum bi güzel temizletiyorum tekrardan....Hadi o zamn zehrayıda alalım gidelim hamama....

ay canım ya kıyamam ben sana hamamda olsaydın şimdi sıcacık bademimizde mis gibi sıcaktan mayışırdı
ilk güzel bi yıkanıyosun...sonra havuza giriyosun...sonra bi kese ardından da masaj....sonra tekrar yıkan ...tekrar gir havuza şıp şıp yüz....
oh mis gibiiiiiiii:92:
öyle zaten özel oda tutucan..Ben kadını çağırıyorum bi güzel temizletiyorum tekrardan....Hadi o zamn zehrayıda alalım gidelim hamama....

vallahi canım biz aynı hamama 15 yıldır gideriz(hoş bu 15 yılın önceleride var tabiki ben küçükken annem götürümüş hep)yerimiz hep aynıdır temizlenir mis gibi çayımız vs hep hazırdır ohhh sıcacık,yumuşacık vsss ah canım ya keşke beraber gidebilsek malatyaya geldim komşuma diyorum ama hamam kültürü yokki tarihi hamamları bilsin kadın bilmiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…