- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
saol canımmm
kızlar ben çıkıyorum geldi benimkii hadi öptüm sizi görüşürüz
turlikkkkkkkkk gitme bi yereeeeee
aslında ebru az çok bilir,,,şu anda forum yöneticisiyle iletişim kurmaya çalışıyorum...daha sonra heber veririm size...
ebru eğer anladıysan demek istediklerimi kızlara özelden msj atar mısın,,,ben beklemedyim de biliyosunuz 10 dk. durumu var...
aslında ebru az çok bilir,,,şu anda forum yöneticisiyle iletişim kurmaya çalışıyorum...daha sonra heber veririm size...
ebru eğer anladıysan demek istediklerimi kızlara özelden msj atar mısın,,,ben beklemedyim de biliyosunuz 10 dk. durumu var...
Aaaaaaaaaaaaa meraktan deliririm biteim şimdi bennnnnnnnn
hmmm... galiba anladim ama bi cözümü var canim yaa... sadece ismini degistir ve yine katil aramiza
özelden yazarim size ama eger dogru anladiysamm:26:
öyle yapıcam...bekliyorum şu an...
doğru anladın canım,,,
O zaman öncekilere de bi çözüm bulmak lazım...Değiştirsen önce yazdıklarındaki isim de değişiyor mu?öyle yapıcam...bekliyorum şu an...
O zaman öncekilere de bi çözüm bulmak lazım...Değiştirsen önce yazdıklarındaki isim de değişiyor mu?
evet evet degisiyoo... hatta bi tanesinde gördüm ismini degistirmis ... isminin altinada hani kisisel rütbe varya orayada ... eski nickim ..??..??? yazmis:26:
güle güle annecik...saol canımmm
kızlar ben çıkıyorum geldi benimkii hadi öptüm sizi görüşürüz
turlikkkkkkkkk gitme bi yereeeeee
Hmm o zaman problem yokkkkkkk
tamam ama o seyden cikmana ne gerek vardiki:26:
evet evet degisiyoo... hatta bi tanesinde gördüm ismini degistirmis ... isminin altinada hani kisisel rütbe varya orayada ... eski nickim ..??..??? yazmis:26:
offff offff o ayrı bi muamma...ona bu akşam bi çözüm bulucam...
umarım benim ki de öyle olur...
Noluyor, nedir sıkıntı anlamadım ben de. bana da bir anlatan olur mu özelden lütfen.
offff offff o ayrı bi muamma...ona bu akşam bi çözüm bulucam...
umarım benim ki de öyle olur...
ben 10 dk beklemedeyim malesefff
ay simdi catlicam meraktan. noluyooooooooooo
onada birileriiii girmene kiziyosa sende benim gibi yeni üye ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?