2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla pek umudum yok malesef,,,çünkü hala cvp alamıyorum...
moralim çok bozuk yaaa...

en kötü ihtimal üyelik iptali sonra tekrardan girmek ama ozamanda pek bisey fayda etmiyo cünkü yazdiklarin hala kaliyo:26: biraz bekle sen kesin cvp gelir...

ces canım sana yazdığım mesajı deece ye de atar mısın?
ben yazamıyorum şu an...

kıslar ben çıkıyorum işlerim var biraz.....görüşürüz yine...

kızlar ben çıkıyorum...
gerildim iyice,,,biraz yatıp uyusam iyi olur...sonra görüşürüz yine....

ya kizlar konusun hadi

ay ben konuşayım. Aksam yegenimi gormeye gidiyorummmm, cok seviyorum onu, minnacık beyaz bi kelebek, karnıma uzaniyo, hamile oldugumu biliyo. 2 yasinda daha ama biliyor essek sipasi, kendi karnini tutup tutp bebek bebek diye dolaniyo evde. Cok kibar bir kiz cocugu. öğle şeker ki.

kiz cocuklari ayri bisiii yaa.. onu öp benim icin
benim yegenim TRde

kiz cocuklari ayri bisiii yaa.. onu öp benim icin
benim yegenim TRde

öpreim, o kadar cok operim ki forumdaki hatta KK'daki herkese yeter. öpmeye doyamiyo insan. Sen ne zaman gelceksin TR'ye, TR'de nerede yasiyor ailen, sen Almanya'da miydin bu arada?

Evü süpürdüm sildim ohhhh yoruldum yaaaa

eline sağlık dünürüm..dün işten gelince de ben yaptım aynı şeyi...resmen rahatlıyorum yapınca

bu arada dr randevum var 17.30da kızlar..saçıma bi çkıp bi kaybolan sebatitlerim için gdiyorum...kendinize iyi bakın...görüşürüzzzz.:80::80::80:

öpreim, o kadar cok operim ki forumdaki hatta KK'daki herkese yeter. öpmeye doyamiyo insan. Sen ne zaman gelceksin TR'ye, TR'de nerede yasiyor ailen, sen Almanya'da miydin bu arada?

ben ramazandan sonra gelicem canim yaa... gecen sene tam ramazan ayinda TRdeydik ama hic iyi olmuyo o yüyzden bu sene ya önce yada sonra gelicez Allah nasip ederse...
evet canim ben almanyadayim... ailemde burda bi saniye ya hepsini anlatmiyim en iyisi sana özelden yazayim

Evü süpürdüm sildim ohhhh yoruldum yaaaa

ohhh iyi olmus canikomm bugünkü sporunuda yapmis oldun

Sebatit'e portakalın cok dokundugunu biliyomusun Sibel? bir de çikolata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…