2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

perwinela kimsenin geleceği yok biz sohpet edelim bari........ne yapıyosun.........

selam arkadaslar, ben 3 sene sonunda eşimi bebeğe ikna ettim, :) hadi hayırlsı

gittim eczaneden folik asit aldım, mayıs gibi ilk denemeyi dusunuyoruz tabi kısmet, ben sıgara kullanıyorum cunku, 3 ayda anca temizlerinir vucudum. Ben 30 yasındayım. Simdi ilk is saglık ocagına gitmek olacak, cunku cocuk dusununce gel demisti hemsire.

Son düzenleme:
ben kötü bisey demedim ki !!!

merhaba dedim yine kimsecikler yok dedim...ama sen kuru kuru işleri güçleri vardır zamanları yoktur gibi cevap yazdın...çok resmi geldi cevabın..aman neyse ya bu zamanlarda çok hassasım alıngan oldum herhalde....

merhaba dedim yine kimsecikler yok dedim...ama sen kuru kuru işleri güçleri vardır zamanları yoktur gibi cevap yazdın...çok resmi geldi cevabın..aman neyse ya bu zamanlarda çok hassasım alıngan oldum herhalde....

zamanlari yoktur dedigimemi kizdin
neyse....

resmi geldiyse bile ne var bunda ayol... daha seninle dogru dürüst tanismiyoruz bile... hemen cicim balim olacak halim yok benim maalesef... aman neyse ne düsünürsen düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…