vayyy herkes de burada! :) yemek yemem lazım da bir selam vereyim dedim.hoş geldiniz be ya
vayyy herkes de burada! :) yemek yemem lazım da bir selam vereyim dedim.hoş geldiniz be ya
valla da tadı yok!biz yokken pek tadı yok sanırım topiğinbikaç gündür giremiyodum sessiz sedasız kalmış... bu arada kanda belli olur evet çok merak ediyosan git yaptır bence
hoşbulduk taze anaaaaasende hoşgeldin sedaaammmm... birbirimizi çekiyomuyuz ne???
hosbulduk canim sende hosgeldinnntamam canim afiyet olsun bebisimizede yarasinnn
sende hoşgeldin sedaaammmm... birbirimizi çekiyomuyuz ne???
valla da tadı yok!
siz olmayınca kimsesiz kalıyor topiğimiz.
hoşbulduk taze anaaaaaçektik galiba baksana ebru ve turlik kuşu da var
hoşgeldin canımmmm
hoşgedin canımmm nasılsınn
hosgeldinnnnasilsin sekerimmm
hoşbuldukkkkk
çokk iyiyimm sizler nasılsınızzz
canım benimmm hoşbuldukk iyiyimmmm
bi bakayım dedim kimseler varmı
biz yokken pek tadı yok sanırım topiğinbikaç gündür giremiyodum sessiz sedasız kalmış... bu arada kanda belli olur evet çok merak ediyosan git yaptır bence
bizde iyyiz canikomm... bi kacimiz burdayiyz valla... zehra sibel esrada olsa tam tayfa olurduk yine
hepiniz anlaşmalı mı gittiniz ne yaptınız bi kaç gündür hiç kimse yoktu bianda çoğalıverdiniz maşallah :) yarın gidip yaptırıcam inş canım
yok yaa ne anlaşmasıı... kalplerimiz bir bizim galiba hissediyomuyuz nedir... birde ben baktım bir iki kere bizimkilerden kimse yok geri çıktım... napim tadı olmuyo yoksa
hepiniz anlaşmalı mı gittiniz ne yaptınız bi kaç gündür hiç kimse yoktu bianda çoğalıverdiniz maşallah :) yarın gidip yaptırıcam inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?