2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Kızlar progestan kullanmaya başladığimdan beri her ilacı içtiğimde yarım saat sonra pat uyuya kalıyorum......baş ağırısıyla uyanıyorum....yan etkisi mi yoksa vücut mu kabul etmiyo bilmiyorum..

neden progestana başladın sen hayrola? sersemik yapar o bildigim kadariiyle.

Kızlar progestan kullanmaya başladığimdan beri her ilacı içtiğimde yarım saat sonra pat uyuya kalıyorum......baş ağırısıyla uyanıyorum....yan etkisi mi yoksa vücut mu kabul etmiyo bilmiyorum..

hiç bi fikrim yok :26::26:

dünürüm ya ben de bi tartılsam ii olcak..verdim galiba 1,5-2 kg ben deakşam spor var unutmayım tartılayım

YAN ETKILERI :
- Özellikle sabahlari ilaç alinmasindan 1-3 saat sonrasinda zaman zaman bas dönmesi, uyku hali, sersemlik gibi reaksiyonlarla karsilasilmistir.
- Menstrüasyon süresinde kisalma, veya arada kanamalar meydana gelebilir.Bu olaylar bir sürdozaj ifadesidir.
"BEKLENMEYEN BIR ETKI GÖRÜLDÜGÜNDE DOKTORUNUZA BASVURUNUZ"

neden progestana başladın sen hayrola? Sersemik yapar o bildigim kadariiyle.

doktorum verdi....senin yumurtan dölleniyo ama sonra bi sorun çıkıyo dedi....rahim duvarını kalınlaştırır dedi...bu ay kullanmaya başladım....

sağol tatlım...ppospektüsünü düşürmüşüm bulamadım...demek ki normal benim yaşadıklarım...

doktorum verdi....senin yumurtan dölleniyo ama sonra bi sorun çıkıyo dedi....rahim duvarını kalınlaştırır dedi...bu ay kullanmaya başladım....

inşallah yardımcı olur. hergün 1 bebek aspirini ya da coraspin iciyomusun peki?

içmiyorum canım ...niye ki içmem mi gerekiyo...

ben kimyasal gebelik yasadigimda, daha sonraki hamileligim icin doktor hergün 1 tane ic, saglikli dollenmeye yardimci olur demisti, gittiginde ya da konustugunda doktoruna bir sor istersen. gerci her yigidin yogurt yiyisi farkli olur ama...

heyyyy kimler varmışşşş! merhaba kızlarrrrr

Hoşgeldin tatilci Anne :)

evet progestan uyutuyo, ben de uyukluyorum ya hep...her gün 2 iğneydi,teke düşünce bile o yorgunluk devam ediyor.gerçi her sabah 6'da uyanıyorum ve tüm gün ayakta,tahta başındayım.yine de önce yorulmazdım,gebeliğe yoruyordum.birkaç topikte halsiz bıraktığını okumuştum.
Hoş geldin annem

Yaaa sinir oldum bilgisayaarım takılıyooo:84::84::84::84::84:
hoş bulduk kuzummmm:)

hoş bulduk çalışkan annenasılsın?hafta sonu yoktun...

BENCE DE VALLA KALSIN ALMAYALIM

anneeeeeeeeeeem hoşgeldiniiiiiiiiiizzzzzzz
hoşbulduk deecesiiiiii

tamm canım ben sorarım doktoruma...sağol düşündüğün için...

Evet seda uyutuyor ki ne uyutuyor....ben de günde 2 tane kabsül içiyorum...akşam alıcak olduğumu yatmadan önce alıyorum hem güzel uyuyorum hem de akşamımı yememiş oluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…