Kızlar progestan kullanmaya başladığimdan beri her ilacı içtiğimde yarım saat sonra pat uyuya kalıyorum......baş ağırısıyla uyanıyorum....yan etkisi mi yoksa vücut mu kabul etmiyo bilmiyorum..
Kızlar progestan kullanmaya başladığimdan beri her ilacı içtiğimde yarım saat sonra pat uyuya kalıyorum......baş ağırısıyla uyanıyorum....yan etkisi mi yoksa vücut mu kabul etmiyo bilmiyorum..
hiç bi fikrim yok :26::26:
dünürüm ya ben de bi tartılsam ii olcak..verdim galiba 1,5-2 kg ben deakşam spor var unutmayım tartılayım
Tartıl tartıl valla moral oluyor
neden progestana başladın sen hayrola? Sersemik yapar o bildigim kadariiyle.
Siz verin sizin veridklerinizi ben alıyorum, yabana gitmiyor merak etmeyin. isterseniz dogumdan sonra iade ederim ben de size :)
yan etkılerı :
- özellikle sabahlari ilaç alinmasindan 1-3 saat sonrasinda zaman zaman bas dönmesi, uyku hali, sersemlik gibi reaksiyonlarla karsilasilmistir.
- menstrüasyon süresinde kisalma, veya arada kanamalar meydana gelebilir.bu olaylar bir sürdozaj ifadesidir.
"beklenmeyen bır etkı görüldügünde doktorunuza basvurunuz"
doktorum verdi....senin yumurtan dölleniyo ama sonra bi sorun çıkıyo dedi....rahim duvarını kalınlaştırır dedi...bu ay kullanmaya başladım....
sen al yarasın sana da doğumdan snra biz almayalım
inşallah yardımcı olur. Hergün 1 bebek aspirini ya da coraspin iciyomusun peki?
heyyyy kimler varmışşşş! merhaba kızlarrrrr
içmiyorum canım ...niye ki içmem mi gerekiyo...
BENCE DE VALLA KALSIN ALMAYALIMsen al yarasın sana da doğumdan snra biz almayalım
heyyyy kimler varmışşşş! Merhaba kızlarrrrr
evet progestan uyutuyo, ben de uyukluyorum ya hep...her gün 2 iğneydi,teke düşünce bile o yorgunluk devam ediyor.gerçi her sabah 6'da uyanıyorum ve tüm gün ayakta,tahta başındayım.yine de önce yorulmazdım,gebeliğe yoruyordum.birkaç topikte halsiz bıraktığını okumuştum.Kızlar progestan kullanmaya başladığimdan beri her ilacı içtiğimde yarım saat sonra pat uyuya kalıyorum......baş ağırısıyla uyanıyorum....yan etkisi mi yoksa vücut mu kabul etmiyo bilmiyorum..
hoş bulduk kuzummmm:)Hoş geldin annem
Yaaa sinir oldum bilgisayaarım takılıyooo:84::84::84::84::84:
hoş bulduk çalışkan anneben kimyasal gebelik yasadigimda, daha sonraki hamileligim icin doktor hergün 1 tane ic, saglikli dollenmeye yardimci olur demisti, gittiginde ya da konustugunda doktoruna bir sor istersen. gerci her yigidin yogurt yiyisi farkli olur ama...
Hoşgeldin tatilci Anne :)
hoşbulduk deecesiiiiiiBENCE DE VALLA KALSIN ALMAYALIM
anneeeeeeeeeeem hoşgeldiniiiiiiiiiizzzzzzz
ben kimyasal gebelik yasadigimda, daha sonraki hamileligim icin doktor hergün 1 tane ic, saglikli dollenmeye yardimci olur demisti, gittiginde ya da konustugunda doktoruna bir sor istersen. Gerci her yigidin yogurt yiyisi farkli olur ama...
Hoşgeldin tatilci anne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?