- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
evet,bende de kahverengi lekelenmeler olduğunda dr.um progesteron yapabilir demişti.YAN ETKILERI :
- Özellikle sabahlari ilaç alinmasindan 1-3 saat sonrasinda zaman zaman bas dönmesi, uyku hali, sersemlik gibi reaksiyonlarla karsilasilmistir.
- Menstrüasyon süresinde kisalma, veya arada kanamalar meydana gelebilir.Bu olaylar bir sürdozaj ifadesidir.
"BEKLENMEYEN BIR ETKI GÖRÜLDÜGÜNDE DOKTORUNUZA BASVURUNUZ"
al sen de minik beslensinSiz verin sizin veridklerinizi ben alıyorum, yabana gitmiyor merak etmeyin. isterseniz dogumdan sonra iade ederim ben de size :)
inşallah yardımcı olur. hergün 1 bebek aspirini ya da coraspin iciyomusun peki?
hoş bulduk çalışkan annenasılsın?hafta sonu yoktun...
tamm canım ben sorarım doktoruma...sağol düşündüğün için...
benimki de (kadın doğumcu değil,endokrinci)gebeliğin baında tansiyon takibi yaptırdı,14 ve üstü çıksaydı başlayacaktı.11'den üstünü görmryince gerek görmedi.
görmemişim selamını:) merhaba sana da!hey kimler gelmiş.....sanada merhaba.....
Evet seda uyutuyor ki ne uyutuyor....ben de günde 2 tane kabsül içiyorum...akşam alıcak olduğumu yatmadan önce alıyorum hem güzel uyuyorum hem de akşamımı yememiş oluyorum....
Benim 9-6 tansiyonuuum :) başka bir sebep söylemişti bana, bilmemne anomalisini önler demişti ama tam hatırlayamıyorum. Bir de ben migren icin icerdim zaten hergün 1 tane, içmeye devam ediyorum o sebeple.
benim normalim 11-7 gibi de gebelik başladı başlayalı düşüyor genelde.sen bebeğigörmeye ne zaman gidecektin?
Ayın 12.sinde gidicem canım, 2li test olcak o güni sen bugun gidicektin degil miiii.
yok, yarıa aldırdım. çünkü üç güncük sömestr tatilindeyim.nasılsa yarın da evdeyim.ve yapılacak başka tahliller de var geniş geniş vakitte olsun istedim.yarın 17'de...bakalım ne çıkacak...çok meraktayım.bugün 13 haftalık oldu son adet tarihine göre.ama yaklaşık bir hafta geriden geliyor(5 gün) dr o yüzden 13.haftaya randevu verdi sanırım.
görmemişim selamını:) merhaba sana da!
Saatlere dikkat et,her gün aynı saatte unutma hormon alıyorsun.dr bana vajinal jelini vermeye çalıştı,ben kullanmak istemedim.sonra hap olmaz günde 6 tane içmen gerekir mideni yorar dedi,iğne verdi.iğnesi yağlı,epey yakıyor ama katlanacağım .geriye 6 ay kaldı
evet endokrin tahlilleri var,çarşamba da sonuç çıkar...Anladım canım, hayırlısı olsun, inşallah butun tahlillerin sonucu iyi cikar. baska ne tahlilleri yaptiricaksin? endokronoloji ile ilgili olanlar mı?
aminnn inşallah sen de bu ay kavuşursun bebeğine.sağol canım öyle yapıyorum hep aynı saatte alıyorum......ben 2 tane alıyorum midemile alakalı bi problem yok ama 6 tane yorar tabii...gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer inş.o 6 ay.........
çok güzel değil mi?ayyyyyyyy devlerin aski caliyo Sedaaaaaa.
evet endokrin tahlilleri var,çarşamba da sonuç çıkar...
aminnn inşallah sen de bu ay kavuşursun bebeğine.
çok güzel değil mi?
esra sibelll konuşun be yaaa
Pes ettim pc beni deli etti yazmıyo doğru düzgün bak bunu bile beş dk da yazdım :84::84::84:
Pes ettim pc beni deli etti yazmıyo doğru düzgün bak bunu bile beş dk da yazdım :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?