2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Hoşgeldinnnnnn
İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin

slm kızlar nasılsınız ben iyi degilim dun gece kırmızıları gördüm 3 gun erken oldum 8 ocaktı 5 ocakta ne yapmam lazım acaba bende bir problemmi oluştu sorun yoktu ama rahim filmi cekildigimde anlamıyorum acep eşim hala üzelmedimi hem cok kanamam var hemde koyu renk ama cok sulu anlamadım karınım cok agrıdı dayanamadım agrı kesici içtim agrısı kesildi artık bir dahaki aya kaldı.allah isteyen herkese nasip etsin.

amin canm allh kimsenin kucagını boş brakmasın sanada geçmiş olsun buarada

bitkisel bişiler deniyeniniz varmı kıslar ben buay bal tarçın çörekotu denorum bu yntemle kalan çok kşi olmuş ama bakalım ne olucak kısmett

merhaba arkadaşlar benide aranızaalırsanız sevinirim
bende hazirandan beri o mutlu haberi almayı bekliyorum ama şimdilik bişey yok inşallah hepimiz bu güzel haberi en kısa zamanda alırız

bende aynı durumdayım canım. erken geldi. eşim ameliyat olmadı. dr. 1. derecede dedi ve clomen verdi. pek bir faydası olmamış anlaşılan bize.

bende aynı durumdayım canım. erken geldi. eşim ameliyat olmadı. dr. 1. derecede dedi ve clomen verdi. pek bir faydası olmamış anlaşılan bize.

bizim ameliyat olalı 7 ay oldu çift taraftan oldu ama ameliyattan önce 2-3 tane idi ameliyattan sonra 11 milyondu şimdide 6 ay test yaptırması lazım yaptımıyor 7.ci aydayız hala yaptırmıyor ne yapacagımı bilmiyorum kötüyemi gittimi yoksa düzeldide bende bişimi var ögrencez ama test yaptırmıyor allahım bana sabır ihsan eyle 21 aydır istiyoruz hep hüsran benim daha ilk olcak bebiş ama allah nasip ederse clomen ve l-arginin ve vitaminde kullansın benim eşim klomeni içemiyor beyfendiye bişiler oluyormuş karnı şişiyormuş ötekilerini içiyor ama 3nü kullanmak daha faydalıymış.haberin olsun

merhaba kızlar;
ben bir iki güne kırmızıları yiyorum
bu aya kaldı bütün umutlarım. inşallahhhhhhh ocak ayı uğurlu gelir. ovulasyon testi alıcam biraz daha garanti olur belki.
patır patır hamile haberleri alırız inşallahhhhhhh.

Kızlar hemen aci cevap nolurr
yumurtlamam 31 aralıkta oldu biz 2 gün öncesinde ilişki yaşadık ve 1 gün sonrasında
Benden bugün peçeteye bulaşacak kadar kan geldi.Göğüslerim bile şişmeden
Yumurtlamadan 5 gün sonra adet başlar mı ?
Kist mi var yaa o kadar da doktora gittim

bedenini daha fazla yormadan küçük bi şekerleme yapsan :)

Esra henüz hasta olmuş olamazsııın, ilişkiye bağlı olabilir mi? ağrım da oluyo diyodun...

Esra henüz hasta olmuş olamazsııın, ilişkiye bağlı olabilir mi? ağrım da oluyo diyodun...

Canım ilişkide de kanama şuana kadar hiç yaşamadım ki.İlişki de 2 ocakta oldu en son 3 gün sonra kanar mı ki
Sabah çok akıntım vardı böyle kıvamlı dolu dolu afedersin.Bu ne ola ki dedim işte şimdi de bu kan geldi çamaşırım da hiçbir şey yok sadece peçeteye geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…