- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Merhaba kızlar ben topiği bugün gördüm ve başlık beni çok heyecanlandırdı.
Ocak ayı bizim ayımız olsun...
Ben 1 yılı aşkın bebek bekliyorum son 3 ay klomen kullandım.Bu ay ara verdim ...Bİr sonraki ay rahim filmi çektiricem.
slm kızlar nasılsınız ben iyi degilim dun gece kırmızıları gördüm 3 gun erken oldum 8 ocaktı 5 ocakta ne yapmam lazım acaba bende bir problemmi oluştu sorun yoktu ama rahim filmi cekildigimde anlamıyorum acep eşim hala üzelmedimi hem cok kanamam var hemde koyu renk ama cok sulu anlamadım karınım cok agrıdı dayanamadım agrı kesici içtim agrısı kesildi artık bir dahaki aya kaldı.allah isteyen herkese nasip etsin.
amin canm allh kimsenin kucagını boş brakmasın sanada geçmiş olsun buarada
slm kızlar nasılsınız ben iyi degilim dun gece kırmızıları gördüm 3 gun erken oldum 8 ocaktı 5 ocakta ne yapmam lazım acaba bende bir problemmi oluştu sorun yoktu ama rahim filmi cekildigimde anlamıyorum acep eşim hala üzelmedimi hem cok kanamam var hemde koyu renk ama cok sulu anlamadım karınım cok agrıdı dayanamadım agrı kesici içtim agrısı kesildi artık bir dahaki aya kaldı.allah isteyen herkese nasip etsin.
bende aynı durumdayım canım. erken geldi. eşim ameliyat olmadı. dr. 1. derecede dedi ve clomen verdi. pek bir faydası olmamış anlaşılan bize.
mrb arkadaşlar kimse yok sanırımmmm :97::97::97::97::97::97:
bedenim burda, ruhum uykuya yenik düşmek üzereeee.
insallah canim.. amin
tamam canim:) 2-3 günde bitirebilirmisin acaba??
listeye yaziyorum
bedenini daha fazla yormadan küçük bi şekerleme yapsan :)
bedenini daha fazla yormadan küçük bi şekerleme yapsan :)
Kızlar hemen aci cevap nolurr
yumurtlamam 31 aralıkta oldu biz 2 gün öncesinde ilişki yaşadık ve 1 gün sonrasında
Benden bugün peçeteye bulaşacak kadar kan geldi.Göğüslerim bile şişmeden
Yumurtlamadan 5 gün sonra adet başlar mı ?
Kist mi var yaa o kadar da doktora gittim
Esra henüz hasta olmuş olamazsııın, ilişkiye bağlı olabilir mi? ağrım da oluyo diyodun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?