öyle mutlaka ama işte etrafımda herkesin bebeği oldu. olmayanlarda hamile. insan ister istemez kendini kötü hissediyr.
ooo bitmiş maşşalhh açıkta kalanlarıda yeni arkadaşlardan biri alırsa süper olurr
rabbim kabul eder inşallahhh okuyan herkesten Allah razı olsunn
ooo bitmiş maşşalhh açıkta kalanlarıda yeni arkadaşlardan biri alırsa süper olurr
rabbim kabul eder inşallahhh okuyan herkesten Allah razı olsunn
261 tane ben okuyabilirim kimse almadıysa
evet canım o duyguyu cok ıyı bılırımmm eltim hamıle, benım le bırlıkte evlenen butun akraba gelinleri hamileee, aynı dönme ve benden sonra evlenen butun arkadaslarım nerdeyse hamilee
sizin bir problem varmı olmaması için. benim eşimde varikosel var. ilaç kullanıyor.
kızzzlaarr nasısınız? 5 dk vaktim var,buraya daldım yine:)))
kaderden haber var mı test yaptırmış mı?
iyiyiz biz de:)) çok uykum var bugün ve çoook yoğun bir gün!canimm iyyiz siz nasilsiniizzz
iyiyiz biz de:)) çok uykum var bugün ve çoook yoğun bir gün!
ben gıttım doktora bi sorun yok dedi eşimi bilmiyorummm
inşallah idüzelir canım
aaa niye adeti falan mi gecti yoksaaa..
daha günü var galiba da dün yaptıracaktıbugüne kalmıştı merak ettim.şimdi ben çıkıyorum:79::80:
canim sen calismayi ne zaman birakacaksin?? TRde var mi böyle bisey yani hamile kaldiktan 5-6 ay sonra falan birakmalimisin yoksa istedigin kadar calisabilirmisin??:44:
dershaneci olmasam bırakabilirim son 3 hafta kala ama dersler beklemez!:))neyse ki haziran sonunda edebiyat sınavı, ağustos başı da kısmetse doğum(riskli gebelik diye temmuz sonu da olabilir)...ağustos sonu yine ders...süt izni bile çok az burada.onda da dershaneci=köle!derse gşirmezsen yerine birini bulurlar!işyerimden ayrılmak istemiyorum çoğu yere göre iyi.personel de iyi.kısmet bakalım...öptüm çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?