Ayy ağzından bal damlıyor... İnşallah canımmmm![]()
ayy ne demek ya insaallah kızlar zor ya rabbım aratmasın aramak zorr..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ağzından bal damlıyor... İnşallah canımmmm![]()
üye__________________________b.a.tarihi
omman________________________1 ocak
mimar2010_____________________4 ocak
duruşah_______________________5 ocak
ledeynam______________________5 ocak
asbelk________________________6 ocak
kad_er________________________7 ocak
psiyoji________________________7 ocak
nazelmas_41__________________8 ocak
asyauzun_____________________9 ocak
tarfil_________________________10 ocak
smyr_________________________10 ocak
_ebru32______________________11 ocak
bengu_ck_____________________12 ocak
turlik_________________________12 ocak
ronya________________________13 ocak
minikyaramaz__________________16 ocak
süper kızların süper listesinin en güncel hali
![]()
Benim bir sorum daha var sizlere. Adetim bugün tamamen sona erdi. Çalışmalara hemen başlamak mı lazım? Yoksa tehlikeli günlere kadar bekleyip öyle mi başlamalıyız çalışmalara? Geçen ay tehlikeli günlerde gün aşırı yapmıştık. Önceki 2 ay ise gelişigüzel yaptık. Sizce nasıl olmalı?
Yaaa çok ilginçtir ki çevremdeki bir çok arkadaşım ya adetin hemen bitiminde hamile kalmışlar yada adetten önceki bir kaç günde... Sanırım hemen başlamak lazım ama o da bıktırıcı olur gibime geliyorr..
Yaaa çok ilginçtir ki çevremdeki bir çok arkadaşım ya adetin hemen bitiminde hamile kalmışlar yada adetten önceki bir kaç günde... Sanırım hemen başlamak lazım ama o da bıktırıcı olur gibime geliyorr..
bıkılıyo ama bebek için denıyosun herseyı:))
kızlar dua da lazım tabı ılgınızı cekerse soylıım bende yapıcam 313 fatıha yada 313 ayetel kursı hacet duasıymıs ben yapıcam hocadan dınledım yenı
ya bısı sorcam benım bu sag yumurtalıgım cok agrıyo bırde ptır pıtır atıyo kızlar nıye oldu anlamadım
Hepsini bir kerede mi okumak lazım. Yoksa günlere bölebiliyor muyuz?
ya bısı sorcam benım bu sag yumurtalıgım cok agrıyo bırde ptır pıtır atıyo kızlar nıye oldu anlamadım
yumurtlama döneminde olabilir misin canım?![]()
öyle de, bir süre sonra görev haline dönüşüyor.. insan daha bir stres oluyor.. ya olacaksa oluyor galiba.. ne bileyim.. adama da durmadan hadi denmez ki?![]()
olabılırmı doktora gıttım gecen ay adetten ıtıbaren say 13, gun dedı ama henuz bıttı adetım olurmu sence![]()
ewt erkeklere zor gelıo tutsada kurtulsak mısali![]()