2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Benim bir sorum daha var sizlere. Adetim bugün tamamen sona erdi. Çalışmalara hemen başlamak mı lazım? Yoksa tehlikeli günlere kadar bekleyip öyle mi başlamalıyız çalışmalara? Geçen ay tehlikeli günlerde gün aşırı yapmıştık. Önceki 2 ay ise gelişigüzel yaptık. Sizce nasıl olmalı?

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

:nazar::nazar::nazar:süper kızların süper listesinin en güncel hali :nazar::nazar::nazar:

insallah süper:49:oluruz :nazar::nazar::nazar:ayyy

Benim bir sorum daha var sizlere. Adetim bugün tamamen sona erdi. Çalışmalara hemen başlamak mı lazım? Yoksa tehlikeli günlere kadar bekleyip öyle mi başlamalıyız çalışmalara? Geçen ay tehlikeli günlerde gün aşırı yapmıştık. Önceki 2 ay ise gelişigüzel yaptık. Sizce nasıl olmalı?

Yaaa çok ilginçtir ki çevremdeki bir çok arkadaşım ya adetin hemen bitiminde hamile kalmışlar yada adetten önceki bir kaç günde... Sanırım hemen başlamak lazım ama o da bıktırıcı olur gibime geliyorr..

kızlar dua da lazım tabı ılgınızı cekerse soylıım bende yapıcam 313 fatıha yada 313 ayetel kursı hacet duasıymıs ben yapıcam hocadan dınledım yenı

ya bısı sorcam benım bu sag yumurtalıgım cok agrıyo bırde ptır pıtır atıyo kızlar nıye oldu anlamadım

olabılırmı doktora gıttım gecen ay adetten ıtıbaren say 13, gun dedı ama henuz bıttı adetım olurmu sence:69:

hımmm.. akıntından da anlayabilirsin.. Benim geçen ay adetim biter bitmez yumurtlama akıntım gelmişti, bir de yumurtalığım ağrımıştı.. Ondan dedim, ama başka bir sebep de olabilir, mesela üşüttüğün için olabilir ya da Allah göstermesin enfeksiyon.. Bak bakalım, devam ederse doktora git..

Back
X