buralarda daha yeni olduğumdan tickeri falan görmedim,kurcalamadım hiç ..gezindim durdum okudum hep yazılanları..arada bir uğrar oldum sonra :)
maşallahh maşallahhh bi yastıkta kocayın -kocayalım :):)
ev mev onlar zamanla olacak şeyler,en önemlisi sağlık dediğin gibi..
owww bayağı bir düzensizmiş be canım..Olsun ama artık herşeyin birçağresi var.Allah çözümsüz rahatsızlık vermesin.Hipertroidi olan bir arkdişim vardı.ameliyat falan olmuştu.o da bayağı uğraştı değerleriyle ama sonra oğluşuna kavuştuuuustres yapma sağlığına dikkat et gerisi Allah tan artık..
öyle soğan moğan içme be yavrum..bozma dengeni .yani vücut normalde alışık değil o tarz şeylere birden ilginç şeyler içmeye başlayınca vucutta başka yerlerden uyarılar verir..
düzenli beslen.haftada 1 kırmızı et,balık.fındık fıstık,baklagil vs.vs.bol su böyle doğal beslenilmeli bence.bunlarıda yeni doğum yapan arkadaşım söyledi bana
adetlerim normalde 30-32 gündür bu da dr lara göre normal bi durum...herkesin kilo boy vs.özellikleri gibi bu da bi insan özelliği dediler.yılda 1 kere olur benim böyle...o da yoğun stres altında kaldıysam ve yorucu istemediğim bi yolculuk yaptıysam...soğan suyunu da saflığıma geldi deneyim bi dedim ne zararı olabilir ki diye düşündüm ama sanırım benim erkenciyi o getirdi.çünkü hep kahve lekelenme oldu yani pis ve eski kan ne bilim belki de iyi oldu içimdeki pis kanı attım...
dediğin gibiyim hatta fazlası...etsiz balıksız yaşayamam.fındıkfıstık baklagil severim ama su işte onu bazen içmeyi bile unutuyorum