2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

merhaba kızlar. anam bu ne uzun liste maşallah barekallah. beni de alırmısınız???
beklenmeyen adet tarihim 6 ocak
bu arada kısaca durumumu anlatiim.2 yıllık evliyim.7 . aydır deniyorum.geçen ay sadece klomen ve progestan kullandım.yumurta takibi falan olmadı ilk die herhalde.bu ay yine klomen kullandım 2 günde bir yumurta takibi yapıldı.13.5 - 17.5-ve 20 mm olunca ovitrelle verdi doktor.sonrasında da 36 saat sonra ilişki dedi.ertesi günde progestanı kullanmaya başladım. her sabah aç karına şeker hapım var.günde 3 kere vitamin ve progestan var. umutluyum çünkü Allahtan ümit kesilmez. (havf ve raca)
yani ümit ve korku arasında olmalıyız her daim. olmazsa şubata olmazsa marta olmazsa nisana inşallah. allah büyük ve o ol derse olacak. rabbimin hepimize ol demesi temennisiyle...

aldık bile:16::16::16:

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

mutluluk84_____________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

nurun________________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

soulfly_eu_____________________12 ocak

ıkrszn________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

heaven1______________________16 ocak

zehra2509____________________19 ocak

:nazar::nazar::nazar:süper kızların süper listesinin en güncel hali :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aynen koşturma devam.Güya bu gün cuma hafta sonu tatili başlıyor.Ama hiç bitmiyo işler ben de bıraktım valla .Oyalanmak,vakit öldürmek gibisi yok :1:

valla canım bende 13.00 de eve geldim ama popom daha az önce yer gördü:9:
çamaşırdı,bulaşıktı temizlik yemek derken saat 5 i geçmiş nasıl geçti anlamadım.bende ayakta uyumaya başladım valla ama bu saatte de uyku olmaz ki...yemekten sonra şööööööyleeee bol köpüklü bi kahve höpürdeteyim de kafam yerine gelsin:66::66::66:

turlikcim,
bugün 14.günüm çalışma var akşama
sonra nadasa çekicem kendimi hahahahahaha :)

bende de durum aynı.. Bir de benim yaş 31, 5 yıllık da evliyim. Herkes eeeeee çocuk?? Bir de soruları nedense bana iyice batmaya başladı artık. En yakın arkadaşlarım dışında soranlara gıcık olmaya başladım. Yahu size ne diyesim geliyor ama denmiyor işte...

ayyy arkadaşım seninle aynı durumdayız...........inşallah bu yıl bebeişimiz olacak hepimizin............

valla canım bende 13.00 de eve geldim ama popom daha az önce yer gördü:9:
çamaşırdı,bulaşıktı temizlik yemek derken saat 5 i geçmiş nasıl geçti anlamadım.bende ayakta uyumaya başladım valla ama bu saatte de uyku olmaz ki...yemekten sonra şööööööyleeee bol köpüklü bi kahve höpürdeteyim de kafam yerine gelsin:66::66::66:

ohhh afiyet şeker olsun canım o bol köpüklü kahven ferah kahvelerin olsun inşallahhhh:21:buarada dur hele kız ne uykusuuuuuuu:60:

valla canikom ne uykusu bende anlamadım vallaa.hafta başından beri yatak gel banaaaaaaa gel banaaaaaa diyo sanki:9:az önce yemek yedik masada bile esnemekten bayılıyodum.içim geçiyo içiiiiiim:53:

valla canikom ne uykusu bende anlamadım vallaa.hafta başından beri yatak gel banaaaaaaa gel banaaaaaa diyo sanki:9:az önce yemek yedik masada bile esnemekten bayılıyodum.içim geçiyo içiiiiiim:53:

aaaa canım gerçekten enteresan üzerine filan görmüyosun dimi?nebileyim vallahi aklıma o geldi heee:44:

aaaa canım gerçekten enteresan üzerine filan görmüyosun dimi?nebileyim vallahi aklıma o geldi heee:44:

aaaaanaaaaaam onu mu düşündün kız sen:9:benim hiç akılma gelmedi valla...adetim 6 aralıktı ocak 11-12 gibi benim adetim.daha 13 gün oldu biteli.yumurtacıklrım çatladı mı onu bile bilmiyorum henüz...:52:

anaaaa bizim kızlar burdaaaa:52::52::52: burayamı taşındık yoksammm aşkolsun bi haber vermıyosunuzz:63::63:

aaaaanaaaaaam onu mu düşündün kız sen:9:benim hiç akılma gelmedi valla...adetim 6 aralıktı ocak 11-12 gibi benim adetim.daha 13 gün oldu biteli.yumurtacıklrım çatladı mı onu bile bilmiyorum henüz...:52:
vallahi hemende aklıma o geldi kız belli mi olur belki:60:
anaaaa bizim kızlar burdaaaa:52::52::52: burayamı taşındık yoksammm aşkolsun bi haber vermıyosunuzz:63::63:

vallahi canım ben hem orda hemde burdayım ikiye bölündüm galibaaa:60:haber vermez olurmuyuz gülüm daha buraya taşınmadık dur hele yeni yıla girelimde öleeeeeee:66:

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

mutluluk84_____________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

nurun________________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

soulfly_eu_____________________12 ocak

ıkrszn________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

heaven1______________________16 ocak

zehra2509____________________19 ocak

:nazar::nazar::nazar:süper kızların süper listesinin en güncel hali :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben yokummm:84::84::84: 17 ocak reglimm:129:

Back
X