- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedaya sor
narino hoşgeldinnn:87::87:
sedam sana bi soru...sebatit dermatit saçta egzama için bi çözümün varmı?doğal yoldan10 dk kuralı...bekle de bir şey yazacağım yazamadım((
iyiyiz canım sen nasılsın...hoşbulduk cnm nasılsınız?
hoş geldin narinoooo![]()
sedam sana bi soru...sebatit dermatit saçta egzama için bi çözümün varmı?doğal yoldan
iyiyiz canım sen nasılsın...
hoşbulduuuuk nabersiniz bugün??geçmişi okudum da biraz
bizde bebeklere falan konak çıkar ya onların kafalarında limonla karbonat sürer ve saçlarını fırçalarlar,sonra da zeytinyağı sürüp biraz bekletip yıkarlar.ilk işlem kabuk kabuk beyaz kepek gibi şeyleri kaldırıyor ve dezenfekte ediyor(karbonatın faydaları deyin googleye bak)ikincisi cilt nemlendirip saç beskliyor
katranlı şampuan alıcam..eczaneyi aradım depoyu arıyolar du bakalım![]()
bu dediğimi denesene gece bir
bu dediğimi denesene gece bir
Sedaaa foto yokmu benmi göremiyorum bu fotodan anlamıyuorum puslu biraz
onu da deniyim..ya pembe pembe oluyo geçiyo..2.ye regl oldum ya sıkıntıdan yne çıktılar..bi geçiyo bi çıkıyo bıktım![]()
slm kızlarrrrrr
sedam sana bi soru...sebatit dermatit saçta egzama için bi çözümün varmı?doğal yoldan
iyiyiz canım sen nasılsın...
benim de dr.un hesapladığı yumurtlama tarihinde olmuş tam,bu aralar içimden hep erkek geçiyor.
biz de sabahtan kudurduk![]()
slm kızlarrrrrr
canımmmmmmm hoşgeldin..naptın annene aldın mı randevu?kayınvalidenle naptınız?slm kızlarrrrrr
ssulanıyor mu? Bende de 15-16 yaşımdayken vardı, bir hap içtim o yıllarda adı aklımda değil,o geçirdi.yoksa bir sürü krem mrem denemiştik,olmamıştı.kabuk kabuk kaldırmak da çok zevkli gelirdi:)))o hap da galiba mantar ilacıydı.ama galiba![]()
Hoşgeldin Esra'cim, naptin anneleri?