2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

sedam sana bi soru...sebatit dermatit saçta egzama için bi çözümün varmı?doğal yoldan

iyiyiz canım sen nasılsın...

bizde bebeklere falan konak çıkar ya onların kafalarında limonla karbonat sürer ve saçlarını fırçalarlar,sonra da zeytinyağı sürüp biraz bekletip yıkarlar.ilk işlem kabuk kabuk beyaz kepek gibi şeyleri kaldırıyor ve dezenfekte ediyor(karbonatın faydaları deyin googleye bak)ikincisi cilt nemlendirip saç beskliyor

bizde bebeklere falan konak çıkar ya onların kafalarında limonla karbonat sürer ve saçlarını fırçalarlar,sonra da zeytinyağı sürüp biraz bekletip yıkarlar.ilk işlem kabuk kabuk beyaz kepek gibi şeyleri kaldırıyor ve dezenfekte ediyor(karbonatın faydaları deyin googleye bak)ikincisi cilt nemlendirip saç beskliyor

katranlı şampuan alıcam..eczaneyi aradım depoyu arıyolar du bakalım :21:

onu da deniyim..ya pembe pembe oluyo geçiyo..2.ye regl oldum ya sıkıntıdan yne çıktılar..bi geçiyo bi çıkıyo bıktım :27:

ssulanıyor mu? bende de 15-16 yaşımdayken vardı, bir hap içtim o yıllarda adı aklımda değil,o geçirdi.yoksa bir sürü krem mrem denemiştik,olmamıştı.kabuk kabuk kaldırmak da çok zevkli gelirdi:)))o hap da galiba mantar ilacıydı.ama galiba:27:

benim de dr.un hesapladığı yumurtlama tarihinde olmuş tam,bu aralar içimden hep erkek geçiyor.

biz de sabahtan kudurduk:27:

ayy cok heycanlandim hadi hayirlisiii:9::9:

sedacim sana bisey diycem.... biz bebek icin ILK doktora gittigimizde esim ürolojiye gitmisti ama neden gitmisti hatirlamiyorum neyse... doktor orda esime recete vermis spermlerin kaliteli olmasi icin... esim onu almamisti... dün cekmeceden cikti receteyi görünce bugün eczaneye gitmis ama aksam saat 6 dan sonra gelicekmis hap... yani daha elimize gecmedi ama senin bir bilgin varmi bu hapla... yani yarindan itibaren baslasa cokmu gec kaldikki:18: benim yumurtlamama 3 gün var..:26:
acaba ise yararmi bu hap:44:

slm kızlarrrrrr
canımmmmmmm hoşgeldin..naptın annene aldın mı randevu?kayınvalidenle naptınız?
ssulanıyor mu? Bende de 15-16 yaşımdayken vardı, bir hap içtim o yıllarda adı aklımda değil,o geçirdi.yoksa bir sürü krem mrem denemiştik,olmamıştı.kabuk kabuk kaldırmak da çok zevkli gelirdi:)))o hap da galiba mantar ilacıydı.ama galiba:27:

evet ya zevkli çok..verdiği ilaçları sürünce geçiyo ama sonra tekrarlıyo..hapı sorayım ben bi ya..dur sen :27:

Back
X