Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım bugün kayınvalidemi hastaneye götürdük.Annemin de 4 şubatta randevusu var.Meme için profesöre götrürcektim çapa da özel mauayene yapmıyorlarmış artık biz de normal randevu aldık![]()
ayy cok heycanlandim hadi hayirlisiii
sedacim sana bisey diycem.... biz bebek icin ILK doktora gittigimizde esim ürolojiye gitmisti ama neden gitmisti hatirlamiyorum neyse... doktor orda esime recete vermis spermlerin kaliteli olmasi icin... esim onu almamisti... dün cekmeceden cikti receteyi görünce bugün eczaneye gitmis ama aksam saat 6 dan sonra gelicekmis hap... yani daha elimize gecmedi ama senin bir bilgin varmi bu hapla... yani yarindan itibaren baslasa cokmu gec kaldikki:18: benim yumurtlamama 3 gün var..:26:
acaba ise yararmi bu hap:44:
hoşgeldinnnnnnnn.resme bak resme vaşşşşşş![]()
canımmmmmmm hoşgeldin..naptın annene aldın mı randevu?kayınvalidenle naptınız?
evet ya zevkli çok..verdiği ilaçları sürünce geçiyo ama sonra tekrarlıyo..hapı sorayım ben bi ya..dur sen![]()
nihayeeettt!hoşgeldin deecemin dünürrüüüüüüüüüüü![]()
ne resmi yahu, ben neden bişey görmüyorum?
hoşgeldinnnnnnnn.resme bak resme vaşşşşşş![]()
valla hiçbir şey için geç değil bence de,hapla ilgili bir bilgim yok,bizde eşim ülke kurabilecek durumdaydıilaç verilmedi hiç ona.ne dert varsa bana gelmiş:26:
herkeze merhabaaa![]()
ayy cok heycanlandim hadi hayirlisiii
sedacim sana bisey diycem.... biz bebek icin ILK doktora gittigimizde esim ürolojiye gitmisti ama neden gitmisti hatirlamiyorum neyse... doktor orda esime recete vermis spermlerin kaliteli olmasi icin... esim onu almamisti... dün cekmeceden cikti receteyi görünce bugün eczaneye gitmis ama aksam saat 6 dan sonra gelicekmis hap... yani daha elimize gecmedi ama senin bir bilgin varmi bu hapla... yani yarindan itibaren baslasa cokmu gec kaldikki:18: benim yumurtlamama 3 gün var..:26:
acaba ise yararmi bu hap:44:
ama ben fotona alışamadım bir an...ben bubikoğlumu o da olmadı sarı kedimi isterimmmherkeze merhabaaa![]()
Hoşbuldum kızlarrr çok yorgunumm sabah 8den akşam 4e kadar hastanedeydik.Ne benim bu kayınvalidemin çektiği doktorlardan ki o kadar araştırıp bulduk profesör diye güvendik ne hale soktu kadını.Kadın artık idrarını hiç tutamıyor.İnşallah düzelir.Annem için de randevu alamadım normal poliklinkten aldım çapadan olmadı muayenehaneye götürcem
İnşallah Allahın izniyle tertemiz çıkacak herşey, merak etme. Normal olsun boşver, iyi doktor olsun da.
Hoşbuldum kızlarrr çok yorgunumm sabah 8den akşam 4e kadar hastanedeydik.Ne benim bu kayınvalidemin çektiği doktorlardan ki o kadar araştırıp bulduk profesör diye güvendik ne hale soktu kadını.Kadın artık idrarını hiç tutamıyor.İnşallah düzelir.Annem için de randevu alamadım normal poliklinkten aldım çapadan olmadı muayenehaneye götürcem
[
ama ben fotona alışamadım bir an...ben bubikoğlumu o da olmadı sarı kedimi isterimmm
allah şifa versin canım,içini sıkmamaya çalış sen.
Sağolun kızlar inşallahebrunun avatarına dedimm
Dünürüm olsun çapada doktorlar iyidir..bakarlar bi güzel ondan sonra derler bşiciği yokkk...sen içini rahat tut esra hanımcııııım![]()
Sağol canım inşallah
Sen nasılsın?
canim gecmis olsun dileklerimi iletiver annene![]()
;İyiyim ben de, bir sürü yiyor bir sürü içiyorum, ha bi de bol bol tuvalet faslı. daha da bişi yaptığım yok vallahi.
Merhaba canımm:79:
ama ben fotona alışamadım bir an...ben bubikoğlumu o da olmadı sarı kedimi isterimmm![]()
Ohh ohh ne güzel ye de afiyet bal şeker olsun eriğimizeErik kadar olmuştur değil mi?
kızçeler ben iğneye gideceğim
anca hazırlanır çıkarım.eczanem de 15 dk uzaklıkta,git gel yürüyüş olur bu havada ne gereği varsa...gelirim ben bir süre sonra:80::79::80::79:
herkes iyi akşamlar :79::79::79: