2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

senin şu eşinin tarafını bana gönder..özellikle kayınpedrin ve görümcenlerle yakından ilgilenmek istiyorum:47::47::47:

ayyy canım yaa koptum valla:60::60::60::60:
napayım canım ya daha evlenelı bır yıl olcak ama okadar cok gelıp gıdıyolarkı alıştım artıkk
sanki 10 yıllık evlıyızz:1: daha benım annem 2 kere kaldı bende:27:
bende kalmasalr bıle mutlaka geldıklerınde yanlarında oluyorum sabahtan aksama kadar yoksa küsüyolarr zaten cogunlukla bende kalıyolarr:1:
hoşbulduuum:76::76::76:

hoşgeldin bu arada:16:

bugünlerde çakralarımız mı tıkalı yıldızlar mı ters açı yapıyor ne?sabah ben de kötüydüm.bu arada sabah rezzan kirazı izledim ondan böyle yazıyorum:27:

hadi ya onu ilk defa duydum adana-g.antep ve ankara hangisinde tutturabiliriz acep :34::34::34:güldürdün cnm beni ya sağolasın

ya cok ciddiyim... baska yerlerde... baska heyecan:37:
cok kisi bir baskasinin evine gittiginde yatili olarak... orda deniyorlar ve tutturuyorlar:27::27:
etrafimdakilerdende cok duyuyorum:1:

ya cok ciddiyim... baska yerlerde... baska heyecan:37:
cok kisi bir baskasinin evine gittiginde yatili olarak... orda deniyorlar ve tutturuyorlar:27::27:
etrafimdakilerdende cok duyuyorum:1:

yaaa babamın evde olmadığı zamanları kollamalıyım :87::87::87: evlendik barklandık hala babadan kaçıoruz ya :1::1::1::1:

Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur ki:53: bulanık görme

Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur ki:53: bulanık görme

benim ilaç etkileşiminden olmuştu dünürüm..dogum kontrol hapıyla antibiyotigim depreşti bi kalktım sabah çift görüyorum..nörolojiye bile sevk ettiler de sonunda haptan çıktı

kizlarr burcunuz ne???:44:
koçççç:27:

uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.

Back
X