Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ayliiinnn....

ıcımden bır ses ıyı haberler almıs olup yakınlarına haber verdıgın yada esınle mutluluktan agladnız ıcın bıze fırsat kalmadıgını soyluyor.... yada bn boyle dusunmek ıstıyorum arkadasım.. ınsallahh aksı bı durum oldugu ıcın gırmemezlık yapmıyosun buraya... hadı bı haber ver bakalım...

Canlarıııım az önce aldım sonucu Rabbime binlerce kez şükürler olsun HAMİLEYİİİİM.Allahım 6 yıllık hasret bitti .Sevinçtn uçuyorum.Darısı isteyen herkese değerim 110 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Hepinizi öpüyorummm

ayliiinnn....

ıcımden bır ses ıyı haberler almıs olup yakınlarına haber verdıgın yada esınle mutluluktan agladnız ıcın bıze fırsat kalmadıgını soyluyor.... yada bn boyle dusunmek ıstıyorum arkadasım.. ınsallahh aksı bı durum oldugu ıcın gırmemezlık yapmıyosun buraya... hadı bı haber ver bakalım...

Canım benim canım okadar heyecanlıyım ve mutluyum ki anlatamam.Kanı sabah verdim öğleden sonra tlf açtılar.Allahım şükürler olsun.iNŞ BENİM GİBİ BEBİŞ HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN ARKADAŞLARIM SERMUHUM SANCALIM BİLGEM adı aklıma gelmeyen bütün herkes rabbim gönlümüzün muradını versin.

gozleriimmmmmmmmm doldu tuylerım dıken dıken oldu canım arkadasım.... cok cookkkk sevındım.. bak gordunmu ıste sonunda bır mucıze daha oluvermıs... artık senınde gobişinde mınık bı kelebek var... cok coooookkkkkk tebrık ederım darısı butun ısteyenlerın basına dualarımız kabul oldu.. hadı kızlar kosun sızde tüplenınnnn umutsuz olmak yok... aylın bndan snra dıkkat edıyosun kendıne.. bnde 2 gunde 3 kez testyapmıstım ılkı 286 cıkmıstı adet tarıhımı 4 gun gecmıskenkı degerdı bu dr 3 kez ıstemıstı normal bu snra 7*8 haftalıkken de ınsallah Rabbım nasıp etsın keseyı ve daha snra kalp atıslarınıda duyarsın... canım bnm... senı tanıyormusum gbı sevınclıyım ınan.. bundan snra cok dıkkat et olurmu bn ılk 4 ay kalkmadan ayttım bılıyosn opuyorum senı..burayıda bırakma ama..

aylinim canım benim nasıl sevindim anlatamam. umut oldun bizlere. çok şükür Rabbime. Canım ya. Allah kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin. çok mutluyum şu anda.

aylincim tebrikler.
diger topikte de bir arkadasin hamilelik haberini aldim; ayni anda 2 tane. cok mutlu oldum sizin adiniza.
hadi bizlere de gelsin sira.
saglikla kucagina al aylincim

Canlarıım inanın şuana okadar heyecanlı okadar mutluyum ki...İlgimdişi doğru söylüyor hadi koydurun tüpleri ertelemeyin.Tabi bunlar bahane Rabbim ol derse oluyor.Allahım kesyi görmeyide kalp atışını duymayıda nasip etsin yolun çok başındayız.Sorunsuz geçer inş..

Canlarıım inanın şuana okadar heyecanlı okadar mutluyum ki...İlgimdişi doğru söylüyor hadi koydurun tüpleri ertelemeyin.Tabi bunlar bahane Rabbim ol derse oluyor.Allahım kesyi görmeyide kalp atışını duymayıda nasip etsin yolun çok başındayız.Sorunsuz geçer inş..

çok sevindim..hayırlı olsun.. Allah ım kucağına almayı nasip etsin canım.. o kadar umutsuz günler geçiriyordum ki senin haberin içime su serpti..

çok sevindim..hayırlı olsun.. Allah ım kucağına almayı nasip etsin canım.. o kadar umutsuz günler geçiriyordum ki senin haberin içime su serpti..

Canım çok sağol.Rabbimden hiiç ümidini kesme.Benimki 6 yıllık hasretti.Ama hiç ümidimi kesmedim.Bugün benimle beraber 4 kişi tahlil verdik dördümüzünki de pozitif dr um çok mutlu merkez bayram yeri gibiydi.

rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah çok çok sevindim senin adına.darısı hepimizin başına

Görmemiş arkadaş :) emniryolarına sahip çık bakalım..öyle zırt pırt gülmek yok:) az kalmış belmiş olmasına ha gayret inşallah sonuç güzel olacak...bende tüp bebek yaptırdım ama inan neler yaşamıştım hatırlamıyorum benim hemencik iştahım değişir yemem içmem artar ordan anlıyorum hamile olduğumu..benimde nasipse bu ay tüp bebek tekrar başlayacak..sen öncü oldun:)) inşallah bebeişlerimiz artık bize gelir...

bu arada ilgimdisi sıcaklar ve sen Allah yardımcın olsun...şu an aydındayım yarın izmirde olucam inanılmaz sıcak buralar izmire yaklaştıkça artıyor sıcaklar....kızımıza teyzesinden selam söyle.....
sancal ergites bilge ve ceymi hepinize selamlar
ben şu sıralar gireyimorum...çünkü yollardayım gece gündüz koşturup işlerimi toparlamaya çalışıyorum....denizli-muğla-yatağan-bodrum-marmaris-fethiye-antalya-manavgat gittim geldim..şimdi nazilli-aydın-kuşadası-izmir-balıkesir-manisa-uşak yapıcam dahada devam ediyor...kalbim sizlerle ara ara girmeye çalışıyorum....
hepinize bol şanslar......

as canım.hayırlı yolculuklar.manisa salihli de abim var tarım kredide ziraat mühendisi.vaktin olsaydı misafir ettirirdik seni onlara.abimlerde bizim gibi henüz çocuk sahibi olamadılar.dualarım her zaman hepimiz için.kucak dolusu sevgiler.teşekkürler

Görmemiş arkadaş :) emniryolarına sahip çık bakalım..öyle zırt pırt gülmek yok:) az kalmış belmiş olmasına ha gayret inşallah sonuç güzel olacak...bende tüp bebek yaptırdım ama inan neler yaşamıştım hatırlamıyorum benim hemencik iştahım değişir yemem içmem artar ordan anlıyorum hamile olduğumu..benimde nasipse bu ay tüp bebek tekrar başlayacak..sen öncü oldun:)) inşallah bebeişlerimiz artık bize gelir...

bu arada ilgimdisi sıcaklar ve sen Allah yardımcın olsun...şu an aydındayım yarın izmirde olucam inanılmaz sıcak buralar izmire yaklaştıkça artıyor sıcaklar....kızımıza teyzesinden selam söyle.....
sancal ergites bilge ve ceymi hepinize selamlar
ben şu sıralar gireyimorum...çünkü yollardayım gece gündüz koşturup işlerimi toparlamaya çalışıyorum....denizli-muğla-yatağan-bodrum-marmaris-fethiye-antalya-manavgat gittim geldim..şimdi nazilli-aydın-kuşadası-izmir-balıkesir-manisa-uşak yapıcam dahada devam ediyor...kalbim sizlerle ara ara girmeye çalışıyorum....
hepinize bol şanslar......

as canım.hayırlı yolculuklar.manisa salihli de abim var tarım kredide ziraat mühendisi.vaktin olsaydı misafir ettirirdik seni onlara.abimlerde bizim gibi henüz çocuk sahibi olamadılar.dualarım her zaman hepimiz için.kucak dolusu sevgiler.teşekkürler

kızlar slm hayırlı ramazanlar.kızlar ben henüz tedaviye balaamadım ramazanda zor olur dediler.bende bayramda sonra inşallah tüp bebek tedavisine başlaacağım.inşallah hayırlı sonuçlar alacağız hep beraber.dualarınızı bekliyorum hepinizden.birde şun öğrendim çocuk isteyenler meryem suresinii çocuk niyetiyle hergün okumaları iyiymiş zaten anlamını okursanız anlarsınız daha iyi.hamile olanlarda okuyorlarmış.anlamı beni çok etkiledi.sizleride etkileyeceğinden eminim.ben okuyorum sizlerede tavsiye ederim.hepinize sevgiler selamlar.öptüm kocaman hepinizi.ramazan çok güzel geçiior bu arada.çok maneviyatlı bu günler insan daha bir huzurlu ben öyle hissediyorum yemekler bile daha bereketli daha lezzetli.rabbim ne güzel nimetler ne güzel günler nasip etmiş.ne kadar şükretsek azdır.rabbim ne büyüksün seni çok seviyorum biliyorumki sen hiç bir kulunu darda bırakmazsın asla rahmetinden ümidimi kesmiyorum sana sonsuz inanıyorum.bu günler çok huzurluyum inşallah bu huzur hiç bitmez.hepinizi seviyorum arkadaşlarım kardeşlerim:1::1::1::1::1:

aylinden gazı aldım bugun kontrole gidiyorum. inşallah ben de başlayacağım :))))

ergitess sen de ramazandan sonra start ver :)))))))))))

kızlarrr gunaydın...

bugun kocısımle tatıle cıkıyoruzzz... cok uzun degıl pazar donucez dr umuzdan ızın aldık ve ok ıle beraber atıyoruz kendımızı yollara... aylıncım dıkkat et kendıne aklım hep sende olucak.. kızlar sızlerıde operım yumoslarınıza ıyı bakın... cat cat catlasınlar ınsallah... bol bol su ıcın bu sıcaklarda.. kendınıze ıyı bakın cok cene calmayın snra gecmısı okuması zor olur.. muahhh..:69::69::69:

ayliiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn nekadar sevindim anlatamam allahım çok büyük dualarımız kabul oldu aarkadaşım neolur sende bize dua et hamişlerin duası kabul olur.aglıcam şimdi ya

ayliiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn nekadar sevindim anlatamam allahım çok büyük dualarımız kabul oldu aarkadaşım neolur sende bize dua et hamişlerin duası kabul olur.aglıcam şimdi ya

Canım etmezmiyim kendim için her dua ettiğimde hepiinizi aklımdan geçiriyorum.Rabbim bu sevinci herkese nasip etsinn.Sizde tedaviyi ertelemeyin bayramdan sonra hemen başlamayın.İnş buradan çoook güzel haberler alacağız.Muhteşem bi duygu ben dünden beri ağlıyorum Allahım sizede nasip etsin.

kızlarrr gunaydın...

bugun kocısımle tatıle cıkıyoruzzz... cok uzun degıl pazar donucez dr umuzdan ızın aldık ve ok ıle beraber atıyoruz kendımızı yollara... aylıncım dıkkat et kendıne aklım hep sende olucak.. kızlar sızlerıde operım yumoslarınıza ıyı bakın... cat cat catlasınlar ınsallah... bol bol su ıcın bu sıcaklarda.. kendınıze ıyı bakın cok cene calmayın snra gecmısı okuması zor olur.. muahhh..:69::69::69:

Hakettin arkadaşım benimtatili gez bakalım.Kocanla başbaşa...gelecek yaza bebişin sizi yalnız bırakmayacak kend dikkat et canım.

kızlarrr gunaydın...

ohhh iyi tatiller hak ettiniz siz bu tatili. zaten bundan sonra kakasıydı, mamasıydı zor anlarsınız tatilden :))) iyi eğlenceler arkadaşım. bizim için de eğlenmeyi ve bebek dilemeyi unutma.

:nazar::nazar:

Back
X