Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
valla iş yüzünden geziyorum...keyfe gezecek olsam bu kadar yoğun tempo yapmam çünkü pestilim çıktı sıcaktan kilo verdimm:)))) şu an salihlide bir otel odasında yapayalnızım kocam evde ben buralarda:(((yarın uşak ordan denizli yapıcam yani yola devam....ama işlerim güzel gidiyor harbiden çok ballıyım bu kadar rast gider işler...eski personellerim hepsi....aralarında şöyle bir dedikodu çıakrmışlar banada söylediler..."yaşasın efsane geri geldi.." herkeze pozitif enerjimi veriyorum inşallah tüp bebekte banada kalır bir parça...:)))kızlar yanınıza gelmek isterdim ama çok geç saatlerde işim bitiyor ve yola devam ediyorum haliyle hiçbirinize uğrayamıyorum...
çatlaaa aylin güzergahta kayseri yok:):)))(şimdilik)

ya bir şeyler hissetmiyormusun rüya filan görmüyormusun yollardayım ama aklım sende ne oldu acaba diye meraktan çatlayacamm....

ilgimdisi canım benim tam şişko patates oldun darısı başımıza :)))şu işleri ne kadar erken halledersem o kadar erken başlayacak tedavim bu işe başlamam iyi oldu yoksa tedavi başlayana kadar çatlardım sabırsızlıktan birde kayınpederim kalp ameliyatı olduya geldin gelmedin muhabbeti yaparlardı (sanki çok emekleri varmış gibi)yani hayat süper gidiyor.....

Moralinin iyi olmasına sevindim canım en azından tedavine iyi bir moralle başlarsın.bugün transferimin 8.günü perşembe de inş test günüm .Şimdilik hiç bişey hissetmiyorum sadece korkuyorum sanki heran adet görecekmişim gibi sancılarım var göğüslerim şiş...Rüyamda teyzemin hamile olduğunu gördüm :)bu arada teyzem 50 yaşında:)kısmet canım bekliyoruz işte tedavi aşaması neyse de şu zorlu 12 gün varya bu bekleyiş çoook zor.Bu arada sende şu işlerini biran önce biti ve başla tedavine senin aşamalarını da heyecanlı heyecanlı dinleriz artık burada.Benim ki inş tutar ama tutmazsa Memoriale gelmeyi düşünüyorum son çare orası artık inş gerek kalmaz.

kızlar selam gelemedim 2-3 gündür amanın buralarda eridim margarin gibi. mahvoldum. smear sonucumda enfeksiyon çıktı ilaca başlıyoruz. sonra iğnei aşılama deneyeceğiz. bakalım.

öptüm hepinizi.

aylin teyzen değildir o sensindir :))) en son gözüme çarptı da çok güldüm.

ilgimdisi dayan canım çoook az kaldı. bebiş ağlaya ağlaya dikecek ayağa seni.

sermuh iyi ki eleman vermişler yanına yani :)))falcıya da çok şaşırdım doğrusu.

Canım bugün transfeime tam 1 hafta oldu perşembe günü test günüm tabi ozamana kadar kırmızılar gelmezse inş gelmez Rabbim:)Bu tüp bebek tedavisi çok farklı.6 OCAK AŞILAMASI BENİM İLK DENEYİMİMDİ çok fazla ümitlenmedim ama yinede erkenden kırmızıları görünce çok üzüldüm.Bunda tedavi tam 3 hafta sürdü 30-35 tane iğne vuruldum.içtiğim ilaçların hadi hesabı yok ...kolumdan serumların morlukları kan tahlillerinin morlukları hala geçmedi.2 anestezi ve şu ana zorlu bekleyiş...Halinden şikayetçimisin de? değilim bu benim sınavım herşey anne olmak için.oduyguyu tatmak için..Bebişlerim benimle mi değil mi bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun elbetteki üzülürğm ama mücadeleden asla vazgeçmem.Rabbim yardımcımız olsun.Şu an dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor en sıkıcısı bu 12 günü beklemek.İşte böyle canım çok şükr ki sen anne adayısın ve inş bi kaç ay sonra kızına sağlıkla kavuşacaksın .Rabbim banada sermuhuma sancalıma bilgeme.ergitesime adını sayamadığım bütün dostlarıma ,transfer günü hastane odasını benimle paylaşan ismini bilmediğim arkadaşıma herkese bu duyguyu naip etsin inş.
Evet canım ya kayseride çok uzak sizlerle görüşmeyi bende çok isterdim.yakın olsak bebişini görmeye gelirdik:)kend ve kızına ii bak canım:)

zor bi surec evet bılıyorum canımm Allah yardımcın olsun gonlunun muradı tez zamnda olsn inşallh... ne kdr guzel umudun keyfın ınancın yerınde cok sevındm senın adına bnde senle bır dua edıorummmm... kızların ısmını gecırıyorum ıcımden hep ... ınsallh Allahın nıznıyle bebışlerın yada bebegn senle arkadasım,az kaldı

valla iş yüzünden geziyorum...keyfe gezecek olsam bu kadar yoğun tempo yapmam çünkü pestilim çıktı sıcaktan kilo verdimm:)))) şu an salihlide bir otel odasında yapayalnızım kocam evde ben buralarda:(((yarın uşak ordan denizli yapıcam yani yola devam....ama işlerim güzel gidiyor harbiden çok ballıyım bu kadar rast gider işler...eski personellerim hepsi....aralarında şöyle bir dedikodu çıakrmışlar banada söylediler..."yaşasın efsane geri geldi.." herkeze pozitif enerjimi veriyorum inşallah tüp bebekte banada kalır bir parça...:)))kızlar yanınıza gelmek isterdim ama çok geç saatlerde işim bitiyor ve yola devam ediyorum haliyle hiçbirinize uğrayamıyorum...
çatlaaa aylin güzergahta kayseri yok:):)))(şimdilik)

ya bir şeyler hissetmiyormusun rüya filan görmüyormusun yollardayım ama aklım sende ne oldu acaba diye meraktan çatlayacamm....

ilgimdisi canım benim tam şişko patates oldun darısı başımıza :)))şu işleri ne kadar erken halledersem o kadar erken başlayacak tedavim bu işe başlamam iyi oldu yoksa tedavi başlayana kadar çatlardım sabırsızlıktan birde kayınpederim kalp ameliyatı olduya geldin gelmedin muhabbeti yaparlardı (sanki çok emekleri varmış gibi)yani hayat süper gidiyor.....

sende bnm gbı ruyalrdn bahsetmeye basladn sermuh sonun bnm gbı gorunuyooo... senn enerjın bna bıle yetıo burdn sıskolugumu takmıyorum yaawww... bı gorsenz yuarlnıyorum yatktn kalkamıyorumm.. sendn ıyı haberler beklıyorum bıtır artk su turunu otur totonun ustunee.... hayatt süper dersın tabı gozumuz yok kızımmm hayat sana guzellll....

Moralinin iyi olmasına sevindim canım en azından tedavine iyi bir moralle başlarsın.bugün transferimin 8.günü perşembe de inş test günüm .Şimdilik hiç bişey hissetmiyorum sadece korkuyorum sanki heran adet görecekmişim gibi sancılarım var göğüslerim şiş...Rüyamda teyzemin hamile olduğunu gördüm :)bu arada teyzem 50 yaşında:)kısmet canım bekliyoruz işte tedavi aşaması neyse de şu zorlu 12 gün varya bu bekleyiş çoook zor.Bu arada sende şu işlerini biran önce biti ve başla tedavine senin aşamalarını da heyecanlı heyecanlı dinleriz artık burada.Benim ki inş tutar ama tutmazsa Memoriale gelmeyi düşünüyorum son çare orası artık inş gerek kalmaz.

ohhh..... ıkıncı hastane bıle akılda yer etmış hatunuma da cnm sen bı cocuk dr u ara artk.. goguslernde sısmışş... kasık agrın vr malum belırtıler adetle aynı.. ya aylın bna bıle gecmıo gunlerr sendn hbr beklıyorum..

ilgimdisi dayan canım çoook az kaldı. bebiş ağlaya ağlaya dikecek ayağa seni.

sermuh iyi ki eleman vermişler yanına yani :)))falcıya da çok şaşırdım doğrusu.

ayyy ınsallaaahhh.... razıyım herseye bılgecım... kızlara duam bu tutsun bebışlerıde uyuyamasnlar geceleriii....

meraba canlarım ilgimdişi aylin bilge sermuh....daha sayamadım arkadaşlarım..ben nezamandır giremiorum malum oruç çarpıo bide hastalandım bronşitim azdı ateşle hastanelere koştum herşey ayny bi degişiklik yok olsa ah bi olsa...aylincim namazlarımdan sonra sana ve bizimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlartıma çok çok dualar edioreum inş.olur dualarım kabul...hepinizi çok çok öpüyorum allaha emanet olun

meraba canlarım ilgimdişi aylin bilge sermuh....daha sayamadım arkadaşlarım..ben nezamandır giremiorum malum oruç çarpıo bide hastalandım bronşitim azdı ateşle hastanelere koştum herşey ayny bi degişiklik yok olsa ah bi olsa...aylincim namazlarımdan sonra sana ve bizimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlartıma çok çok dualar edioreum inş.olur dualarım kabul...hepinizi çok çok öpüyorum allaha emanet olun

Canım benim çook geçmiş olsun .Bende meraktaydı yoktun epeydir.Dkkat et kendine.Bende ilk gün oruç tuttum baktım ilaçlarım aksıyor bide çook zorlanıyorum tutamadım kazasını tutarım inş.Duaların için sağol tatlım sizde hep benim aklımdasınız .Perşembe büyük gün test günüm çook korkuyorum.:)

kızlar selam gelemedim 2-3 gündür amanın buralarda eridim margarin gibi. mahvoldum. smear sonucumda enfeksiyon çıktı ilaca başlıyoruz. sonra iğnei aşılama deneyeceğiz. bakalım.

öptüm hepinizi.

aylin teyzen değildir o sensindir :))) en son gözüme çarptı da çok güldüm.

Geçmiş olsun canım hele şükür kavuşturana aşılamaya start vermşsin inş bu sefer bebeğin sana süpriz yapar.Biz Kayseride eriyoruz sizin oralarda erimeniz normal nemde çok.:)Bende karpuz oldum yatmaktan tam 9 gündür evden dışarı çıkmıyorum markete bile gitmiyorum perşembe büyük gün bakalım netice ne olacak.

İlgimdişi canım valla geçmiyor günler son 2 gün dr arayıp çarşamba gelsem diyeceğim ama kabul etmeyecek.Neyse bekledim beklemeye 2 gün daha bekleyelim.bugün enteresan bişekilde ağrılarım geçti.Birtek göğüslerim şiŞ.:)

İlgimdişi canım valla geçmiyor günler son 2 gün dr arayıp çarşamba gelsem diyeceğim ama kabul etmeyecek.Neyse bekledim beklemeye 2 gün daha bekleyelim.bugün enteresan bişekilde ağrılarım geçti.Birtek göğüslerim şiŞ.:)

bekle tatlım hadi inş. hayırlısıyla gelir ikizler

Canlarım güzel dilekleriniz için teşekkürler.Bu sabah dr aradım çok meraklanıyorum yarın gelsem olurmu dedim.Güldü gelebilirsin dedi.Gebelik varsa bigün öncesinde de olsa kanda çıkar dedi.Yarın büyük gün sabah kalkar kalkmaz gideceğim inş.Bana dua edin kızlaarr çoook ihtiyacım var. Yarın size inş burada güzel haberler veririm.hepinizi öpüyorum.

evet sancal nerelerdesın .. ozlettın kendını... dıkkat et kendıne ates yumurtaların catlamasını bıle etkılıyormus duyduguma gore canım bnm... Allah ım dualarımızı kabul etsın hepımızın arkadasım..

ayy canım bnmm... ınsallaah tuttmustur yramazlar ya..

evet sancal nerelerdesın .. ozlettın kendını... dıkkat et kendıne ates yumurtaların catlamasını bıle etkılıyormus duyduguma gore canım bnm... Allah ım dualarımızı kabul etsın hepımızın arkadasım..

ayy canım bnmm... ınsallaah tuttmustur yramazlar ya..

Canlarım güzel dilekleriniz için teşekkürler.Bu sabah dr aradım çok meraklanıyorum yarın gelsem olurmu dedim.Güldü gelebilirsin dedi.Gebelik varsa bigün öncesinde de olsa kanda çıkar dedi.Yarın büyük gün sabah kalkar kalkmaz gideceğim inş.Bana dua edin kızlaarr çoook ihtiyacım var. Yarın size inş burada güzel haberler veririm.hepinizi öpüyorum.

erkenden kalk yarın ve mutlaka mutlaka cabucak hemen bızede yaz oglene kdr haletmıs olursun umarım canım bnm... burda senı beklıyor olucam ki bn bıle uyuyamam sanırım aylın ya...

canım dualarım seninle güzel haberi alır bizimle paylaşırsın inş..hayırlısıyla yarın nası olcak bilmem ben çok heycanlandım şimdi

500 miligramlık antibiyotik ve fitile başladım. dün gece süt buharına oturdum bu gece de yapıcam. enteresan bir rahatlama oldu tavsiye ediyorum kızlar. aylin hariç tabii :)))

kız bırakmıyor ev de dandini pek gelemiyorum kusura bakmayın.

hepinizi öpüyorum

aylıncım aklım sende canım benım.. hadı bakalım ınsallah topıc senlensın bugun.. hayırlı haberlerle ınsallahh..

Back
X