valla iş yüzünden geziyorum...keyfe gezecek olsam bu kadar yoğun tempo yapmam çünkü pestilim çıktı sıcaktan kilo verdimm:)))) şu an salihlide bir otel odasında yapayalnızım kocam evde ben buralarda((yarın uşak ordan denizli yapıcam yani yola devam....ama işlerim güzel gidiyor harbiden çok ballıyım bu kadar rast gider işler...eski personellerim hepsi....aralarında şöyle bir dedikodu çıakrmışlar banada söylediler..."yaşasın efsane geri geldi.." herkeze pozitif enerjimi veriyorum inşallah tüp bebekte banada kalır bir parça...:)))kızlar yanınıza gelmek isterdim ama çok geç saatlerde işim bitiyor ve yola devam ediyorum haliyle hiçbirinize uğrayamıyorum...
çatlaaa aylin güzergahta kayseri yok:):)))(şimdilik)
ya bir şeyler hissetmiyormusun rüya filan görmüyormusun yollardayım ama aklım sende ne oldu acaba diye meraktan çatlayacamm....
ilgimdisi canım benim tam şişko patates oldun darısı başımıza :)))şu işleri ne kadar erken halledersem o kadar erken başlayacak tedavim bu işe başlamam iyi oldu yoksa tedavi başlayana kadar çatlardım sabırsızlıktan birde kayınpederim kalp ameliyatı olduya geldin gelmedin muhabbeti yaparlardı (sanki çok emekleri varmış gibi)yani hayat süper gidiyor.....
Moralinin iyi olmasına sevindim canım en azından tedavine iyi bir moralle başlarsın.bugün transferimin 8.günü perşembe de inş test günüm .Şimdilik hiç bişey hissetmiyorum sadece korkuyorum sanki heran adet görecekmişim gibi sancılarım var göğüslerim şiş...Rüyamda teyzemin hamile olduğunu gördüm :)bu arada teyzem 50 yaşında:)kısmet canım bekliyoruz işte tedavi aşaması neyse de şu zorlu 12 gün varya bu bekleyiş çoook zor.Bu arada sende şu işlerini biran önce biti ve başla tedavine senin aşamalarını da heyecanlı heyecanlı dinleriz artık burada.Benim ki inş tutar ama tutmazsa Memoriale gelmeyi düşünüyorum son çare orası artık inş gerek kalmaz.