sancalım sıkmaa canını... ne zaman anlatmak ıstersen dınlerız bılıyosun...
okadar üzgünüm ki bugün hiç bişey yapmak gelmio içimden ya eşimin gerizekalı abisi evlat edinin ne duruonoz demiş.belki oda olur hiç olmassa ama daha ben 7yıla yeni girdim 10bekleyenler var allah nasip etmio ben napim dün geceden beri göz yaşım dinmedi ya sen abisin allah verir kardeşim dicene söledi lafa bak bilmio onlar evlat hasretini kolayca hiç ugraşmadılar allah nasip etti tabi benim durumumu ne anlasınlar daha tüp bebek yaptırmadım ben anlamazlar ama kızlar aglıcam die yazamıorum neolur dua edin mubarek günlerde hayırlısıyla saglıklı eli aya düzgün evlatlar nasip etsin allah allahım yalvarırım yarabbimö göz yaşları içinde cümlemize nasip et
densız sey işte.... ınsanolu basına gelmeden anlamıyor ıste... tabıkı evlatlık almak kotu bırsey degıl ama dedgıın gbı sızın cok cok erken henuz lafını bıle yapmaması lazım... sakın aglama hatta onların yanında cocuk konusunda kesınlıkle konusma bıle ... benım teyzem 16 sene bekledı 17. senesınde 40 yasında 3. tup bebek denemesınde tuttu... o ne yapsın... bız bıle son sansı oldugunu bıle bıle evlatlık konusundan hıc bahsetmedık... capraz komsumun ablası 10 senelık evlıyken evlat edınıyo olmuyor dıye 6 sonra kendılıgınden hamıle kalıyor... demek ıstedıgım zamanın ınsanlara neler getırecegını hıc bırımız bılmıyoruz... laf etmıs kaynın.. sakın bu sıralar kendını uzme... hıcccc takma kafana.. bu mubarek ayda Rabbım herkesın gonlundekını bılır ... dualarımdasınız hepınız..
Canım geçmiş olsun pimpirikli anne kızın uyumuş işte :)Ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum da eşim pek bi pimpirik oldu yok notebookla çok uğraşma yok tlf çok konuşma radyasyon bunlar zararlı deyip duruyor.eee 6 yılda zor bulunca kıymetli oluyor böyle.Bende gün sayıp duruyorum.Bugün bebeğim 24 günlük oldu 5 haftadan önce kese görünmüyormuş galiba.İştahım çok açık bol yemek yiyorum ve yatıyorum.Tedaviye 58 kilo ile başladım şimdiden 61 oldum 9 ayın sonunu sen düşün artık.Böyle işte evde yalnız bir oraya bir buraya yatıp duruyorum Tv bişey yok kuzum doktorlarla çouklar duymasından gına geldi artık:)Evim 4.katta asansörümüzde yok inip çıkmak zor oluyor dışarıda çıkamıyorum :)ev kuşu oldum anlayacan canım.
doguma az kaldıkca odum patlıyor vay oynamadı yok donmedi.. bılıyorum cok abartıyorum bzn ama ne bılım ıste... bnmkıdde aynı su notebook u karnına koyma demedımmı bn sana en azından bı yastık koy altın a annenlecok konusma cepten ......... modemı kapalı tut... vs.. vs.. gecen gun kaktus almıs radyasyonu engellıyomus dıye.. bebegıne masallah.. evet en erken 5 haftalıkken oda vajınal ultrasonda gorunuyor kalp atımı 7 yada 8. haftada cnm.. olsun bol bol ye sakın kısma kendını oldumu.. ztn daha snra verıceksın.. dr lardan gına geldı bana da turkmax hersey tadına ızlıyorum ıste bu saatlerde sabahtan o komsuda kahvaltı o komsuda kahve bunda ıkı lak lak vakıt gecıyo yemek yapana kdr .. bırde apt da Allahtan asansor var rahatım aptmızın otoparkında cardak ve oyun parkı vr aksamlarıda komsular cocuklarını ındırıyo cay demleyıp aksamları meyve vs.. yemeye ınıyoruz geceye kdr bana cok ıyı gelıyo serın serın..