Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
anaaa bı bn cahıl kalmışım ıgnelı yı bılmıyomusummmm yawww... buarada guzel ızmırımın serııınnn havasından gunayyyddddınnn kızlaaaaarrrr.....!!!!

slm kızlarr nasılsınız ilgimdişi İzmir serinlediyse artık sonbahar geliyor demektir.Biz akşamalrı artık balkona falan çıkamyoruz.
Bilgecim iğneli yaptırman iyi olmuş benimde ocak ayında iğneli yapılmıştı aşılamam yumurtaların büyümesi şansa bırakılmıyor böylece klomen herzaman iyi sonucu vermiyor.Kızlar bişey soracam azıcık özel olacak ama ağda yapmamda bi sakınca yoktur demi bebeğe falan bi zarar vermez.bacaklarıma falan yapıyorum ama biyerlere yapmaya korkuyorum:)Tüylerim iyice cansızlaşmıştı sir ağda ile.Birde ben bıyık be çenemde çıkan bir kaç tane tüy için lazer epilasyona gidiyordum ıordaki kız hamile olunca yapamıyoruz riskli demişti.Sebebini sordum acı hissettiğiniz için ani kasılmalar oluyor bu da bebeğe zarar verir demişti.Şimdi benim aklıma takıldı ağüda yaparken de canımız acıyor ve ani kasılmalar olabilir yapmamam mı gerekiyor aceba.:61:

slm kızlarr nasılsınız ilgimdişi İzmir serinlediyse artık sonbahar geliyor demektir.Biz akşamalrı artık balkona falan çıkamyoruz.
Bilgecim iğneli yaptırman iyi olmuş benimde ocak ayında iğneli yapılmıştı aşılamam yumurtaların büyümesi şansa bırakılmıyor böylece klomen herzaman iyi sonucu vermiyor.Kızlar bişey soracam azıcık özel olacak ama ağda yapmamda bi sakınca yoktur demi bebeğe falan bi zarar vermez.bacaklarıma falan yapıyorum ama biyerlere yapmaya korkuyorum:)Tüylerim iyice cansızlaşmıştı sir ağda ile.Birde ben bıyık be çenemde çıkan bir kaç tane tüy için lazer epilasyona gidiyordum ıordaki kız hamile olunca yapamıyoruz riskli demişti.Sebebini sordum acı hissettiğiniz için ani kasılmalar oluyor bu da bebeğe zarar verir demişti.Şimdi benim aklıma takıldı ağüda yaparken de canımız acıyor ve ani kasılmalar olabilir yapmamam mı gerekiyor aceba.:61:

tatlım benim kuaförümde aynı şeyi söyledi 3 aylık olasıya kadar yapamam dedi kasılmadan dolayı ama çok fazlakasılmıosan 2ay falan olunca yaptır bencfe boşver öle gez bebiş için herşeye deger kuzum

tatlım benim kuaförümde aynı şeyi söyledi 3 aylık olasıya kadar yapamam dedi kasılmadan dolayı ama çok fazlakasılmıosan 2ay falan olunca yaptır bencfe boşver öle gez bebiş için herşeye deger kuzum

Evet canım artık bebiş çin biçok şeyden vazgeçeceğiz eski rahatlığımız lüksümüz olmayacak ne yapalım anne olmak zor iş:)

aylın kesınlıkle agda yaptrmıyosun...... bm teyzemn tup bebektn bebıslerı ıkızı var bnde onun dr una gıdıyorum ona yasaklamıştı ztn zor duruyolar agda cekıyo demıştı yasaktı yanı bnmde ılk 4 ay 16 hfta yasaktı acılmm vrdı dıyee... bnce sende bekle cokcok ıstıyosa 4. aydn snra emla krem al uyusturuooo bnm dr um onerdı bn onla yapıyorm sende onla dene dogal olark uyustgu ıcın hıssetmıyosun ve kasılmıyosun....

kızlar bayram programını yaptık 27 sinde yola çıkıyoruz önce izmir ordan selçuk ordan denizli..cumartesi dr kontrolüm var ardından yola devam ediyoruz...bu arada sol tarafımda çok sancı var hayırlısı acaba kist erimedimi yada enfeksiyonmu var diye endişe ediyorum..hayırlısını rabbımden diliyorum..resmen tüp bebek için günleri saymaya başladım heyecan başladı şimdiden...Allahtan çalışıyorum akşama kadar boş vaktim olmuyor...Annemi babamı kardeşlerimi çok özledim iyi ki bayramlar var...

aylın kesınlıkle agda yaptrmıyosun...... bm teyzemn tup bebektn bebıslerı ıkızı var bnde onun dr una gıdıyorum ona yasaklamıştı ztn zor duruyolar agda cekıyo demıştı yasaktı yanı bnmde ılk 4 ay 16 hfta yasaktı acılmm vrdı dıyee... bnce sende bekle cokcok ıstıyosa 4. aydn snra emla krem al uyusturuooo bnm dr um onerdı bn onla yapıyorm sende onla dene dogal olark uyustgu ıcın hıssetmıyosun ve kasılmıyosun....

ayyyy bu iş çok sıkıntılı yaaa tedavi döneminde jilet yüzünden mübarek ormanlık alan gibi oluyoruz...ben sonrasında ohh diyordum al başına bela kılı tüyü unutmak gerekiyor heralde...o kremi ben denedim pek işe yaramamıştı bende..olsun yineden bebişlerimiz için değer heralde...

aylin ağdayı boşver bebiş ne durumda haber varmı ne zaman kontrolün....

Canım bebiş şuanda iyi durumda heralde.. dinlenir pozisyondayken ağrılarım falanda olmuyor ama 10 dk dan fazla ayakta kalınca belim ve karnım çok ağrıyor.Kontrolüm 30 ağustosta bayrama denk geldiği için bayramdan hemen sonra gideceğim şuanda bebeğim 26 günlük embriyonun oluştuğu günden hesaplıyoruz tahminen kontrole gittiğimizde 5 haftalık olacak ve ben inş keseyi göreceğim ama diyorum ki 2 hafta daha sabretsem ve 7 haftalık olunca gitsem de kalp atışını duysam ama sabredebilirmiyim bilmiyorum .Gerçi dr um kanaman ve şiddetli ağrın olmadığı sürece bir sorun olmaz dedi.Bende şimdilik çok şükür iyiyim.İşte böyle canım Bu arada seninde son gezmelerin söyleyim anneni kardeşlerini herkesleri ziyeret et ben annemle aynı şehirde oturduğum halde yanına sadece 1 kere gidebildim.Araba sallandıkça sanki bişey olacakmış gibi korkuyorum bolca evde yatıyorum kitap okuyorum.Hadi sizde elinizi çabuk tutunda bana arkadaş gelin böyle yalnız sıkıı oluyor.:)

Evet canım nette biraz araştırdım da zaralıymış neyapalım bebiş için yaptırmayacağız artık jiletle orman gibi ve sert olcak artık.özellikle göbek çevresine yapmak çok zaralıymış benimde sanki buaralar göbek çevremdeki tüyler çok arttı hamilelikte vücud progesteronn hormonunu üretmeye başlayınca tüylenme ondan oluyormuş ve doğumdan sonra dökülürmüş.

kızlar bayram programını yaptık 27 sinde yola çıkıyoruz önce izmir ordan selçuk ordan denizli..cumartesi dr kontrolüm var ardından yola devam ediyoruz...bu arada sol tarafımda çok sancı var hayırlısı acaba kist erimedimi yada enfeksiyonmu var diye endişe ediyorum..hayırlısını rabbımden diliyorum..resmen tüp bebek için günleri saymaya başladım heyecan başladı şimdiden...Allahtan çalışıyorum akşama kadar boş vaktim olmuyor...Annemi babamı kardeşlerimi çok özledim iyi ki bayramlar var...

ohh... gez bakalımm surda 27 sıne ne kaldı.. sen ızmıre gelıyosun ben ayvalık a gıdıyorum nasıpse evet ıykı bayramlar annneannemlerı goremedım ne zamandır onları zıyaret edıcem baska da kımseye gıtmıycem bu bayram 8. ayın ıcınde merdıvenlerı ın cık yapamıycam tel acıcam artık.. bende senın adına heycanlıyım canım bnm haırlısını dılıyorum Rabbımden sen ıcını ferah tut evet ıykı calısıyosun bak bı yandan Allah yardım edıyo vakıt yok dıye dert yanıyosun

ayyyy bu iş çok sıkıntılı yaaa tedavi döneminde jilet yüzünden mübarek ormanlık alan gibi oluyoruz...ben sonrasında ohh diyordum al başına bela kılı tüyü unutmak gerekiyor heralde...o kremi ben denedim pek işe yaramamıştı bende..olsun yineden bebişlerimiz için değer heralde...

bn nasılım sız bı bılsenızzz... yıllardır agda dan baska bısey kullanmayan ben makına denedım yok her yer tamam da bı yer zor oluyo koca gobekten ... jıletlede hem sertlestı hemde karardı gecen gun bı yerde ten beyazlatıcı duydum dogumdan snra kullanıcam nasıpse askılı gıyemıyorum ya utanıyorum dusunun yani.... ama evet bebıslere deger..

Evet canım nette biraz araştırdım da zaralıymış neyapalım bebiş için yaptırmayacağız artık jiletle orman gibi ve sert olcak artık.özellikle göbek çevresine yapmak çok zaralıymış benimde sanki buaralar göbek çevremdeki tüyler çok arttı hamilelikte vücud progesteronn hormonunu üretmeye başlayınca tüylenme ondan oluyormuş ve doğumdan sonra dökülürmüş.

ohooo ne gobek cevresı kalıyo ne de bılmem neren arkadasım... hanı tembel hayvan vardır bılırmısınız gorılımsı garıp cırkın bısıııı aynı ona benzıyoruzzz gıt gıde.. ehehhh olsunnn dusun ben bıde ılk 4 ay dusuk tehlıkesınden progestan ve proluton kullandım anlıycagın progestoron hormonu bnde kat kat salgılandı.. aman sen dıkkat et kendıne ayakta kalma bnde hala 10 dk fazla ayakta durunca bel agrısından oluyorum buarada bayramdan snra hemen gıt 7 haftalık olmayı bekleme en azından 5 haftalıkken gorucen ve 2 hafta snra ztn dr un yıne kese ıcın cagırıcan bu cok daha ıyı bı durum bnce..

buarada bn halsızım bıraz evde de yalnızım ya tansıyonum yuksek ya da dusuk tansıyon aletıde bozuk gozumu acamıyorum ızmır ne guzel serındı smdı gunduzlerı yıne scak gecelerı serın en azından.. parmaklarım uyusyoo sıstı.. mıdem altust cuma yanı 26 sında dr kontrolumuz vr hayırlısyla dıyorum..

hepınızı opuyorum kızlarrrr... dua ıle..

panpişlerim ben geldim ama üzgünüm açık saçık poz yüklemeden geldim :)))

haftasonu evde değildim o nedenle giremedim. ilgimdisi'ndan asparagas haber bekledim ama yapmamış magazin haberimi. :))) yorgunum. kızıma yetişmeye çalışıyorum. öğlenleri koltukta sızıyorum alkolikler gibi :))) regl bekliyorum herhalde 1 hafta vs var. çünkü cumartesi sabah titremem oldu demek ki vücut ısım düştü bundan sonra 1 hafta kalıyor. regl olunca doktorumu arıycam da olamıyorum. bu mereti beklesen gelmez, gelme dersin zırt erken gelir.

aylin bence de ağda yaptırma. hiç önermiyorlar. arkadaşlarımda ben de bitki koruma durumundaydık o dönem. mecbursun. hatta bana ağda hala yasak çünkü kronik servikal enfeksiyondan dolayı mikrop, mantar bakteri hemen kapıyorum :((( emla bende de işe yaramamıştı :(((( kökler kuvvetliydi herhalde.

grubun adını koala gebeler koyalım :)) kıllı ve hareketsiz :)))

öptüm sizi canlarım.

sermuh kaderdaşım iyi tatiller kankam

panpişlerim ben geldim ama üzgünüm açık saçık poz yüklemeden geldim :)))

haftasonu evde değildim o nedenle giremedim. ilgimdisi'ndan asparagas haber bekledim ama yapmamış magazin haberimi. :))) yorgunum. kızıma yetişmeye çalışıyorum. öğlenleri koltukta sızıyorum alkolikler gibi :))) regl bekliyorum herhalde 1 hafta vs var. çünkü cumartesi sabah titremem oldu demek ki vücut ısım düştü bundan sonra 1 hafta kalıyor. regl olunca doktorumu arıycam da olamıyorum. bu mereti beklesen gelmez, gelme dersin zırt erken gelir.

aylin bence de ağda yaptırma. hiç önermiyorlar. arkadaşlarımda ben de bitki koruma durumundaydık o dönem. mecbursun. hatta bana ağda hala yasak çünkü kronik servikal enfeksiyondan dolayı mikrop, mantar bakteri hemen kapıyorum :((( emla bende de işe yaramamıştı :(((( kökler kuvvetliydi herhalde.

grubun adını koala gebeler koyalım :)) kıllı ve hareketsiz :)))

öptüm sizi canlarım.

sermuh kaderdaşım iyi tatiller kankam

aaa... teker tekerrr gelın yahuuu... :36::36::36: cıldırıciğiimmm ayol.. bız ıkı kısıyızzz dagıtıverırız kızımla ona goreee... bılge teyzesııı sende kaybolma ortalıktan ...

buarada yenı topıc acarsanızevet koala gebeler favorımm.. operım hepıcınızıı

Kızlaaaar bugün bi mucize oldu hala şoktayım.Kardeşim kadar samimi olduğum bi arkadaşım vardı 35 yaşında ve 12 yaşında bi kızı vardı yıllardır çocuk istiyordu tek hayalimiz birlikte hamile kalmaktı ama imkansız gibi bişeydi endimetriosu vardı veeeee şuanada hamileee ve aynı benimle 4 haftalık müjdeyi bugün verdi.Allahım sen nekadar büyüksün 6 yıldır birlikte bekledik o artık kendinden ümidi kesmişti ve benim için dua ediyor mübarek bu ayda dua kabul oldu ve oda hamile canlarım hiç bi zaman Rabbimden ümidinizi kesmeyin hayat mucizelerle...

İlgimdsi canım dikkat et kendine artık son ayların rahatsızlıkların olur.Asparagascı bilge al sana müthş bi haber bu arada inş regl olmazsın da bebiş gelir bi mucizede senden olur.

Kızlaaaar bugün bi mucize oldu hala şoktayım.Kardeşim kadar samimi olduğum bi arkadaşım vardı 35 yaşında ve 12 yaşında bi kızı vardı yıllardır çocuk istiyordu tek hayalimiz birlikte hamile kalmaktı ama imkansız gibi bişeydi endimetriosu vardı veeeee şuanada hamileee ve aynı benimle 4 haftalık müjdeyi bugün verdi.Allahım sen nekadar büyüksün 6 yıldır birlikte bekledik o artık kendinden ümidi kesmişti ve benim için dua ediyor mübarek bu ayda dua kabul oldu ve oda hamile canlarım hiç bi zaman Rabbimden ümidinizi kesmeyin hayat mucizelerle...

İlgimdsi canım dikkat et kendine artık son ayların rahatsızlıkların olur.Asparagascı bilge al sana müthş bi haber bu arada inş regl olmazsın da bebiş gelir bi mucizede senden olur.

Rabbım neylerse guzel eyler arkadasım... herseyın bır vaktı zamanı var ıste bak bırkezdaha sabretmenın nasıl bır erdem oldugunu gorduk.. Allah ım herkese bu duyguyu tattırsın ınsallah herkese kucagında gormeyı nasıp etsın .. dıkkat etmeye calısıyorum.. ılk 5 ay hıc kılo almamıstım 7.aya kdr da 3 kılo almıstım bu sabah tartıldım 2.5 kg vermısım bnmde endısem bu acaba bebegım aldımı dıye yıyıp bıtırıyorum kendımı..

hayatım ben asparascı değilim yaw ben haberlere malzeme olan mankenim :)))) çok sevindim. duble mutluluk yaşamışsınız ne güzel. sermuhla ben de göbek tokuşturuciz. ben reglimden eminim göğüslerim de acıyor, karnım da ağrıyor. gelmek üzeredir :)))

tebrik ediyorum. öpüyorum. bu arada nekropsi nerede? satış koydu sanırım.

MERHABA ARKADAŞLAR.dün evime dönmüş bulunmaktayım.özlemişim evimi.tüp bebek startı verildi.ilaç kullanmaya başladım.ayın 27 sinde inşallah tedavinin diğer kısımları gerçekleşecek.bilge kız ben artık dinlenmede değilim tüp bebeğe geçiş yaptım.listeye baktımda kendimi hiç faliyette göremedim.dinlenme kısmından istifa ediyorum.icraat kısmına geçiyorum inşallah.değiştirirmisin bende o moda geçeyim.bu arada bilge yozgat çoooooooook soğuktu çok üşüdüm vallahi yöresel yemeklerden iftarda yedim cacık vs.sanada çok slm getirdim memlekettinden.yufka ekmekte getirdim ama yakında olsaydın sana gönderirdim.senin yerinede yerim artık.

doktorun verdiği ilaçlar çok ağır geldi nedense iştahtan kesildim niye böyle oldum anlamadım yan etkileri sanırım bugün tartıldım 2 kilo vermişim sevindim ama oruç tutuyorum iftarda hiçbirşey canım çekmiyor ne yazıkki.insan yemedende yaşayabiliyormuş bu ilaçlar bana bunu öğretti.inşallah sonuç hayırlı olurda bunların hepsine değer.aylin sermuh bilge neproskopi ve tüm arkadaşlarım dualarım sizlerle.hepinize slmlar sevgiler.hayırlı iftarlar

Back
X