• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
arkadaşlarım malesef yok 1.20 çıktı az biraz rengi degişik bişeyde geldi maleseefffffffffffff maleseffffffffffffffffffff

hepinize tesekkürler canlarım ven artık tedaviyi burda bırakıom tüp bebege umutlatım hoşçakalın sermuhu ögrenmeye girierim ilgimdişi senin haberlerinide okurum yapcak bişeyim kalmadı artık

artık herşeyden yoruldum birinin hamile haberini aldıgımda aglamaktan benden sonra evlenip gittigi gün hamileleri duymaktan..elimde hiç bişey yok biliyorum ama isyan etmek istemiyorum.5senedir heray umutlandım sadece bi ay umutlanmadım ozamanda bebegimi düşürdüm...herkesi yordum annem hergün geldi gitti.eşim ütüsünü yemegini herşeyini kewndi yaptı....allahım çok zor artık dayanamıorum hergün rüyamda bebegimi gördüm kucagımda emzirirken dua edip yattım hergün gördüm rüyamı eşime bile anlatmadım...ama gene olmadı yoruldum çok yoruldum yoruldum ümit etmekten herdefasında kırımasından yoruldum artık dayanamıyorum kimsenin yüzüne bakamıorum bıktım artık

hiç umudum kalmadı sermuh demekki ben anne olmucam benim evimden hiç bebek gülmesi aglaması duyulmucak ben hiç gece bebegim rahatsızlandı huysuzlandı uyyuyamadım demicem ben hiç nerden oldu bu çocuklar ömrümü yediler diyemicem:43:

uzulme canımm.. ne demek kımsenın yuzune bakamıyorm yapma arkadasım daha ne careler var tıpta salma kendını ... ne desem bos bılıyorm ama bk sermuh ne guzel demış,en azndan hamıle kalabılıyosun .. Allahtan umut kesılmezz , vardır bundada bı hayır bnm teyzemn 17. senede oldu cocugu 40 yasndaydı dusun hıc pes etmedı bırakma kendnı canm bnm..

çok korkuyorum geçen seferki senaryo yine olacak diye...herkez hasta olmuştu ben 1,5 ay sürünmüştüm...

ya sermuh benimde şuanda bende de hiç bişey yok sende nası oldu nie adet görmedin benim dr bişey söylemedi bakmadı bile çok moralim bozuldu neden öle oluoki anlamadım bana yazarmısın lütfen ayrıntılarıyla

Son düzenleme:
artık herşeyden yoruldum birinin hamile haberini aldıgımda aglamaktan benden sonra evlenip gittigi gün hamileleri duymaktan..elimde hiç bişey yok biliyorum ama isyan etmek istemiyorum.5senedir heray umutlandım sadece bi ay umutlanmadım ozamanda bebegimi düşürdüm...herkesi yordum annem hergün geldi gitti.eşim ütüsünü yemegini herşeyini kewndi yaptı....allahım çok zor artık dayanamıorum hergün rüyamda bebegimi gördüm kucagımda emzirirken dua edip yattım hergün gördüm rüyamı eşime bile anlatmadım...ama gene olmadı yoruldum çok yoruldum yoruldum ümit etmekten herdefasında kırımasından yoruldum artık dayanamıyorum kimsenin yüzüne bakamıorum bıktım artık

sancal emin ol hepimiz aynı durumdayız bazen alıp başımı gidesim geliyor buralardan evimin bir odasını çocuk odası yapacağım diye yıllardır umutla bekliyorum ama yok yok.tedavilerden bana kalan tek hatıra kilolarım.çok zor çok bizden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu.insan görünce çok etkileniyor.rabim cümlemize yardım etsin hayırlısıyla salih evlatlar nasip etsin hepimize.aminnnnnnnn.

Sancal canım üzülme demek çok anlamsız bu durumda biliyorum hepimiz aynı duyguları pek çok kez yaşadık yıkıldık ama umudunu kaybetme en azından tüp bebek şansın duruyor en azından 1 kere gebe kalabilmişin bu bizim sınavımız bende hiç bir şey yapmasam da her ay ümitleniyorum sonra kırmızıları görünce bütün hayallar yıkılıyor sonra ertesi ay için yine hayaller ama ümit hiç tükenmiyor tam 5 yıldır bu böyle devam ediyor.Ne yapalım bu da bizim sınavıamız.tam 5 yıldır aynı duyguları defalarca yaşadım o yüzden seni çook ii anlıyorum canım.

bugun sabah geldi veacabamı vardı biraz o da bitti neyse dünkü psikolojimi attım biraz allah sabır verio napalım artık tüp bebege baş vurcam ama kışa kadar kendimre zaman ayırcam herşey yazın çok harika olucak gezmeler tatiller dügünler derken unuturum belki.....unutulmuo ne yapsak ama hani derler sen nereye derdin oraya öle ama napim öptm kızlar

merhaba canlar,

nasılsınız?

sermuhcum az kaldı sonuç almaya canım. ben de sayıyorum günleri. sakin kalmaya calış, bozma moralini hiçbir şeye. ben çay servisini falan bırakmamıştım aşılama olduğumda. sadece ütü masasını kaldırmıyordum o kadar. hersey devam idi aynıydı normal hayatımla. ama takmadım. sen de rahatlamaya calıs. az kaldı sunun surasında.

sancal hayatım ben çok umutluydum fakat hayırlısı. tüp bebek için kışı iyi düşünmüşsün yazın kafan dağılır belki bebiş kendisi gelir. üzme kendini.

ergitess nerelerdesin? ben geliyorum sen yoksun?

bu arada eliz vardı, masal vardı, ecebru vardı neredeler bilen var mı acaba????burculumu da negatif sonuçtan sonra göremedim :(((( hamilelere zaten diyeceğim bir şey yok ilgimdisi haric. zaten yakında listeyi elden geçireceğim kimse kızmasın darılmasın basıp gideni sileceğim.

bu arada biliyorsunuz mayısta 3. aşılamam vardı fakat biz yaptırmayacağız. hem madden hem manen daha cok ben etkileniyorum diye yani hazirana erteledik. o arada preseedle denemelere devam ama o kadar. hiçbir şey yapmayacağız. doktora gitmeyeceğiz. bilge bir üsre daha bostan karpuzu yani :)))

arkadaşlarım malesef yok 1.20 çıktı az biraz rengi degişik bişeyde geldi maleseefffffffffffff maleseffffffffffffffffffff

lütfen kendini yıpratma
eger böyle yaparsan daha da kötüleşir herşey
her işte bir hayır vardır diye düşün.

bu arada biliyorsunuz mayısta 3. aşılamam vardı fakat biz yaptırmayacağız. hem madden hem manen daha cok ben etkileniyorum diye yani hazirana erteledik. o arada preseedle denemelere devam ama o kadar. hiçbir şey yapmayacağız. doktora gitmeyeceğiz. bilge bir üsre daha bostan karpuzu yani :)))

bilge sen hangi doktora gidiyorsun
arkadaşlar diger topikte 4 tüp denemesinden sonra dogal yollardan bebişi oldu bir arkadaşın.
5 senelik evli.
onun için hiç ümidimizi kesmemeliyiz.
zamanı vakti geldiginde olucaktır inşallah.:79::79:

bılgecım tesekkur ederım canımmm kurtulamazsınız bnden.... buarada sancalll cok ıyı dusunmuşsun arkadasım bak bılıyosujnuz bnmde asılma tutmadı işe gırdm o ay hamıle kaldm yanı tatıldeeykn belkı kafan dagılırr umudunu kaybetme... sermuh canımcımm evet ocak aynda hatrlıyorm ama o zmn onu yasadn dıye smdıde oyle olck dıye bısey yok ıçını curutme tatlım.. Allah hayrlısını versn herseyn cok ıyı anlıyorm sızıı.. sancall hadı cık gez bgnn bn hala tehlıkelı oldugu ıcn yatıyorm bu guzel havalarda bı dondurma ye bnm yerımee... sermuh hadı at kafandn dusuncelerııı hala umudumuz vr.. bılgecm sende hazırana kdr preesedle ıyı yapmışın gecen ay arkadasm o jelle hamış kaldı.. bıde kuru ıncır hergun 2 tan bıde gunde 3 kere tarcın pekmez yemışş.. :38: opuyorm sızı..

ya sermuh benimde şuanda bende de hiç bişey yok sende nası oldu nie adet görmedin benim dr bişey söylemedi bakmadı bile çok moralim bozuldu neden öle oluoki anlamadım bana yazarmısın lütfen ayrıntılarıyla

geçen sefer adet gününden 4 gün önce akıntı gelmeye başladı 5 gün sürdü arkasından 5 gün adet gördüm yine 5 gün akıntı devam etti arkasından 5 gün yine adet oldum dış gebelik yaşadım ve 6 haftalıkken kendilinden düşmüştü...

son günlerim kızlar çok az kaldı yatan karpuz büyüdü yakında toplanacak bu gün aşılamanın 14.günü oldu 16.gün adet günüm...pazar çok hafif bir kahverengi lekelenmenin arkasından gelen giden yok şükürler olsun ki...amma velakin geldimi gelecekmi derken stresten migren girdi dün gece 11 den beri saat 2 oluyor hiç aralıksız başım ağırıyor ilaçta alamıyorum..ve geçmiyor şu an ağrıyla yaşamaya alıştım bir yandan başım ağrıyor bir yandan tv seyreddiyorum bir yandan notebook kullanıyorum:)
belirtiler artık kafam karıştı göğüslerimde biraz değişiklik vardı ilk uçları çok hassaslaşmıştı şimdi onlar normal ama büyüme var ve kenarları acıyor..üzerine filan rahat yatıyorum uçları elleyince acımıyor o hassaslık yok...yemek konuşunda hafif tatlılar acı ekşi hamurlu şeyler çekiyor canım artık neticeye bakacaz...:)

kızlar aş eriyorummmm canım çok feci sigara istiyor ohhh bir içseydim şimdi:))))şu sonuç bir belli olsun ilk işim sigara içmek olacakk...:(:(:(:(:(

sermuhcum kaç yumurtan oldu günlük iğne dozların ne kadardı

3 tane bir tarafta 2 tane bir tarafta vardı.. adetin 4.günü iğne başladı 7 gün kullandım 13.gün transfer yapıldı transfer sonrası progestan kullandım günde 2 kere pazardan beride günde 4 tane progestaan kullanıyorum sonuç belli değil daha 28.de belli olacak....

3 tane bir tarafta 2 tane bir tarafta vardı.. adetin 4.günü iğne başladı 7 gün kullandım 13.gün transfer yapıldı transfer sonrası progestan kullandım günde 2 kere pazardan beride günde 4 tane progestaan kullanıyorum sonuç belli değil daha 28.de belli olacak....

günlük iğne dozu nekadar kullandın ve yaş kaçtı buarada

off yaa bak ben heyecanlandım şimdi,sen nasıl sabrediyorsun?? :52::52::52:

Back
X