arkadaşlarım malesef yok 1.20 çıktı az biraz rengi degişik bişeyde geldi maleseefffffffffffff maleseffffffffffffffffffff
hepinize tesekkürler canlarım ven artık tedaviyi burda bırakıom tüp bebege umutlatım hoşçakalın sermuhu ögrenmeye girierim ilgimdişi senin haberlerinide okurum yapcak bişeyim kalmadı artık
artık herşeyden yoruldum birinin hamile haberini aldıgımda aglamaktan benden sonra evlenip gittigi gün hamileleri duymaktan..elimde hiç bişey yok biliyorum ama isyan etmek istemiyorum.5senedir heray umutlandım sadece bi ay umutlanmadım ozamanda bebegimi düşürdüm...herkesi yordum annem hergün geldi gitti.eşim ütüsünü yemegini herşeyini kewndi yaptı....allahım çok zor artık dayanamıorum hergün rüyamda bebegimi gördüm kucagımda emzirirken dua edip yattım hergün gördüm rüyamı eşime bile anlatmadım...ama gene olmadı yoruldum çok yoruldum yoruldum ümit etmekten herdefasında kırımasından yoruldum artık dayanamıyorum kimsenin yüzüne bakamıorum bıktım artık
hiç umudum kalmadı sermuh demekki ben anne olmucam benim evimden hiç bebek gülmesi aglaması duyulmucak ben hiç gece bebegim rahatsızlandı huysuzlandı uyyuyamadım demicem ben hiç nerden oldu bu çocuklar ömrümü yediler diyemicem![]()
uzulme canımm.. ne demek kımsenın yuzune bakamıyorm yapma arkadasım daha ne careler var tıpta salma kendını ... ne desem bos bılıyorm ama bk sermuh ne guzel demış,en azndan hamıle kalabılıyosun .. Allahtan umut kesılmezz , vardır bundada bı hayır bnm teyzemn 17. senede oldu cocugu 40 yasndaydı dusun hıc pes etmedı bırakma kendnı canm bnm..