Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bu ay ilk aşılama olcam benim içinde dua edinn rabbim isteyen herkese yaşatsın o güzel duyguyu inş.
Arkadaşım hayırlısı olsun inşallah.Aşılama işlemi son derece basit ve ağrısız stres yapma,mümkün olduğunca rahat ol,içinden güzel güzel dileklerde bulun,dua et.Aşılamadan sonra en az 20 dakika,mümkünse başın aşağıda dik şekilde yat,eve gelince dinlen,o gün duş alma,protein ağırlıklı beslen,bol bol meyve tüket,uyku düzenine dikkat et,ağır işlerden uzak dur.Dilerim hayırlı haberlerini alırız.
![]()
slm arkadaşlar bu ay ilk aşılama olcam benim içinde dua edinn rabbim isteyen herkese yaşatsın o güzel duyguyu inş.
kizlar selam bende 2,5 yildir evliyim cocuk olmuyor. Tuplre kapali dediler lap oldum 2 hafta once, tupler acildi fakat adetim gelmedi henuz. yalniz hergun damla damla kan geliyo?? bu durum normalmi? dr adet olunca ara randevu al gel dedi. 1,2 aya kadar kendiliginden olmazsa asialama yapacak(( cuma gecesi ruya gordum herkesler hamile birtek bende yoktu ne agladim varya curmatesi
![]()
kızlar netten conceive plus jel sipariş ettim. preseed den daha yoğun kıvamlı deniliyor. duyanınız var mı? gelsin kullanınca görüşlerimi de yazıcam.
sermuh sen preseed denedin mi hayatım?
bugün doktora gittim doktor rahim filmime baktıktan sonra sol tüpün yapışık biraz dedi.sağ tüpüm zaten yok.iki seçenek var dedi.ya laparaskopi ile açacağız normal yoldan deneyeceksiniz yada tüp bebek.kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım.
kizlar selam bende 2,5 yildir evliyim cocuk olmuyor. Tuplre kapali dediler lap oldum 2 hafta once, tupler acildi fakat adetim gelmedi henuz. yalniz hergun damla damla kan geliyo?? bu durum normalmi? dr adet olunca ara randevu al gel dedi. 1,2 aya kadar kendiliginden olmazsa asialama yapacak(( cuma gecesi ruya gordum herkesler hamile birtek bende yoktu ne agladim varya curmatesi
![]()
selam kızlarrr.. ne var ne yok?
hersey aynı bızde bı degısıklık yok.. kızımla bız ıyıyız cok sukur.. sıcaklarla aramız ıyı degıll ya dusun altındayız ya balkonda yada klımanın altında nefes alamıyorummm sankii.. sermuh bıılge acelya aylın ... neler yapıyosunuz..?
Kizlar canim cok bunaldi.bu gun yeni bir dr ve yeni bir tup bebek merkezine gittik.benim keltos yok ona sorayim yok buna sorayim moduna almaya baslayinca bizi bunaltti.simdi yeni dr la on gorusme yaptik ve aci ve gercek karsima pat diye patladi biliyorsun tek tupum kalmisti o tuptede 6 haftalik dis gebelik yasamistim.dr kesin hasar gormustu once laproskopi ile kontrol edip gerekirse tupu kapatmamiz lazim kapatmazsak yapacagimiz tup bebek uygulamasinda yine dis gebelik yasama riskin cok cok yuksek dedi...yani kendiliginden hamile kalabilmek icin elimde kalan o kucucuk umutta uctu gitttiiii.bundan sonra cocuk sahibi olmak icin tek sans oda tutarsa tup bebek yaptirmak.
Moralim cok bozuk kendimi eksik hissediyorum..oysa ki hayatta elimde o kadar cok sey var ki..Bir cok kisinin sahip olamayacagi seylere sahibim ...ama bir bebegim yokk...olmasi icinde dogal sansim yokk...
aman sıcaklarda dikkat et kendine.. hamileliğin tadını çıkar. Allah ım o duyguyu yaşamayı ne çok isterdim,içimde kıpırdayan bir parçam olmasını...
ceren ilgimdisi desteğiniz için sağolun...insanın kendisini eksik hissetmesi çok kötü bir şey ve doğal yoldan olmaz çocuğunuz cümleside gerçekten çok ağır...acaba hamilemiyim?diyemeceğim artık...yinede mutluyum kanser değilim.ve rahmim yumurtalıklarım duruyor tüp bebekle çocuk sahibi olma şansım var..şimdi tüp bebek nerde yaptırmalıyım hangi hastaneyi seçmeliyim arayışına girdim.bu gün çapa tıp fakültesine gideceğim ön görüşme için..araştırdığım bir çok tüp bebek merkezinin dr u çapada görev yapmış yani çapa okul gibi zaten okul..ve araştırma hastanesi..
en azından tüp bebek şansım var ve ben onu en iyi şekilde kullanmak için elimden geleni yapacağım...
Allah'tan çalışmaya başlamışım işleri toparlamaya çalışırken kafamı dağıtıyorum..her şeyin bir hayrı var derlerya evet doğru ...şu dönemde hiç aklımda yokken çalışmak çalışmaya başladım..
yinede hayat güzel ve yaşamaya değer....
selam kizlar nasilsiniz uzun zaman giremedim abimin esi dogum yapacak onun basini bekliyorum gorumce olarak bu arada bir kizim daha olacak allah nasip ederse hepinizi cok opuyorummmmmmmmmm
Kızlarrr... Ne vr ne yok? Ozledım sızleri.. ızmır cok sıcak bunaldık bı kaynımm ıcın hastanelerdeyız ee kaynanamın moralı bozuk dıye olanca butun dugun nısan olaylarınıda ustlendık hıc ugrayamadım.. Bız kızımla ıyıyız hergece yatarken sıze dua edıyoruz ... Optum sızlerı ılk fırsatta uzun uzun hepınıze yazıcam opuyoruzzzzz...
Kizlar canim cok bunaldi.bu gun yeni bir dr ve yeni bir tup bebek merkezine gittik.benim keltos yok ona sorayim yok buna sorayim moduna almaya baslayinca bizi bunaltti.simdi yeni dr la on gorusme yaptik ve aci ve gercek karsima pat diye patladi biliyorsun tek tupum kalmisti o tuptede 6 haftalik dis gebelik yasamistim.dr kesin hasar gormustu once laproskopi ile kontrol edip gerekirse tupu kapatmamiz lazim kapatmazsak yapacagimiz tup bebek uygulamasinda yine dis gebelik yasama riskin cok cok yuksek dedi...yani kendiliginden hamile kalabilmek icin elimde kalan o kucucuk umutta uctu gitttiiii.bundan sonra cocuk sahibi olmak icin tek sans oda tutarsa tup bebek yaptirmak.
Moralim cok bozuk kendimi eksik hissediyorum..oysa ki hayatta elimde o kadar cok sey var ki..Bir cok kisinin sahip olamayacagi seylere sahibim ...ama bir bebegim yokk...olmasi icinde dogal sansim yokk...