Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Bilgecik unutulmadin...dedigin gibi insallah kokten cozecegiz birde ikiz oldumu tamam sayfayi kapat kitabi kaldir..yuzsuzluk yapip bir daha istiyorum demem herhalde..:))))))
Ya resmen halimle dalga geciyorum bugun annecim geldi bana bakmaya inanin anne olmakta zor ...
Anneme diyorum ki kurtar beni kocam kisirlastiriyor...oda bence dogurtmak icin elinden geleni yapiyor damadim diyor....
Bu arada ameliyat icin on hazirliklar cok fena hint yagi diye bir sey icirdiler resmen icim disina cikti...gece ve sabahta lagman var oyyyy anam oyyyy basima gelenler....

sermuhum Allah yardımcın olsun öyle zor aşamalar yaşıyoruz ki gelsin o inatçı sıpalar popolarına popolarına vuralım bukadar yoruyorlar bizi:)şaka bi yana gerçekten yaşadıklarımız zor geçen dr adetliyken muayene etti utancımdan yerin dibine geçtim yüzümü kapattım .Rabbim sabır versin hepimize sağlıkla alalım inş bebişlerimizi kucağımıza da bu zor günler unutulur:)

Bilgecik unutulmadin...dedigin gibi insallah kokten cozecegiz birde ikiz oldumu tamam sayfayi kapat kitabi kaldir..yuzsuzluk yapip bir daha istiyorum demem herhalde..:))))))
Ya resmen halimle dalga geciyorum bugun annecim geldi bana bakmaya inanin anne olmakta zor ...
Anneme diyorum ki kurtar beni kocam kisirlastiriyor...oda bence dogurtmak icin elinden geleni yapiyor damadim diyor....
Bu arada ameliyat icin on hazirliklar cok fena hint yagi diye bir sey icirdiler resmen icim disina cikti...gece ve sabahta lagman var oyyyy anam oyyyy basima gelenler....

canımmmm inşallah gelir o nazlı ikizler :)))) annene öyle şeyler söyleme kadıncağız belli etmese de içi parçalanır. arkadaşım bu son sürecin olsun. sonu mutluluk gözyaşı olsun canım benim.

bilgecim canım sen unutulurmusun hiçinş hep beraber vereceğiz mücdelerimizi misafirler sıra sana geçti bu sene misafirden yana bolluk senesi birazda bebekten yana bolluk olsun doğsun çifter çifter evler şenlensin

sağol tatlım benim. aşamalarını heyecnla okuyorum. inşallah bombayı patlatacaksın sen de :)))

Kizlar isin guzel olan bir tarafi var bebislerimiz geldikten sonra korunma derdimiz yok hayatimizin sonuna kadar endise etmemize gerek yok:)))))millet gidip ozel olarak tuplerini kapattiriyor benimki dogal yoldan oldu...:)
Her seyden guzel olani 8 senedir her ay acaba hamileyim diye yok sigara icme yok agir kaldirma yok soyle yapma boyle yapma derdi bitti cocuk yaoacagimiz zaman belli ona gore hareket edecegim ve hyatimin geriya kalankisminda stres yokkk......

Kizlar ameliyat bitti sabah oldum .kalan tupum tikanikmis sivi vermisler gecmemis basariyla alinmis..diger tupun parcasi varmis onuda aldilar..rahim duvari gayet saglikliymis ve sukur baska bir pronlem yok...yarin sabah taburcuoluyorum...
Onu uzdeki aya tup bebek icin startverebiliriz dediler....

Kizlar ameliyat bitti sabah oldum .kalan tupum tikanikmis sivi vermisler gecmemis basariyla alinmis..diger tupun parcasi varmis onuda aldilar..rahim duvari gayet saglikliymis ve sukur baska bir pronlem yok...yarin sabah taburcuoluyorum...

canım çok geçmiş olsun. hayırlı başlangıçlar olsun bundan sonra inşallah.

canım hadi geçmiş olsun çok şükür başka bi prıblem yokmuş hadi bakalım bu ay benimki tutar inş gelecek ay seninki gelsin bebişler...

kızlar eve geldım.her şey gayet olunda hepinize teşekkür ederim iyi dılerlerınız ıcın..ameliyatta sorun yok 2 saat surdu ama öncesi hazırlık popişi kaybedecem zannettim:))) sonrasındada gaz çıkarmak problem sağ omzumun tepesi sakı kırık gibi acıyor gazdan oluyormuş oda geçince sorun yok yarın pansumanlarım çıkacak banyo yapıcam...önümüzdeki ayda tüp bebek yapılacak..önümüzdeki hafta seyahate çıkıyorum denizli-nazılli-aydın-izmir-balıkesir salıhlı denızlı antaya manvagat fethıye bodrum marmarıs afton konya ankara ve dönüş istanbul

hepinize sevgiler....

kızlaarrr nerelerdesiniz kimsecikler uğramıyor sermuh bi ikimiz varız galiba :)

Bendeki gelişmeler gün aşırı yumurta takibine gittim veeee bugün 23.00 de yumurta çatlatma iğnemi yaptık .çarşamba sabah 10da yumurtacıklarım toplanıyor cumartesi günüde transferim var inş.yumurta gelişimim gayet iyi dedi dr şimdilik bi problem yok toplama işlemini anestezi altında yapacaklar transferde gerek yok anesteziye dedi ama benim rahim ağzı dar olduğu için aşılamamda çok ağrılı ve zor ıolmuştu dedim bu nedenle transferdede uyuyacağım .yaşasın diyorum hiç bi ağrı sızı duymayacağım

sermuh canım sen nasıl oldun toparlandınmı bu arada yine çıkıyomuşun türkiye turuna bir sürü şehir yazmışın gezecek çok yorma kendini biz bu yaz bebişsevdasına i yere çıkamadık.

Bu arada tedavinin tadını çıkarıyrum kzılar bugün kayınvalidemdeydik görümcem eltim herkes ordaydı kayınvalidemin tedavimizden haberi var kadıncağız bugün bana hiç bir iş yaptırmadı tersine hizmet bile etti kızım sen yorulma kend dikkat et diye .eşim derseniz oda aynı günlerdir nazlanıyorum bu da tedavinin iyi tarafları Allahım inş bebişimiz tutarda 9 ay boyunca nazlanırız.

ilgimdişi canım sen nerelerdesin neler yapıyosun sıcakta hamilelik zor geçiyordur bilgecim sende gönderemedin heralde misafirleri :)

kızlaarrr nerelerdesiniz kimsecikler uğramıyor sermuh bi ikimiz varız galiba :)

Bendeki gelişmeler gün aşırı yumurta takibine gittim veeee bugün 23.00 de yumurta çatlatma iğnemi yaptık .çarşamba sabah 10da yumurtacıklarım toplanıyor cumartesi günüde transferim var inş.yumurta gelişimim gayet iyi dedi dr şimdilik bi problem yok toplama işlemini anestezi altında yapacaklar transferde gerek yok anesteziye dedi ama benim rahim ağzı dar olduğu için aşılamamda çok ağrılı ve zor ıolmuştu dedim bu nedenle transferdede uyuyacağım .yaşasın diyorum hiç bi ağrı sızı duymayacağım

sermuh canım sen nasıl oldun toparlandınmı bu arada yine çıkıyomuşun türkiye turuna bir sürü şehir yazmışın gezecek çok yorma kendini biz bu yaz bebişsevdasına i yere çıkamadık.

Bu arada tedavinin tadını çıkarıyrum kzılar bugün kayınvalidemdeydik görümcem eltim herkes ordaydı kayınvalidemin tedavimizden haberi var kadıncağız bugün bana hiç bir iş yaptırmadı tersine hizmet bile etti kızım sen yorulma kend dikkat et diye .eşim derseniz oda aynı günlerdir nazlanıyorum bu da tedavinin iyi tarafları Allahım inş bebişimiz tutarda 9 ay boyunca nazlanırız.

ilgimdişi canım sen nerelerdesin neler yapıyosun sıcakta hamilelik zor geçiyordur bilgecim sende gönderemedin heralde misafirleri :)

merhabalaaarrrrr,

aylincim şimdiden hayırlı uğurlu olsun. inşallah sıradaki gebiş sen olursun.

sermuhcum haklısın gelemedim. misafirlerim gitti. dün gece kayınvalidemdeydik ondan gelemedim. gelir gelmez yattım nasıl yoruldum anlatamam tüm gün.

kızlar bu arada bugun de benim için büyük gün. yeni bir doktora elimde tüm raporlarla gidiyorum. göğüslerim acıyor büyük ihtimalle bu ay da mortingen yollarındayım yani bebek yok. bakalım ne diyecek? bu dr prof. inşallah yeni doktor bana derman olur.

optum hepinizi akşam sonucu yazarım.

kaçtım geldim :)))))

sermuh birşeylerinin adının konması ne güzel. en azından yoğunlaşacağınız bir nokta var. Allah inşallah son denemede güldürsün yüzünü canım benim.

bana gelince conceive plus jel deniyorum bu sıralar preseed tarzı bir jel. bilemiyorum ne olur. ben de doktor arıyorum. eşim razı oldu değiştirmeye. bakalım.

ilgimdisi bu sıcaklarda aklıma gelen senin durumun. Allah sabır versin. ben kendimi taşıyamıyorum sen kızını da taşıyorsun :))) Allah kolaylık versin tatlım.

herkesi öptüm. kaçıyorum mecburen :(

evet cok sıcak evden dısarı cıkmıyoruz kızımla klımanın altnda yatıyoruz butun gun =)

gecmıs olsun sermuh hayırlısıyla ınsallah..

merhaba kızlar..

kac gundur foruma gıremedım... bıraz zor gunler gecırdık agrılarımdan dolayı dr um erken dogum tehlıkesınden hemen acıle gıdıyosun dedı .. gıttık annemle alttan acılma olup olmadgna baktılar snra ultrasonla en son nts ye koydlar acılma yok ama kasılmalardan oturu hastanede yatmadım ama 2 gunde bır gıdıp nts ye gırdım smdı cok suku bı problemımız yok ama hep tetıkteyızz sıcaklarla aram ıyı degıl ya dusun altındayız yada anlamsızca klımanın altnda... ama cok sukur dıyorum hep...

tedavıye baslayan arkadaslar hepınıze hayırlısı olsun dıyorum ınsallah rabbım dualarımızı kabul edıcek ..

:12:
boşver mendeburları. bana da "ayy arayı fazla açmayın kıskançlık çok oluyorrr" diyorlar abuk subuk yorumlar vs. hı hı diyorum geçiyorum. ülkemizde muhtarlık genlere işlemiş maşallah herkes her konuda bilgi sahibi müdahale yetkisi var :)

salla gitsin boşver.

benim de reglime 2 gün kaldı donuyorum vücut ısım eruzurum palandökenle eşit :))

kız erzurum palandöken şu an sıcaktan yanıyor.sen kısınki halisin galiba hemşom
:66::66::66:

kızlar eve geldım.her şey gayet olunda hepinize teşekkür ederim iyi dılerlerınız ıcın..ameliyatta sorun yok 2 saat surdu ama öncesi hazırlık popişi kaybedecem zannettim:))) sonrasındada gaz çıkarmak problem sağ omzumun tepesi sakı kırık gibi acıyor gazdan oluyormuş oda geçince sorun yok yarın pansumanlarım çıkacak banyo yapıcam...önümüzdeki ayda tüp bebek yapılacak..önümüzdeki hafta seyahate çıkıyorum denizli-nazılli-aydın-izmir-balıkesir salıhlı denızlı antaya manvagat fethıye bodrum marmarıs afton konya ankara ve dönüş istanbul

hepinize sevgiler....

çok geçmiş olsun zor olmadı inşallah bende laparaskopi tüp bebek arasında gidip geliyorum.aynı kaderi paylaşıyoruz benimde tüpüm yapışıkmış dış gebeliğim onun için olmuş.ah şu doktorlar deneme tahtası etti beni vallahi

:12:

kız erzurum palandöken şu an sıcaktan yanıyor.sen kısınki halisin galiba hemşom
:66::66::66:

adetten önce öyle olur ya o nedenle demiştim hemşerim :)))
eşim izin verse ben de pılımı pırtımı toplıycam tüp bebek merkezinde yaşamaya başlıycam ama olmaz dedi :(((

dün gittiğimiz doktor siz de ancak iğneli aşılama başarı sağlar dedi ya da oluruna bırakın geç olur ama illa olur dedi. sanki biraz başından savdı :(((

mrb canlarım bugün yumurtalarım toplandı şimdi evdeyim yatıyorum azıcık ağrım var adet sancısı gibi tam 14 tane yumurtam toplanmış eşimden de sperm örneği alındı biz sizi tlf la bilgilendiririz dediler.15 dk uyuttular hiçbişey hissetmedm uyuduğumda ameliyathanedeydim bi gözümü açtım yatağıma yatırmışlar hepsi bu şimdi heyecanla cumartesi transfer gününü bekliyoruz dua edin kızlar inş bu son olur.

ilgimdisi canım çok geçmiş olsun dikkat et endine sıcaklar da zordur hamilelik dışarı çıkmamaya çalış

bilgecim kararın ve yeni dr hayırlı olsun inş sana uğurlu gelir.

mrb canlarım bugün yumurtalarım toplandı şimdi evdeyim yatıyorum azıcık ağrım var adet sancısı gibi tam 14 tane yumurtam toplanmış eşimden de sperm örneği alındı biz sizi tlf la bilgilendiririz dediler.15 dk uyuttular hiçbişey hissetmedm uyuduğumda ameliyathanedeydim bi gözümü açtım yatağıma yatırmışlar hepsi bu şimdi heyecanla cumartesi transfer gününü bekliyoruz dua edin kızlar inş bu son olur.

ilgimdisi canım çok geçmiş olsun dikkat et endine sıcaklar da zordur hamilelik dışarı çıkmamaya çalış

bilgecim kararın ve yeni dr hayırlı olsun inş sana uğurlu gelir.

hayırlı olsun..ilk denemendi değil mi? inşallah 2.ye gerek kalmadan anne olursun..
ben bir haftalık depresyon sürecinden çıkmş bulunuyorum. kendi doktoruma yine olmadı,ne yapalım diye uğramadım bu sefer.. başka bir doktora gittim.tüp bebek düşünüyorum ama negatifi kaldıracak durumda değilim dedim.. o da öncesinde histereskopi yapalım dedi.. düşünmeden tamam dedim. içimde kuşku kalmasın en azından bir sorun varsa tüpten önce halletmiş olurum..
aranızda histeroskopi yaptıran var mı? bu işlem sonrasında hamilelik ihtimalinin arttığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum..

hayırlı olsun..ilk denemendi değil mi? inşallah 2.ye gerek kalmadan anne olursun..
ben bir haftalık depresyon sürecinden çıkmş bulunuyorum. kendi doktoruma yine olmadı,ne yapalım diye uğramadım bu sefer.. başka bir doktora gittim.tüp bebek düşünüyorum ama negatifi kaldıracak durumda değilim dedim.. o da öncesinde histereskopi yapalım dedi.. düşünmeden tamam dedim. içimde kuşku kalmasın en azından bir sorun varsa tüpten önce halletmiş olurum..
aranızda histeroskopi yaptıran var mı? bu işlem sonrasında hamilelik ihtimalinin arttığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum..

sağol canım .evet benim ilk denemem negatif sonuç hepimizi korkutuyor ama 6 yıllık evliyim ben bir yerden başlamak gerekiyor bir sürü emek veriyoruz umarım hiçbirimiz hayal kırıklığına uğramayızstresten uzak dur canım zaten en büyük düşmanımız stres ..ben herhalden keyif almaya bakıyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum bugün serum takıldı ameliyat kıyafetlerini giydim eşim fotoğrafımı çekip bu hallerine sonradan güleceğiz bebeğimize gösterip anneni ne hallere getirdin deriz diyor.yani bunların hepsi geçecek Allahın izniyle ben inanıyorum hepimiz bebeişlerimize kavuşacağız .

Benim tupumu alirken histeroskopide yaptilar ama ben narkozlu oldugum icin hic hatirlamiyorum...sonrasinda sikinti yok ama.tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama bildigim kadariyla rahim ic yapisina bakiyorlar gebeligi etkileyen rahim bozulugu filan varmi diye galiba...yaptirmanda fayda var bir sey kaybetmeZsin simdiden gecmis olsun.......

Back
X