slm kızlar..
bayramda annem ve dayımlar haricinde kimseciklere gitmedim. sanki herkes çocukla ilgili bişi soracakmış gibi geliyor yada çocuklarıyla bayramlaşmaya gelen aileleri görünce hüzünlenirim diye korkuyorum..sanırım depresyona yeniden giriyorum..
eşime de çok kızıyorum kızlar.. bana gel tüp için başlayalım dese hemen koşucam. ama herşeye ben karar veriyorum. o da üzülüyor ama benim kadar değil,mesela ben uyku uyuyamazken o bir anda mışıl mışıl uykuya dalıyor.. ayrıca sperm sayısı sınırdaymış ama aşılama ile aşılamayacak kadar değil dedi başka bir doktor. biz şubata kadar kendi haline bırakalım,doktora falan gitmeyelim biraz dinlenelim dedik ama sayı olarak sınırdaysa normal yolla beklemem saçmalık olacak. beyefendiye diyorum git bi doktora, bunun için verilen ilaçlar var diye.2 aydır sallıyor,elinden tutup benim götürmem lazım. şuan ben yine aynı dertle bişiler düşünürken beyefendi arkadaşlarıyla hamam keyfi yapacak onun için hazırlanıyor.. sıcak suyun olumsuz etkilerini daha önce anlamıştım ama aklından çıkıyor.ben de bu defa ses çıkarmadım gitsin bakalım..
ilgimdisi eltimle aynı zamanda doğum yapacaksınız. tatilde kayınvalidemdeydik,eltimle komşu sayılırlar.. 10 gün kaldım 10 gün boyunca sadece hamileliğinden bahsetti,aile oluyoruz biz 3 kişi oluyoruz falan filan.. tabi anlatılır bahsedilir ama onunki başka türden.. sanki dünyada tek doğuracak kadın kendisiymiş gibi ve işin kötüsü bana bununla üstünlük kurmaya çalışması beni çok üzüyor. senin yaşındaki arkadaşlarımın 3 çocuğu var dedi bana

(
kendisini Allah a havale ediyorum, isterse 10 tane doğursun, Allah herkesin çocuğuna sağlık versin. ama çocuğunu kullanarak başkalarının kalbini kırdırtmasın...