hayırlı olsun arkadaşım.bence bu sefer olacak allahın izniyle.sende kendine dikkat et yorulma dinlen.olumlu düşün.pozitif ol.sürekli söylüyorum ama meryem suresini oku hergün.o çok işe yarıyor.rabbim yar ve yardımcın olsun.bebiş haberini 4 gözle bekliyoruz.öpüldün
bir de Hz. Zekeriya'nın duasını buldum canım. onu da çok okudum. Hayırlısı inşallah. çok teşekkür ederim canım arkadaşım. inşallah hepimiz alırız mutlu müjdeli haberleri.
Canıııım hadi hayırlı olsun inş bebeğin seninledir kend çook dikkat et bol bol dinlen dua edelim inş busefer herşey güzel olacak...
ah benim taze annem, moral veren güzel annem :) sağol bitanemmmm teşekkür ederim. yanımdasınız daha ne olsun.
Bir bebis daha yolda diyelim artik...icimden geldi boyle demek meryem suresini oku ve kendini sakin tut yasadigin herseyi anlat bize konusmak herzamanki gibi iyi gelecektir....bak 1.gun bitti bile birde bakicaz 10 gun bitmis ve kizmizi mosyolar gelmemis olacak...ben biz seni cok seviyoruz cenesi dusuk parmaklari oynak arkadasim :))))
Benim yarin dr kontrolum var dun gece 5,30 da eve ulasabildik resmen perisanlari oynadim..arabada orda burda gezerken sanirim usuttum bagrim aciyor eve geldik evde yiyecek tik yok haydi alisverise poset tasimaktan daral geldi...
Kizlar ben hayatimda hic dogum kontrol hapi kullanmadim bu hap goguslerde sislik yaparmi ?resmen davul gibi oldular aciyorda tupun biri olsa acaba hamileyim derdim o kadar yani...birde inanilmaz akintim oldu acaba haptanmi acaba ameliyat ve histeroskopi sonrasimi merak ettim yada kist olmusya bu ay oda yaparmi acaba..sabaha kadar meraktan catlayacam...
datlu kankam benim. senin içine doğar bilirim. aylinin ikizleri bilmiştin değil mi? hadi hayırlısı canımcım.
aşılamayı yapan doktor bana 3 gün kasıkların ağrıyacak dedi haklıymış ağrım var. iş miş yapmıyorum. öylece oturuyorum. ütüler var. ama bekleyecek mecbur.
siz de evinize hoşgeldiniz. insanın evi gibisi yoktur. artık sen de başla da sana destek olalım müjdeli haber alalım senden