- 12 Ocak 2011
- 176
- 166
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''Arkadaşlar personel şube ya 10 dan sonra yada akşam 5 den sonra demiş'' arayan biri söylüyor memurlar.nette.Bi kaç yeri birden takip ediyorumkafam çorba oldu.
![]()
biz malatya van erzurum gümüşhane bitlis artvin yazdık Hangisi gelir hiçbir fikrim yok.Hiçbirşey düşünemiyorum artık.Eşim van gelebilir diyor. Hayırlısı ne diyim:85:
bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum![]()
bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum![]()
Ya aynenşimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep
![]()
ilk tercih artvinse çıkma oranı çok yüksek canım istatistiklere göre 140 küsürü kişi alacaklardı ama 98 kişi tercih etmişti artvini..bizim rize,erzurum,artvin ,kars bitlis muş ağrı...:26:
Ya aynenşimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep
![]()
Birileri yarın saat 5 te falan diyor..Yok artık yaaa![]()
eşim aradı az önce ..1-2 saate kadar belli olacakmış dedi...inşallah bakalım...
Hadi inşallah. Beklemekten sıkıldım. Stresten karnıma ağrılar giriyor günüm gelmeden doğum yapmasam bari.