- Konu Sahibi sementa1983
Bu arada hangi şehirdesin sen... Doktor değiştirmek riskli aslında son dakka ama ben sanırım şans eseri sağlam bi cesaretle böyle bi deliliğe kalktım ama çokta memnun kaldım umarım senin içinde öyle olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada hangi şehirdesin sen... Doktor değiştirmek riskli aslında son dakka ama ben sanırım şans eseri sağlam bi cesaretle böyle bi deliliğe kalktım ama çokta memnun kaldım umarım senin içinde öyle olur
kızlar sezeryandan sonra kanmanız ne kadar sürdü ..
benim 15. gün regli gibi az az da olsa kan geliyor...
sizinde öylemi???
merhaba Burcu,
öncelikle hayirli olsun bebisin..sag salim kucagina almissin, Allah anali babali büyütmeyide nasip etsin insallah. Sen neden genel anestezi tercih ettin? Ayrica gaz sancisina karsi sana bisey vermediler mi hastanede? Benim buradan ögrendigime göre Kayisi suyu falan iyi geliyormus, gaz sancisini önlüyormus... Sen normal yapamayacagin icin mi sezeryani secmistin?
Dogum yapali ne kadar oldu peki ve dogumdan sonra ne zaman ayaga kaldirdilar seni?
Insallah simdi daha iyisindir... selamlar
herkese iyi geceler..
bende 25 haftalık hamileyim ve sezeryan dusunuyorum allah izin verirse fakat sekliyle ilgili çok kararsızım ,bazıları genel diğerleriyse epidural oneriyo..
bebegin ilk dogum anını gormek adına epidurali istiyorum ama bunun yan etkileri vs neler onlarıda merak ediyorum acıkcası..dogumumu amerikan hastanesinde dusunuyorum,
bebek yogun bakımı ve anestezi uzmanları çok iyi diye duydugum için,sizlerde yakın tarihte sezeryan dogum yaptıgınız için fikir ve önerilerinizi duymak isterim..
şimdiden tesekurler:)
sağol canım ..evet normal doğumdan çok korktuğum için sezeryanı tercih ettim sen hamilesin nasıl doğum yapmak istediğini bilmiyorum korkutmakda istemem ama ben çok zorlandım 5 gün ondan sonrası rahattı..hemen sezeryan sonrası akşama doğru kaldırdılar benim kızım küveze girdiği için yoğun bakım küvezine kadar gittim onu görünce hiç ağrım olmuyodu ordan çıkıp odaya gittikten sonra başlıyodu
gaz için kayısı falan vermediler sadece iğne vuruyolardı 5 dakikaya geçiyodu ..
şimdi hiçbişeyim kalmadı tabi 20 güne kalmadan geçiyo....sende sağlıkla doğum yaparsın inşllh
ben 22 ekimde sezaryen oldum.normal doğum istiyordum ama malesef olmadı.sezaryenden bir gün sonra deprem oldu.vanda yaşıyorum.o halimizle çıktık evden akşama kadar dışarıda kaldım.sonra 80 km yol gittik.bir sonraki gün de 120 km yol gittik.sezaryen olduğum için hala psikolojik olarak kendime gelemedim.ne zaman iyileşir?ağrılarım çok oluyor.
çok geçmiş olsun cnm..bende 18 ekimde doğum yaptım 3 haftayı geçti anca iyileşiyorum..ama yinde dikkatli oturup kalkıyorum...epidural yaptırdım..doğum çok rahattı nasıl oldunu anlamadan kızımı gördüm..ama uyuşukluk geçmeye başladığında çok inledim..öylede olsa böylede olsa çok şükür kızım sağlıklı 7 yıl beklenen bi bebekti..tüp bbek tedaisi ile anne oldum..onun için her acıya katlandım...sende üzülme 3 ay sonunda kendimizi çok daha iyi hissedeceğiz...bebeğini sağlıcakla büyüt inşallah...
bu arada 2 doğum yapmış veya daha tecrübeli sezaryanlı arkadaşlar sizlere bişi sormak istiyorum ama çook utanıyorummmdoğumdan kaç ay sonra eşinizle yakınlaşabiliosunuz? ben çok korkuyorumda dikişlerim patlar karnım açılma yapar diye lütfen mesajlarınızı bekliorum..herkese iyi günler dilerim:26::26:
merhaba kızlar :)
merhaba semos,
hayirli olsun canim bebegine sag salim kavusmussun... darisi bizim basimiza insallah... uyusukluk gecmeye basladiginda sana agri kesici falan yapmadilar mi ? Niye inlettiler o kadar?
Insan sanirim bebisi icin her aciya katlaniyor degil mi? Sen neden sezeryan yaptirdin, tüp bebek oldugu icin mi? Simdi nasilsin peki??
teşekkür ederim sende ssağsalim kavuş bebeğine inşallah...ağrı kesici yapıldı ama en az 3 saat geçmesi gerekiomuş 2 ağrı kesici arasında ben gece 12 de epidural sezaryen oldum saat 2 gibi felan uyuşma dağıldı sabah 8 e kadar inledim resmen...tüp bebek old için sezaryen oldum cnm..şimdi çok iyiyim şükür
ben 22 ekimde spinal anestezi ile sezeryan oldum allaha şükür okadar iyiyimki kanamalarımda bitti gibi bugün çok rahattım ilk gün biraz zorlandım sadece ağrım çok olmadı bu kişiden kişiye değişiyor sanırım benim katlanılamayacak kadar ağrım olmadı hiç bünye meselesi okadar rahattımkı bebeğimi 4.gün topuk kanı almaya kendim götürdüm yürüyerek hiç endişelenicek bir durum yok sadece biraz sabır acıya dayanıklılık gerek zaten bebiş kucağınıza geldimi acılar dertler ağrılar unutuluyor :)![]()
merhaba Angelfbf,
nasilsin canim iyimisin? Hamilelik nasil gidiyor? Kurban bayramin mübarek olsun...
Tahmini dogum tarihin ne zaman? Sen neden sezeryan düsünüyorsun?? Epidural yada spinal iyi oluyor diyorlar. Cinsiyeti belli mi bebisin?
Kendine dikkat et, bebisede tabiii...
canım gec gordum,çok tesekkurler guzel dileklerin için..senin de gecmiş bayramın mubarek olsun.
benim sezeryan istememin sebebi tansiyon problemim ve aşırı korkuyo olmam açıkçası..
oğlumuz subat bası aramıza katılacak allah nasip ederse :)
sende bebişine dikkat et..nasıl doğuma karar verdin??
27 haziranda normal doğum diye yattımm servikal yetmezlik olduğu için dikişliydimm dikişlerimi aldılar 2 cm açıklık var dediler 2 gün yattım 28 haziranda suni sancı verdilerr kesmedi açmadı ( bide sen dikişlerin alındımı hemen doğurursun demişti eski dokrorumm)3 cm açıklıkta kaldım suyumda az olunca sezeryana aldılar mecburen epidural sezeryanla oğlum doğdu ama bi hafta küvezde yattı yenidoğan takipnesinden dolayıı
![]()
merhaba Angelfbf,
nasilsin canim iyimisin? Hamilelik nasil gidiyor? Kurban bayramin mübarek olsun...
Tahmini dogum tarihin ne zaman? Sen neden sezeryan düsünüyorsun?? Epidural yada spinal iyi oluyor diyorlar. Cinsiyeti belli mi bebisin?
Kendine dikkat et, bebisede tabiii...
canım gec gordum,çok tesekkurler guzel dileklerin için..senin de gecmiş bayramın mubarek olsun.
benim sezeryan istememin sebebi tansiyon problemim ve aşırı korkuyo olmam açıkçası..
oğlumuz subat bası aramıza katılacak allah nasip ederse :)
sende bebişine dikkat et..nasıl doğuma karar verdin??
tekrar merhaba canim,
Tesekkürler... Benim su an bilinen herhangi bir saglik problemim yok ama bende asiri korktugum icin sezeryan düsünüyorum gibi su an..ama henüz inan karar veremedim, normali denesem mi yoksa hic denemesem mi diye düsünüyorum... doktorumla tekrar görüsüp ona göre karar verecegim artik...
Ne güzel senin bari subat basi gelecek yavrun...sag salim dogsunda... dogum hikayeni bana bildir mutlaka...
bu arada kac haftalik oldu senin oglusun, kac kilo ve kac santim su an?
Allaha emanet olun canim...
tekrar merhaba canim,
Tesekkürler... Benim su an bilinen herhangi bir saglik problemim yok ama bende asiri korktugum icin sezeryan düsünüyorum gibi su an..ama henüz inan karar veremedim, normali denesem mi yoksa hic denemesem mi diye düsünüyorum... doktorumla tekrar görüsüp ona göre karar verecegim artik...
Ne güzel senin bari subat basi gelecek yavrun...sag salim dogsunda... dogum hikayeni bana bildir mutlaka...
bu arada kac haftalik oldu senin oglusun, kac kilo ve kac santim su an?
Allaha emanet olun canim...
bence öncelik tabi ki normal yolla olmalı emin ol daha rahat edersin mecbur kalınırsa sezeryan olsun.çünkü bebeğini doğduğu an görememk kötü bir duygu,ve iyileşme sürecin normalde çok daha hızlı....
günaydın kızlar bende epidüral sezeryan olucam,hastanede nelerle karşılaşacağımı bilmediğim için inanılmaz korkuyorum ya tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz özellikle sonda ve lavman konusunda bilgi verirseniz sevinirim
sonda ve lavman çok basit işlemler kesinlikle önyargılı olma ve fazla araştırma insan ne kadar araştırırsa1 o kadar çok kafası karışıyor ve korkutucu geliyor.ikisinde de acı falan hissetmedim sadece sonda çıkınca yanma hissi oluyo wc de o da bir kaç wc sonrası bitiyo...