- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi sementa1983
canim ilk dogumumda 24 saat sanci cektim nerdeyse..bunda suyum geldi,planlanan gunden 5 gun once geldi bebis,hemide gece 2.30 da..cok korkuyodum gece olursa,hastanede doktor olmassa falan diye,ama hastaneye vardigimda,herkes hazir beni bekliyodu..ben yurt disinda yasiyorum,esim ameliyat boyunca hep yanimdaydi,igne korkulacak bisi degil,inan koluna takilan serum ignesi daha cok acitiyor,onden o bolgeye anestesi yapiyolar,sinek isirigi gibi aci hissediyosun,sonra ayaklarin isinmaya basliyo,birkac dakika icinde sicaklik beline ulasiyo ve hazirsin,bana ayagini kaldir diyo doktor,ne ayagi,hicbisi hissetmiyonki..onune perde geriliyo,bebegin karnindan ciktigini hissdiyosun,seni soyle bi salliyolar cikarirkensonra hoop sarip sarmaliyolar,biraz isitip getirip sana opturup koklattiriyolar,o sira doktorlar dikiyo,sen bebisinlesin,her ani yasiyosun,50 dak.falan suruyo,uyusukluk 2 saat falan suruyo,sondayi falan sen uyusukken takiyolarr,hicc biseyy hissetmiyosun..anlican spinal buyuk kolaylikk,hicc korkma,ama kesi yeri aciyo tabi biraz,onada agri kesici yapiyolar,5gunde baya toparlaniyosun..tavsiye edrim,sormak istedigin olursa,memnuniyetle cevaplarim,,
merhaba maviboncugum,
cevabin icin cok tesekkürler. Ilkinde cok sanci cekmissin canim ya...Yurt disinda nerde oturuyorsun canim? Ben Avusturya´da yasiyorum. Insallah sezeryana karar verirsem, benim esimde girebilir ameliyata, o zaman en azindan korkum azalir... Ignenin acitmadigini herkes söylüyor, sende öyle dedigine göre demek ki gercekten acitmiyor. Bu arada su an nasilsin iyimisin? Bebis nasil iyimi, büyüyormu annesi?
Baska sorum olursa canim mutlaka yazarim sana.. sen özelden cevap yazabiliyormusun?