2011 Sezeryancılar

merhaba canim,

sana özelden mesaj attim...bakarsan...selamlar

amin canım sağol.ben 38 haftada çatı muayenesine girdim ve çok feci bir tecrübeydi canım çok yandı çığlık çığlığa kadımçatımın çok dar olduğu bebeğimin 3 kiloyu geçtiği için sıkışma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi normal doğum yapamazsın dediği için 38+6 da prensesime kavuştum çokta memnun kaldım iğne çok acı vermiyor zaten ameliyathanede elinden tutup sana moral veriyorlar hiççç korkmadım panikten tansiyonum yükselir sanıyordu doktorum eser bile yoktuiğne bir anda girince hafif bir sızı hissettim sadece kıpırdamamak önemli zaten yanındakiler seni tuttukları için rahat oluyorsun hiç korkma derim bencede düşün bu yöntemle sezeryanı miniğimin adını elasu koyduk babası ela bende su dedim ortak bir isim inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini sende kucağına

merhaba canim,
tesekkürler cevabin icin. Elasu´yu Allah size bagislasin... Cati muayenesini nasil yapti doktorun, cok aci verdi diyorsunda... benim doktor hic böyle birseyden bahsetmedi, belki daha zamani var diyedir... bizim bebisin kilosu ve pozisyonu bakalim dogacagina yakin nasil olacak..

amin inş...muayne koltuğu varya ona çıktım doktor eldiven geçirdi eline ve gerisi malum tabi ben sadece parmakla muayene yapılıyor sanırken birden okadar acı duydum ki ağlamaktan helak oldum,eşimde yan odadan hep duymuş çığlıklarımı çok fenaydı hatırlamak bile istemiyorum psikolojim altüst olmuştu eve kadar yürüyemedim düşün.gerçi herkeste böyle olmuyormuş senide korkutmak istemem benim çatım dar diye çok acı çekmişim çevremdede duymuştum benim gibi olan yok hiç 9 ay boyunca bebeğim hep aşşağıda olduğu için zaten sürekli sancım olurdu yürürken bile ayyyy kabus gibiydi benim tecrübem bu şekildeydi

canim cok kötü gecmis o muayenen ya. Bazilari demek ki öyle hissetmiyor, aslinda bizim akrabanin birinden de duymustum, ama onunkini dogum sirasinda yani aciklik ne kadar diye kontrol ederken böyle acitmis ebe. Insallah öyle bir tecrübe yasamam canim ya...

inşallah yaşamazsın canım ben ilk başta normal istiyordum epiduralle normal doğum doktorum 38 hafta olsun muayene ediyim normal doğuma müsaitsen yapalım dedi yani kısacası sezeryan olacağı kesin değilse karşıdakinin muayne ediliyormuş aslında bir yönden iyikide olmuşum diyorum bebeğim 3,400grm doğdu ya normal doğum yapsaydım muayne edilmeden allah korusun bebeğime yada bana birşey olması çok çok yüksekti doğum kanalına sıkışabilirdi hayırlısı böyleymiş nasip kısmet her şerde bir hayır vardır elbet demek lazımmış

merhaba canim,
insallah canim ya.. bakalim benim durum ne olacak son zamanda. Dedigin gibi her serde bir hayir vardir elbettte. Allah büyük, sag salim kurtarsin bizleri ve bebislerimizi... Simdi nasilsin canim, sezeryan sonrasi agrilarin cok oldumu yada baska sorun falan yasadin mi?

herkeze selm...bende 9ay önce sezeryen doğum yaptım genel istedim.

merhaba interval,
hayirli olsun canim, senin sezeryan tecrüben nasildi? Sen neden genel istedin, normal dogum niye istemedin? Bebisin nasil büyüyormu...

canım benim bildiğim doktorumunda söylediği ki bende 22 ekimde doğum yaptım spinal anestezi ile kanamaların erken bitse bile 40 gün dolmalıymış ve tabiki kişiyi zorlamadan olmalıymış bu açık ancak bukadar yazılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…