- Konu Sahibi sementa1983
-
26 temmuz sabahı bebeğimekavuşacaz hayırlısıyla ama bebek dönmüş ve bayağı aşağıda 3300gr dı gecen hafta dr heran gelebilir dedi heyecanla bekliyorum herkese hayırlı doğumlar
35.haftada mı 3,300 dü. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş. NErde yaptırıyorsun duğumu. Epidrual anestezi düşünüyormusun
evet 35. HaftadaydıBugün itibariyle 36+4 olduk teyzesi epidural ile olacakdoğum anestezi dr ile görüştük öyle karar verdik,mersinde canım doğum...
oh oh oh maşallah, kalp atışlarını duyalım derken doğumlardan konusmalar başladı, hatta doğuran bıle oldu :)))))
rabbım hayırlısıyla hepimize hayırlı rahat doğumlar versın ınsallah. yawrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım arkadaslar.
bende dun 33. haftama gırdım. doktordaydım kontrolumuz vardı. bebiş 4-5 gun gerıde gozukuyordu, halbukı bu zamana kadar hep bır hafta ondeydı. neyse takmıyorum okadar fazla.
bizimde doğum tarıhımız 17 ağustostan bır ıkı gun sonra olacak. yanı 38+ ya gecınce o afta içerisinde işte.
dr dun sipinal anestesi yapıyor hastane tam bayıltmıyor dedi. şimdiden korkmaya basladım o iğnenin belime gireceğini düşündükçeve tabıkı sonrasında olusacak baş ağrılarını.(ama bıyerde okumustum amılyat oncesı kahve ıcın bas ağrısı olmasın dıye. sipinal olacaklar bı arastırsın ıstersenız)
neysekı dakıkalar ıcınde bebeğimi kucağıma alacağım ıcın katlanıcam.:))) şimdilik tek derdim sonda olayı kaldı. çok itici bir durum yaw. ama onuda rıca edıcem artık anestesı aldıktan sonra taksınlar napalım huylu kadınım ben:)))))
kızlar bu arada eylul ayıda sıcak olacakmıs, hadı sanslıyız. bebişler doğar doğmaz kışa girmeyecekler. ben bu duruma cok sevındım :)
canım ya bebişin kilosundan bahetmemişsin. aynı şeyleri bende düşünüyorum. sonda olayı ve o iğne son ana kadar düşünücem. o anda karar veririm. ama epidrual anestezi istiyorum bende. hayırlısı bakalım. ayrıca bebişin 4+5 gün bişey değil toparlar gene et,meyve, kaşar bol ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?