• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

nur_45 cok guzel ve tatlli seyler almissin gulegule giysin/kullansin prensesin. O elbise hele cook tatliymis :)

Serbet bardaklarida cok guzel yaa. Bizim burada oyle adet yok onun icin yapmayacagim :( burada bebek sekeri diyede birsey yok.. Icimde kaliyor ama kimse de yapmayinca simdi ben yaparsam tuhaf kacacak.. onun icin yapmayacagim maalesef..

hastane çıkışı ve ilklerim kitabımız:21:

Eklentiler

• $04022.webp
    $04022.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $03989.webp
    $03989.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $03986.webp
    $03986.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $03988.webp
    $03988.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $03990.webp
    $03990.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $04023.webp
    $04023.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 29
nur_45 cok guzel ve tatlli seyler almissin gulegule giysin/kullansin prensesin. O elbise hele cook tatliymis :)

Serbet bardaklarida cok guzel yaa. Bizim burada oyle adet yok onun icin yapmayacagim :( burada bebek sekeri diyede birsey yok.. Icimde kaliyor ama kimse de yapmayinca simdi ben yaparsam tuhaf kacacak.. onun icin yapmayacagim maalesef..

teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun inş....ya içinde kalcağına yap bence nolcak ki sanki hevesini almış olursunn:16:

:nazar:Çok güzel olmuşlar bunlar yaaaa bizide davet edermisin o bardaklardan şerbet içmeye :))

bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii:27:

battaniyelerimizzzzz:3:

bir posta daha:)

bu da örgü battaniyemiz:6:

Hepsini çok beğendim ama ilk baştaki ayakkabıya mest oldum güzel günlerde giysin canım :nazar:

valla burda ne bizim tarafta nede eşimin tarafında böyle şeyler yapan yok.ama ben yapıcamm eski köye yeni adet getiricem :37:Allah nasip ederse hepsini uygulamak istiyorum bundan sonra adet olur işte fenamııı:37:

Nur çok tatlı aldıklarının hepsi maşallah hastane çıkışlarımız aynı çok beğenerek almıştım tam kız cicisi:)

Nur çok tatlı aldıklarının hepsi maşallah hastane çıkışlarımız aynı çok beğenerek almıştım tam kız cicisi:)

teşekkür ederim canım evet tamm kız cicisi ama inş minik prenseslerimiz güzel günlerde giysin....bende çok beğenerek aldım ama şimdi acaba hastaneye bunları değilde 5li setleri mi götürsem diyorumm eve gelince temiz temzii bu cicilerini giydirsemm nasıll olur acaba...

aslında şerbet bizim burda da yok.ama ilk görev yerim çanakkaleydi ve orda komşum yapmıştı lohusa şerbeti konuklarına.benim çok hoşuma gitmişti.benim çevremde de ilk yapan ben olucam kısmetse :66:

nur aldıklarının hepsi birbirinden güzel cnm.gülegüle kullanın. ya o nevresim takımının markası ne acaba? çok beğendim ben onu :46:

:nazar:Çok güzel olmuşlar bunlar yaaaa bizide davet edermisin o bardaklardan şerbet içmeye :))

:nazar:

etmem mi hiç cnm bnm buyrun gelin kk olarak. ama 6şar 6şar gelin çünkü takım o kadar :60:

Son düzenleme:
birazz daha....

Eklentiler

• $04014.webp
    $04014.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $04004.webp
    $04004.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $04008.webp
    $04008.webp
    12 KB · Görüntüleme: 23
  • $04000.webp
    $04000.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $04011.webp
    $04011.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $04013.webp
    $04013.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $04017.webp
    $04017.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $03999.webp
    $03999.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $04007.webp
    $04007.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $04018.webp
    $04018.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $04006.webp
    $04006.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 27
aslında şerbet bizim burda da yok.ama ilk görev yerim çanakkaleydi ve orda komşum yapmıştı lohusa şerbeti konuklarına.benim çok hoşuma gitmişti.benim çevremde de ilk yapan ben olucam kısmetse :66:

nur aldıklarının hepsi birbirinden güzel cnm.gülegüle kullanın. ya o nevresim takımının markası ne acaba? çok beğendim ben onu :46:

etmem mi hiç cnm bnm buyrun gelin kk olarak. ama 6şar 6şar gelin çünkü takım o kadar :60:

canımm nevresim takımının markası taç organik ....

Selam herkese. Cok fazla aktif olmama ragmen sizleri takip ediyorum. bende artik katilimlara baslayayim dedim :) Iste kizima aldiklarim.

DSC00302.jpg

DSC00303.jpg

DSC00304.jpg

DSC00305.jpg

DSC00306.jpg

DSC00308.jpg

DSC00310.jpg

DSC00311.jpg

DSC00312.jpg

DSC00313.jpg

DSC00314.jpg

DSC00315.jpg

DSC00317.jpg

DSC00318.jpg

DSC00319.jpg

DSC00320.jpg

DSC00321.jpg

DSC00322.jpg

DSC00323.jpg

DSC00324.jpg

DSC00326.jpg

DSC00327.jpg

DSC00328.jpg

DSC00329.jpg

DSC00330.jpg

DSC00332.jpg

DSC00333.jpg

DSC00334.jpg

DSC00336.jpg

DSC00337.jpg

DSC00338.jpg

DSC00339.jpg

DSC00340.jpg

DSC00341.jpg

DSC00342.jpg

DSC00343.jpg

DSC00345.jpg

DSC00347.jpg

DSC00346.jpg

Bugunde dolasiyordum ve kendimi tutamadim birkac parca sey daha aldim...

Bunlarin mor rengini, 100% yun. Burasi cok soguk olacak subatta, o yuzden birsuru yun kiyafet aliyorum.

reflex-body-ull-bla.jpg

reflex-longs-ull-bla.jpg

Esimde bunu gordu ve bu pembeyi mutlaka almamiz lazim cok sirinmis dedi, e mecburen bunuda aldik :) Buda yun.

Ama artik kiyafet olayina son diyorum, baska giyisi almayacagim insallah :)

DSC00349.jpg

pembe ve krem renginden carsaf

renderImage.image

uyku tulumu:

fabler-kamrater-sovepose-beige__0097881_PE238682_S4.JPG

Ayrica 2 ser tane daha beyaz carsaf, 2 sivi gecirmez carsaf ve yatakkorumasi aldim.

2 nevresim takimi, 2 tüg yorgani, birisi yatakodasi biriside besigi/bebek arabasi icin.

Maxi cosi cabriofix araba koltugu aldik:

easyfixintobaseweb.jpg

baslikli havlu, birtanede ayicikli olanindan var:

renderImage.image

yun orgulu battaniye:

renderImage.image

birtakim bezler, yikama, silme, cikarma vs

DSC00350.jpg

:71: kızlar selamlar
bu da kızımın kapı süsü :69: nakış yazı hariç tümüyle el emeğim göz nurum :23: uğraştım baya ama değdi valla :nazar:

çalışınca parça parça ütüleyebiliyorum...sizi görüp hamarat olmaya çalışıyorum ama olmuyoor.nevresim takımlarımın dikişini bitiremedim hala.. :84:bakalım diğer cicilerimizide beğenecekmisiniz???

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii:27:

battaniyelerimizzzzz:3:

bir posta daha:)

bu da örgü battaniyemiz:6:

kızlar hepsi birbirinden güzel bunların iyi günlerde kullansın bebişleriniz

Kizlar iyi diyorsunuzda, biz biraz ugrastik bebek icin, birkac dusuk yaptim, sonra tup bebek denemeleri falan derken 5-6 sene gecti, simdide boyle eski koye yeni adet getirirsem, gormemisin cocugu oldu boyle yapar falan demelerinden cekiniyorum.

Sonucta herkesin cocugu kiymetli kendine ama iste, bilmiyorumki.. Cekiniyorum biraz..

canımm nevresim takımının markası taç organik ....

ok cnm saol

Kizlar iyi diyorsunuzda, biz biraz ugrastik bebek icin, birkac dusuk yaptim, sonra tup bebek denemeleri falan derken 5-6 sene gecti, simdide boyle eski koye yeni adet getirirsem, gormemisin cocugu oldu boyle yapar falan demelerinden cekiniyorum.

Sonucta herkesin cocugu kiymetli kendine ama iste, bilmiyorumki.. Cekiniyorum biraz..

bence hiç öyle düşünme cnm ya. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah.takma çevrendekileri.ben de ilk bebeğimi kaybettim.ama hiç senin gibi düşünmüyorum.ne derlerse desinler.içimde kalacağına yaparım her istediğimi bakarım keyfime ohhh :1:

teşekkür ederim canım evet tamm kız cicisi ama inş minik prenseslerimiz güzel günlerde giysin....bende çok beğenerek aldım ama şimdi acaba hastaneye bunları değilde 5li setleri mi götürsem diyorumm eve gelince temiz temzii bu cicilerini giydirsemm nasıll olur acaba...

aynen canım bende kıyamadım bu sete hediye gelen bi beşli serim birde benim aldığım alt üst takımlar var.Ben hastaneye giderken hem kendime hemde bebişe normal şeyler götürücem cicilileri eve saklıyorum:)

nurcum aldıkların çok hoş.güle güle iyi günlerde kullansınnn kızınn:nazar::emir_bebek:
teşekkürler canım inşş hepimiz güzel günlerde kullanalımm aldıklarımızı....
aynen canım bende kıyamadım bu sete hediye gelen bi beşli serim birde benim aldığım alt üst takımlar var.Ben hastaneye giderken hem kendime hemde bebişe normal şeyler götürücem cicilileri eve saklıyorum:)
içimi rahatlattın valla canım bende acaba abes kaçarmı diye düşünüyodumm malum adı bile hastane çıkışı ama:9:bizim 3 tane falan 5li setimiz var onları götüreyimde hastaneye eve gelince tam takım hastane çıkışımızı kullanırızz artıkk:16:
ay çoraplara bittim resmen çok şıııkkk

tteşekkürler canımmm daha şıkkları senin prensesinin olsunn inş....
bi posta daha kaldı onlarıda çekip ekleyeyim inş....

Back
X