• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Kızlar bunlarda benim bebeğimin ilk aylarda giyeceği cicileri:emir_bebek:, yıkadım ütüledim katladım, çok hoşuma gitti kaldırmadan çekip sizinlede paylaşayım dedim:49:, aralarında kağanımdan kardeşine kalan eşyalarda var ama kısa süre kullanıldığı için yepyeni kaldılar kardeşine :34:
Bir kısımda makinadan çıktı şu an kuruyor,ütülemesi katlaması bittikten sonra onlarıda eklerim:6:

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
tnpb140032.jpg

tnpb140037.jpg

tnpb140036.jpg

tnpb140041.jpg

tnpb140049.jpg

tnpb140052.jpg

tnpb140053.jpg

tnpb140044.jpg

kızlar bunlarda bizim cicişlerimiz.uyku setini değiştirdim öbürü çok koyu olmuştuu bu daha iyi oldu sanırım

[URL=http://img152.imageshack.us/i/pict0012p.jpg/] [/URL]
[URL=http://img831.imageshack.us/i/pict0014dh.jpg/] [/URL]

bunlarda geçen hafta hediye gelen inekimizle şimdi bi erkek çocukla köpek resmi barındıran ama yakında ailemizin fotosunun olcağı çerçevemiz:))

slm kızlar bende kısmetse şubat annesı olucam...Bizde kızımıza bısıler aldık..inş begenirsiniz teyzeleri.:emir_bebek:Eki Görüntüle 117474 Eki Görüntüle 117471 Eki Görüntüle 117470 Eki Görüntüle 117472 Eki Görüntüle 117475
evimde olmadıgım ıcın cektıgım ve netten bulduklarımı koydum kızlar..:49:

anneannemizin getirdiği hediye cicileeerrrr:

nevresim takımı,kendi diktiği alt açma,örgü yelekler hırkalar,ciciler.birde ıslak mendiller şampuan sabun pıdra vs vs

anneannemizin bugün aldığı cicileerrr..

Kızlar bunlarda benim bebeğimin ilk aylarda giyeceği cicileri:emir_bebek:, yıkadım ütüledim katladım, çok hoşuma gitti kaldırmadan çekip sizinlede paylaşayım dedim:49:, aralarında kağanımdan kardeşine kalan eşyalarda var ama kısa süre kullanıldığı için yepyeni kaldılar kardeşine :34:
Bir kısımda makinadan çıktı şu an kuruyor,ütülemesi katlaması bittikten sonra onlarıda eklerim:6:

Uploaded with ImageShack.us

kızlar hepsi çok güzeller iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişleriniz

burcuu hepsi çok güzelmiş güle güle giysin bebişin:) bende yıkadım kuruyanları ütüledim çok zevkli bebişin kıyafetleriyle ilgilenmek.

Back
X