Vayy harika bir fikir dur bugüncükte yiyim içim yarın belkim başlarım:))
bende aynı şeyi istiyorum
bol bol mekik çekmek lazım ama üşengeçliğimden çekmiyorum
Emziren anneler sizlerde diyet yapıyormusunuz ?
senacım sen normal doğum mu yapmıştın nasıl mekik çekiceksin?erken değil mi henüz?
ben sezeryan yaptım da ...çekemem daha...
dillerim_lal sana da kesınlıkle pilatesi öneririm denemiş biri olarak sımsıkı göbeğin olur:)))
bende sezeryanım bugün doktora sordum spor yapabilirsin mekik çekebilirsin dedi.sen niye yapamazsın?doktormu dedi
senacım sen normal doğum mu yapmıştın nasıl mekik çekiceksin?erken değil mi henüz?
ben sezeryan yaptım da ...çekemem daha...
dillerim_lal sana da kesınlıkle pilatesi öneririm denemiş biri olarak sımsıkı göbeğin olur:)))
hayır canım sezaryan yaptım ama doktorum herhangi bir sorun olmaz spor yapabilirsin dedi
çok acıkıyorum çookk yiyorum kızlar yaaa.böyle göbik möbik erimez kotlarımın bellerine parça koydurduydum güya ölçüp yaptırdımm yine birleşmiyoo.kapatınca patlıcak gibi oluyorumm bu göbeğe bişiler düşünmeli yaaa.pöfff havalafr düzelsede biraz yürüyüş yapsak bariii.
gerçi yattığım yerden homini gırtlakk bişi erimez.bende sırf çene çalışıyoo maşallahhh
çok acıkıyorum çookk yiyorum kızlar yaaa.böyle göbik möbik erimez kotlarımın bellerine parça koydurduydum güya ölçüp yaptırdımm yine birleşmiyoo.kapatınca patlıcak gibi oluyorumm bu göbeğe bişiler düşünmeli yaaa.pöfff havalafr düzelsede biraz yürüyüş yapsak bariii.
gerçi yattığım yerden homini gırtlakk bişi erimez.bende sırf çene çalışıyoo maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?