Kahvaltı:
1 büyük dilim ekmek(kızarmış),bal,tahin pekmez,peynir,1 tane haşlanmış yumurta,çay (ben şekersiz içemediğim için 1 tane küp şeker atıyorum malesef),yeşil siyah toplam 3-4 zeytin,tereyağ (azıcık ama tadımlık)
Ara: 2 kare bitter çikolata,1 şişe maden suyu,3 kuru kayısı,3 ceviz,1 tutam dereotu (süt olsun diye)
Öğlen:Kuru fasulye-pilav (1 porsiyon) ve yoğurt
Ara: 1 dilim kek,1 fincan ıhlamur rezene çayı,1 elma
Akşam:1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon fırında sebzeli köfte,yeşil salata.
Ara:elma,çilek ve muzdan oluşan meyve tabağı.
Gece emzirmeye kalktığımda da çok aç olursam süt içiyorum baktım kesmedi 1-2 hurma yada kuru kayısı yiyorum.
veeee tabii ki en az 3 lt su:))
maşaaaallah
kızlar ben 65,7 iken dikkat etmeye başladım şimdi 63,5 im.
tatilde kıtlıktan çıkmış gbi yemeseydm 60 a kadar düşerdm gbi gelio.
ama napim çok güzeldi yemekler
bu arada dereotu yemeklerden 15 dk önce bir yemek kaşığı kadar tüketildiğinde hem metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıomş,hem iştahı kesiyomuş,e süt yaptğnı da zaten biliorz.
bunun dışında funda yaprağı çayı hem zayıflamaya yardmcı hem de sütü artırıcı bi çay.
bunun dışında aklıma gelennnnn:44:
heh! tatlı canm çekince ıhlamura,süte vs bi tutam toz tarçın atıyorum,tatlı isteğini tamamen kesiyo.
bi de spor salonuna başladım ben,çok ii gelio,yani hem kendme de vakit ayırmış oluyorum moralim düzeliyo,şu an pilates yapmıorm yanlızca kondisyon çalışıyorm ama bir ay snra fln pilatese başlıycam,ben de tavsiye edrim,bildiğin mucize yani.. bu bir ay vücudu ısıtıcam yanlız,hamileleikte çok hamlaşmış çnkü
bi de mate çayı var kızlar ama emzirirken kullanılabiliomu bilmiorm,araştrdm bulamadım,bilen varmı?
bi de lahana çorbası yapayım diorm akşamları yemekte bi kase içerim yanındada sebze yemeği yada tavuk balık kırmızı et vs bişi yerim diorm ama bu çorba beyaz lahana kereviz sapı havuçla fln yapılıo bildiimiz sebze sağlıksz hiçbişi yok içinde yani,ama yine de tedirgn oluyorm acaba içebilirmiyiz ki bu lahana çorbasını,çok ii zayıflatıomuş,yağ yakıomuş da..???
yehhuuuuu 1 kilo vermişim:))))
aslında yarın sabah tartılacaktım ama dayanamdım şimdi tartıldım ve 1 kilo vermişim:)
yemek listemi hergun yazamadım ama 2 tane yazmıştım yaklaşık aynı beslendim saylır hergün.
ama bu hafta biraz fazla kaçamak da yaptım,dün akşam koca bi cornetto,pazar günü ortaboy pizza (ketçap mayonezli hem de) ve kola,2 küçük kase puding,1 paket ikram bisküvi,1 tane de metro çikolata yedim bi hafta içinde:)))
menüm de gayet doyurdu beni,sütümü de etkilemedi...valla sevdim ben bu işi ne güzelmiş:)))
Süpersinnnn ben de diete başlamalıyımmm artıkkkk. 15 kilo fazlam var benim de vermem gerekennn.
ilk menu zor gbydi ama 2. listeni baya iyi buldum :) ben tatlıya dayanamıyorummm. hadi gaz verelim birbirimize, verelim şu kiloları :)
ben sabahları fırsat bulabilirsem pilates yapmaya çalışıyorum. bgn oğlum 3 aylık oldu :) yaz geliyoooo, gelsinnnn bolbol sütler gitsin kilolarrrrrrr
kızlar 1 kilo daha gitti
adet olabilsem daha da gtcek gbi hissediorum,ama olamıorumhala ödemim var yaa:44:
bn ilk kez geçen ay oğlum 2,5 aylıkkena det oldum ama kanamam o kadar azdı kı lekelenme gibi doktorumu aradım emzirdiğin içindir dedi.
bu ay tekrar oldum bu defaki normal adet kanaması...
dilerim bunun benım kılo vermeme bı katkısı olur:)
canım benım oğlum da 1 hafta önce 3 ayı bitirdi,ben de pilates yapıyodum ebru şallının tüm dvd'leri var bende 3 yıldır yapıyodum zaten ama işte doğum sezeryan olunca bi korkar oldum karın hareketlerinde.En çok da onlara ihtiyaç var malum göbiş:)
ama şimdilik selülitsavar dvd'sindeki egzersizleri yapıorum onlar genelde bacak ve kalça ya:)sen normal mi yaptın doğumunu?sezeryansa bi sorun yaşadın mı?
bu arada karamelcim evet bnce de emziren anneler kilo verir lafı asrın palavrası:)))
yok öle bişey ki ben sadece anne sütü veren biri olarak bunu söyleyebilirim,mama veren ama kırkı çıkmadan eskı kılosuna dönen bi dünya insan var çünkü.bence tamamen bunye meselesi bu.
Napalım biz de spor ve yemekten kısarak halledicez.
Cok şükür kilo derdim yok 11 kilo aldım 16 olarak geri gitti ama çatlaklar moralimi çok bozuyor türkiye haritası gibi karnım gerçi bi yerle konuştum masajla geçiriyorlarmış garantide veriyo hatta bi arkadasım gitti 2 seansta bacaklarındakiler kaybolmus ama yeni ameliyatlı oldugum icin yapmıyorlar yazın bize bikini haram
Cok şükür kilo derdim yok 11 kilo aldım 16 olarak geri gitti ama çatlaklar moralimi çok bozuyor türkiye haritası gibi karnım gerçi bi yerle konuştum masajla geçiriyorlarmış garantide veriyo hatta bi arkadasım gitti 2 seansta bacaklarındakiler kaybolmus ama yeni ameliyatlı oldugum icin yapmıyorlar yazın bize bikini haram
nesli nerde burası istanbuldamı ?
bende harita gibiyim çok moralim bozuluyor
okadar krem kullandım bide
Ben de malesef sezeryan yaptım canım1-2 haftadır her sabah ebruli ile pilates yapmaya çalışıyorum, oğlum izin verdikçe. benimki gündüz uyumayan bi böcük de :) çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı henüz. karnım baya zaldı gb çok mutluyum ama kilo farketmedi henüz 1 kilo ancak gitti anlamıyorum nedendir. pilates sıkılaştırıyo biliyorum ama kilo da gitsin artık nolaaarrrrr.
aynen ben de sadece anne sütü veriyorum, hani ekstra 400-500 cal yakılıyodu günlük, biz daha mı çok yiyoruz nedir ah ahhhsen yediklerini yazsana yine cnm; pilates ne kadar yapıyosun? bende de var selülit dvdsi. sabah ebruyla yapıyorum diye ona bakmaya fırsatım olmadı henüz. gerçi yarın mesela stretching günü, onun yerine selülitsavar mı yapsam napsam
ben regl olmadım daha, onunla kilonun ilgisi varmı bilemiyorum. gerçi regl olmamak da gayet keyifli walla ne yalan söliim, sancısı yok uğraşması yokben biraz daha böyle devam edebilirim :)
Bugünkü menüm:
KAhvaltı: 1 dilim ekmek,2 elmalı cevizli kurabiye,peynir,bal,tahin-pekmez,reçel,zeytin,domates,salatalık.
Ara:2 hurma,2 kuru kayısı,1 kuru incir,1 maden suyu.
Öğle:1 porsiyon tavuklu şehriye çorbası,1 kase yoğurt.
Ara:3 çeviz içi,1 haşlanmış yumurta
Akşam:1 porsiyon kuru fasulye,2 kaşık pilav,cacık.
Ara:1 elma
Emzirmeye kalkınca acıkırsam süt.
Aslında öğle ve akşam yemekleri yer değiştirsse daha iyi ama gece boyu sık uyandığım için bu defa çok açlık hissediyorum o nedenle akşamki menüm öğleye göre daha yoğun.
merhaba.listen çok güzel.diyetisyene gidiyormusun yoksa kendin mi yaptın bu listeyi.kaçkılo verebiliyorsun haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?