2011 Şubat Anneleri Birlikte Zayıflıyor

maşaaaallah

cnm lahana gaz yapabilir bebeğinde.
dereotunu ben de duymuştum ama rastgele aklıma geldikçe yiyorum denemedim yemekten önce yemeyi hiç.denemekte fayda var tabi.
mateyi bilemiyorum ama metabolzmayı hızlandırmak istiyosan çaylar filan %10 ancak etkili olur spordan başkası yalan bence:)hem bu tür çayların uzun vadede kullanımı böbreklere de zarar.15 gün kullanıp 15 gn ara vermek gerekiyor.
ben de 1 haftadr dikkat ediyorum bakalım yarın sabah tartılıcam nolmuş:)))

yehhuuuuu 1 kilo vermişim:))))
aslında yarın sabah tartılacaktım ama dayanamdım şimdi tartıldım ve 1 kilo vermişim:)
yemek listemi hergun yazamadım ama 2 tane yazmıştım yaklaşık aynı beslendim saylır hergün.
ama bu hafta biraz fazla kaçamak da yaptım,dün akşam koca bi cornetto,pazar günü ortaboy pizza (ketçap mayonezli hem de) ve kola,2 küçük kase puding,1 paket ikram bisküvi,1 tane de metro çikolata yedim bi hafta içinde:)))
menüm de gayet doyurdu beni,sütümü de etkilemedi...valla sevdim ben bu işi ne güzelmiş:)))

Süpersinnnn ben de diete başlamalıyımmm artıkkkk. 15 kilo fazlam var benim de vermem gerekennn.
ilk menu zor gbydi ama 2. listeni baya iyi buldum :) ben tatlıya dayanamıyorummm. hadi gaz verelim birbirimize, verelim şu kiloları :)
ben sabahları fırsat bulabilirsem pilates yapmaya çalışıyorum. bgn oğlum 3 aylık oldu :) yaz geliyoooo, gelsinnnn bolbol sütler gitsin kilolarrrrrrr

oooff oofff kilo dediniz yaramı deştinizzz bende zayıflamak istioruuummmmmmmmmmmmm..
dikkatte ediorum ama nie gitmio bide emziren anneler zayıflar diolar hepsi lafmış kızlar sizi takip ediorum arkanızdayım 6 ayı devireyim akapunktur düşünüorumm

canım benım oğlum da 1 hafta önce 3 ayı bitirdi,ben de pilates yapıyodum ebru şallının tüm dvd'leri var bende 3 yıldır yapıyodum zaten ama işte doğum sezeryan olunca bi korkar oldum karın hareketlerinde.En çok da onlara ihtiyaç var malum göbiş:)
ama şimdilik selülitsavar dvd'sindeki egzersizleri yapıorum onlar genelde bacak ve kalça ya:)sen normal mi yaptın doğumunu?sezeryansa bi sorun yaşadın mı?

bu arada karamelcim evet bnce de emziren anneler kilo verir lafı asrın palavrası:)))
yok öle bişey ki ben sadece anne sütü veren biri olarak bunu söyleyebilirim,mama veren ama kırkı çıkmadan eskı kılosuna dönen bi dünya insan var çünkü.bence tamamen bunye meselesi bu.
Napalım biz de spor ve yemekten kısarak halledicez.

kızlar 1 kilo daha gitti

adet olabilsem daha da gtcek gbi hissediorum,ama olamıorum hala ödemim var yaa:44:

kızlar 1 kilo daha gitti

adet olabilsem daha da gtcek gbi hissediorum,ama olamıorum hala ödemim var yaa:44:

bn ilk kez geçen ay oğlum 2,5 aylıkkena det oldum ama kanamam o kadar azdı kı lekelenme gibi doktorumu aradım emzirdiğin içindir dedi.
bu ay tekrar oldum bu defaki normal adet kanaması...
dilerim bunun benım kılo vermeme bı katkısı olur:)

lekelenme şeklinde ben de oldm ama ödem gtmiodr o şeklde die düşünyrm,ki zaten bişi farketmedi.
eski halimi çok özledm yaa,artk hamile kaldğm kiloya dönmek istiorummmm:2:

Ben de malesef sezeryan yaptım canım 1-2 haftadır her sabah ebruli ile pilates yapmaya çalışıyorum, oğlum izin verdikçe. benimki gündüz uyumayan bi böcük de :) çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı henüz. karnım baya zaldı gb çok mutluyum ama kilo farketmedi henüz 1 kilo ancak gitti anlamıyorum nedendir. pilates sıkılaştırıyo biliyorum ama kilo da gitsin artık nolaaarrrrr.

aynen ben de sadece anne sütü veriyorum, hani ekstra 400-500 cal yakılıyodu günlük, biz daha mı çok yiyoruz nedir ah ahhh sen yediklerini yazsana yine cnm; pilates ne kadar yapıyosun? bende de var selülit dvdsi. sabah ebruyla yapıyorum diye ona bakmaya fırsatım olmadı henüz. gerçi yarın mesela stretching günü, onun yerine selülitsavar mı yapsam napsam

ben regl olmadım daha, onunla kilonun ilgisi varmı bilemiyorum. gerçi regl olmamak da gayet keyifli walla ne yalan söliim, sancısı yok uğraşması yok ben biraz daha böyle devam edebilirim :)

Cok şükür kilo derdim yok 11 kilo aldım 16 olarak geri gitti ama çatlaklar moralimi çok bozuyor türkiye haritası gibi karnım gerçi bi yerle konuştum masajla geçiriyorlarmış garantide veriyo hatta bi arkadasım gitti 2 seansta bacaklarındakiler kaybolmus ama yeni ameliyatlı oldugum icin yapmıyorlar yazın bize bikini haram

maşallah diorum başkada bişey diemiorum nası becerdin bacım yaaa.
Tek benim kilolar gitse eski halime gelsem bi deil türkiye haritası dünya haritası gibi bile olmaya razıyım

nesli nerde burası istanbuldamı ?
bende harita gibiyim çok moralim bozuluyor
okadar krem kullandım bide

canım ben pilatesi düzenli yapamıyorum malum bebiş izin verdikçe ama haftada en az 4 gün yapıyorum,akşamüstleri de yürüyüşe başladım hava yağışlı olmadıkça gidiyorum eşim gelince bebişi ona bırakıp:)))bn streching de yaptım ebruyla emziriyorum ya sırtıma filan iyi geldi masaj yapılmış gibi oldu:))bnm karnımda bazen bi batma gibi bişi oluyo acaba üşütüyorum da ondan mı yoksa dikişlerden mi gerçi doktorum yap spor dedi ama...
regl oldum geçen ay lekelenme şeklinde bu ay da normal ama karnımda pek bişi fark etmedi sanırım regl olunca karnın inmesi normal doğum için geçerli...
yediklerimi yazayım cnm haftalık listemi yapmıştım zaten...

Bugünkü menüm:
KAhvaltı: 1 dilim ekmek,2 elmalı cevizli kurabiye,peynir,bal,tahin-pekmez,reçel,zeytin,domates,salatalık.

Ara:2 hurma,2 kuru kayısı,1 kuru incir,1 maden suyu.

Öğle:1 porsiyon tavuklu şehriye çorbası,1 kase yoğurt.

Ara:3 çeviz içi,1 haşlanmış yumurta

Akşam:1 porsiyon kuru fasulye,2 kaşık pilav,cacık.

Ara:1 elma

Emzirmeye kalkınca acıkırsam süt.

Aslında öğle ve akşam yemekleri yer değiştirsse daha iyi ama gece boyu sık uyandığım için bu defa çok açlık hissediyorum o nedenle akşamki menüm öğleye göre daha yoğun.

merhaba.listen çok güzel.diyetisyene gidiyormusun yoksa kendin mi yaptın bu listeyi.kaçkılo verebiliyorsun haftada

Benimde kızım bir hafta önce 3 ayını bitirdi 4. ayın içindeyiz artık... 22 kg. fazlam var bende platese başladım bugün yediklerimi azaltmaya başladım... Sütüm yetmediği için mama veriyorum fakat yinede çok acıkıyor doymuyorum hele tatlı asla dayanamıyorum... sezeryan oldum eski kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor... Birde lohusa depresyonu gördüğüm bir kelebek rüyasının internetteki tabirinde kısa ömürlü evlada işaret eder yazıyordu bu beni o kadar etkiledi ki sürekli kızıma bşeymi olacak korkusu eeeee üstüne smear testimin tekranlanmasını isteyince doktorum ... Birde bütün gün evdeyim ücretsiz izinde alacağım bütün benliğimle yemeğe sarıldım çikolata tatlı vazgeçilmezim oldu artık silkelenip bir an önce hayatımı düzene koyup öncelikle kilolarımdan kurtulup kendimle barışık olmak istiyorum...

merhaba.listen çok güzel.diyetisyene gidiyormusun yoksa kendin mi yaptın bu listeyi.kaçkılo verebiliyorsun haftada

yok canım diyetisyene gitmiyorum he hafta kendıme 7 günlü bi liste yapıp göz önünde bi yere koyuyorum onu...hayatımda ilk kez bi listeye bağlı kalarak kilo vermeye çalışıyorum ger.i ilk kez bu kadar fazla kilo problemim oldu.

bu listeye benzer yiyerek haftada 1 kilo verebiliyorum,haftada 3-4 gün plates yada yürüyüş de yapmaya başladım bakalım bu hafta nasıl olacak yazarım yine.

aslında listede besleyici olan sütten bebeğe geçmesi gereken herşey var sadece abur cubur ve tatlı yok çok fazla..ki benim kadar tatlıya düşkün biri olamaz...

ama kendimi motive etmeye çalışıyorum,daha 24 yaşındayım ve bu kiloda kalamam herşeyden,görüntü,güzellik,şık kıyafetler,hepsi bi yana sağlık için şart vermem kilolarımı diyorum kendime canım tatlı istedikçe.yoksa eklem sorunları,bel fıtığı,şeker,kolestrol hepsi 30'uma gelınce toplanır başıma diyorum...Bir de eşim gayet fit bi insan,onun yanında komik durmamalıyım diyorum...Öyle böyle derken vazgeçiyorum yemekten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…