2011 Şubat Anneleri Birlikte Zayıflıyor

hoşgeldin:)))
aman canım bakma sen o tabirlere bence kelebek bahar gibi tazelik,güzellik,huzur demek...ben de böyle yorumladım bak:)

bence de en önemlisi insanın kendiyle barışık olması tüm modunu etkiliyor,o kilolar yüzünden hep eşofmanla geziyorum ben hep bi salaş haldeyim...halbukü şöyle şıkır şıkır olsam süper hissedicem:)))ama olucak ben de 15 kilo vermeyi hedefliyorum artık:)

bugünkü menüm:
Kahvaltı:1 dilim ekmek,2 bardak çay,salatalık,peynir,zeytin,bal,reçel,tahin pekmez

Ara:1 elma

Öğle:Makarna (yağsız ama üzerine kaşar rendesiyle tatlandırarak)

Ara:3 ceviz içi,1 maden suyu,1 kare bitter çikolata

Akşam:Mercimek çorbası,fırında sebzeli tavuk (1'er porsiyon),salata.

bugünkü kaçamak: 1 dondurma (cornetto).

1 kilo daha gitmiş 48 olmuşum

oleyy 44 beden pantolonumada girdim yaa çokmutluyum.ama göbekte biraz daha fazlalık var üstüne dar bi gömlek neyim giysem orda minik bir kat oluyor

1 kilo daha gitmiş 48 olmuşum

oleyy 44 beden pantolonumada girdim yaa çokmutluyum.ama göbekte biraz daha fazlalık var üstüne dar bi gömlek neyim giysem orda minik bir kat oluyor

nasıı ya 48 kilosun 44 beden klasık pantolonmu giyiyorsun:44:

nasıı ya 48 kilosun 44 beden klasık pantolonmu giyiyorsun:44:

annaa 44mü yazmışım ay pardon 34 dicektim yaa klavye hatası yapmışım
hamileliktem önce almıştım ozaman 44 kiloydum ve zor bela bulmuştuk o pantolonu 36lar bol geliyodu hep.dünya kadarda para vermiştim pek üzülüyodum ama oleyy girdim içinee

akşam akşam moralımı bozdun bacım yaaa

süpersin canım ya :)
bize misafir .çok geldi yine
tatlı vs yapılıyo dayanamıyorum ben de
yine kaçırdım biraz, ama spora devam asla bırakmak yok :)
tartılmadım bu haftalık kilomu yrn sabah tartılcamm inşallah gitmiştir 1 kilocuk daha :)
belki senin yaralar tam kaynamamıştır sen dikkat et yine de kendine, benim çok şükür büyük topun üzerinde bile ağrım olmuyo, ben de sezeryanlı anneler için karın hareketleri diye diye yapıyo ya ebru onlara kasıyorum. çok zor oluyo bu yeni karınla ama azimliyim, kilo daha çok vermedim ama vucüdum toparlanmaya başladı bilem o yüzden inatçıyım. max temmuza kadar toparlanmalıyızzzzzz :)

merhabalar
kilo vermek dursun üstüne 5 kilo aldım. Doğumdan iki hafta sonra 67 ye düşmüştüm şimdi 72 yim. Acayip iştahım açıldı ve hala adet olmadım. karnım çok şiş. Umudum adet görünce zayıflamaya başlamak. Sizce bunla alakası varmı. Adet görmeden kilo veren varmı. Kızımda da kilo almıştım 4. aydan sonra vermeye başlamıştım. Oğlum şimdi 4 aylık inş. kilolar gider. Aynaya bakınca çok sinir oluyorum. Kocaman memeler göbek çok kötü bir görüntü, eşim dalga geçmeye başladı artık dubam diye seviyor beni. Şimdi rejim yapmak istemiyorum sadece anne sütü veriyorum. metabolizma hızım azaldı galiba.

cnm bende aynı durumdayım bende daha adet olmadım ve kılo veremıyorum benımde umudum adet olduktan sonra vermek kızımdada adet olduktan sonra vermeye başladım.....bende aynaya bakmak ıstemıyorum çok kötü görünüyorum kendımı çok çırkın hıssedıyorum bende az yemeye başladım ama süt sorunu var sütüm azalıyo yemeği kesınce ne edecem bılemıyorum plates yapmaya başaldım sütün ıyıce azaldı ondanmı başka bişeydenmı bılemıyorum gerci baya streslı gunlerde gecırıyorum ondanmı bılemıyorum ama verecez ınşallah kıloları

aay kızlar okuyunca sinirlerim depreşti sedacım sana ayrıca bir sinir oldum 34 beden demişsin yaaa benim 10 yıl önceki halim ühü ühüh
ben neden 1 kilo dahi veremiyorum anlamadım
40 ım çıkana kadar 7 kilo veridim kadı geriye 7 kilo bir gitmek bilmedi adette oldum banamısın demiyor
yiteeer ya yiteeer
öyle fazlada yemiyorum ma sporda yapmıyorum zaman bulamıyorum yorgun oluyorum eskiden plates yapardım çok iyi hissettiriyor ama bir türlü yapamıyorum işte
dorukum menün aslında fazla ben o kadar bile yemiyorum ama nasıl verdin hemen 1 haftada 1 kiloyu
ben neden veremiyorruuuuuuuuuuuum benim metobolizma bayağı yavaş anlaşılan

Dorukummm nasıl gidiyooo? ben 1 kilo verdim kaldım dikkat etmem lazımmm.
Bugün sabah 1 tost , domates salatalık zeytin
arada süt çayı
öğlen mantar çorbası, 1 enginar
meyva
süt çayı
akşam etli bezelye yedim. ama yatmadan önce de bişiler yemem gerekecek gb duruyo. bari sadece süt içeyim ben...
gitmeli artık bu kilolar sadece sporla olmuyooo

çıldıriciiiiiim yaa deli gbi ödemim var artık adet olmak istiorummmmm

kilom 60,7 kızlar.

biraz daha gtmiş çok şükür
65,8 ken dikkat etmeye başlamıştm

valla canım ben bi süredir misafir filan derken pasta börek olayına daldım kaldı bnm kilo verme işi,taki bugun avm'de kıyafet bakarken satıcı kız bana hamile misin diyene kadar...hemen yıne başladım...kendıme pilates topu (buyuk) ve mınderı aldım.çemberım lastığım ve küçük toğum zaten vardı,yarından ıtıbaren devam yıne.

bugunku menum de şuydu:

kahvaltı:ev yapımı 2 poğaça ve kahvaltılık şeyler yedım.

öğle:1 simit-çay

Akşam:ızgara tavuk,közlenmiş kırmızı biber,yoğurt ve 2 kaşık pilav.

bugun gezmekten ara öğün yapamadım:)))

4 ay oldu doğum yapalı 2,5 aylıkken adet gordum,sonrakı ay yıne gordum bu ay da bugunlerde görmem lazım beklemedeyım ama ne ödem ındı ne karın ındı..hala deli gibi terliyorum ve de şişim...ve de şişkoyum vede iğrencim ve de kıyafetlerıme sığmıyorum ve de teyze gıbıyım!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…