Benimde kızım bir hafta önce 3 ayını bitirdi 4. ayın içindeyiz artık... 22 kg. fazlam var bende platese başladım bugün yediklerimi azaltmaya başladım... Sütüm yetmediği için mama veriyorum fakat yinede çok acıkıyor doymuyorum hele tatlı asla dayanamıyorum... sezeryan oldum eski kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor... Birde lohusa depresyonu gördüğüm bir kelebek rüyasının internetteki tabirinde kısa ömürlü evlada işaret eder yazıyordu bu beni o kadar etkiledi ki sürekli kızıma bşeymi olacak korkusu eeeee üstüne smear testimin tekranlanmasını isteyince doktorum ... Birde bütün gün evdeyim ücretsiz izinde alacağım bütün benliğimle yemeğe sarıldım çikolata tatlı vazgeçilmezim oldu artık silkelenip bir an önce hayatımı düzene koyup öncelikle kilolarımdan kurtulup kendimle barışık olmak istiyorum...
1 kilo daha gitmiş 48 olmuşum
oleyy 44 beden pantolonumada girdim yaa çokmutluyum.ama göbekte biraz daha fazlalık var üstüne dar bi gömlek neyim giysem orda minik bir kat oluyor
nasıı ya 48 kilosun 44 beden klasık pantolonmu giyiyorsun:44:
annaa 44mü yazmışım ay pardon 34 dicektim yaa klavye hatası yapmışım
hamileliktem önce almıştım ozaman 44 kiloydum ve zor bela bulmuştuk o pantolonu 36lar bol geliyodu hep.dünya kadarda para vermiştim pek üzülüyodum ama oleyy girdim içinee
Bugünkü menüm:
KAhvaltı: 1 dilim ekmek,2 elmalı cevizli kurabiye,peynir,bal,tahin-pekmez,reçel,zeytin,domates,salatalık.
Ara:2 hurma,2 kuru kayısı,1 kuru incir,1 maden suyu.
Öğle:1 porsiyon tavuklu şehriye çorbası,1 kase yoğurt.
Ara:3 çeviz içi,1 haşlanmış yumurta
Akşam:1 porsiyon kuru fasulye,2 kaşık pilav,cacık.
Ara:1 elma
Emzirmeye kalkınca acıkırsam süt.
Aslında öğle ve akşam yemekleri yer değiştirsse daha iyi ama gece boyu sık uyandığım için bu defa çok açlık hissediyorum o nedenle akşamki menüm öğleye göre daha yoğun.
merhabalar
kilo vermek dursun üstüne 5 kilo aldım. Doğumdan iki hafta sonra 67 ye düşmüştüm şimdi 72 yim. Acayip iştahım açıldı ve hala adet olmadım. karnım çok şiş. Umudum adet görünce zayıflamaya başlamak. Sizce bunla alakası varmı. Adet görmeden kilo veren varmı. Kızımda da kilo almıştım 4. aydan sonra vermeye başlamıştım. Oğlum şimdi 4 aylık inş. kilolar gider. Aynaya bakınca çok sinir oluyorum. Kocaman memeler göbek çok kötü bir görüntü, eşim dalga geçmeye başladı artık dubam diye seviyor beni. Şimdi rejim yapmak istemiyorum sadece anne sütü veriyorum. metabolizma hızım azaldı galiba.
çıldıriciiiiiim yaa deli gbi ödemim var artık adet olmak istiorummmmm
aynı durumdayım canım halen adet olmadım bende....
Dorukummm nasıl gidiyooo? ben 1 kilo verdim kaldımdikkat etmem lazımmm.
Bugün sabah 1 tost , domates salatalık zeytin
arada süt çayı
öğlen mantar çorbası, 1 enginar
meyva
süt çayı
akşam etli bezelye yedim. ama yatmadan önce de bişiler yemem gerekecek gb duruyo. bari sadece süt içeyim ben...
gitmeli artık bu kilolar sadece sporla olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?