- Konu Sahibi goodnightmoon07
-
yaaa herhangi bir nedenden dolayı erken doğum yaparsak bütün izinlerimiz yanıyor bu bakış açısına göre doktorlar insiyatif kullanıp yardımcı olamazlar mı acaba anlamıyorum...hiç birimiz sat a göre doğum yapmıyoruz ki .. benim şimdiden sezeryan olma olasılığım yüksek öyle olunca dda 38 de felan alıyorlar bebeği .2 hafta kafadan boşa gidiyor bir çaresi yok mu acaba ..doktorun insafına mı bağlı ..............
kızlar bende bunu merak edıyorum ...benım durumumda şu...3.sezeryanım ve mesanemdekı durumdan dolayı 37.haftanın başında cocuk alınacak allahın ıznıyle ...ben 8 hafta önce ızne ayrılmak ıstıyorum napacam bılmıom ...doktor 32.haftayıo beklıcekde eeeeeeeee ben 40 haftada DOGUM YAPMICAMKI amelıyat tarıhım bellı...kendı doktorumda askere gıttı kaldımmı ortada adamlar halımı anlamıo...amelıyat tarıhınden 8bhafta önce ayrılamıyormuyuz????çalısacak durumumkalmadı valla gun sayıyom yaaa
bir de izne 37. hafta bitince mi 37. hafta başında mı izne ayrılmamız gerekiyor kızlar?
dün dr kontrolümüz vardı.bebeğin gelişimi 10 gün önde.beklenen doğum tarihine göre 10 gün önce söyledi doğumu.izni sordum.31. haftada gel hem kontrol ol hemde iznini ayarlayalım dedi.ben çalışacam 37 haftaya kadar.benim anlamadığım 31 . haftada rapor ayarlaması benim için iyi mi kötü mü?
ben suan 28.gebelık haftasındayım öluyorum okulda oturdummu kalkamıom ...30.gebelık haftası içinde doktora gıttıgımde ınsallah ızne ayrılacam cunku dogumum 37.hafta olacak...bende onun derdındeyım ınsallah doktor sorun cıkarmaz offff bunaldım resmen
kızlar doğum iznim mayıs bitmeden bitecek sanırım, ben de rapor ve mazeret izniyle haziranı bitimek istiyorum. (belki birkaç hafta erken doğum yaparsam haziranın son haftaları çalışmak zorunda kalırım, zaten öğrenciler pek okula gelmiyor son haftalar idare etmeye çalışıcam bir şekilde)
1) yazın normal maaşımı alıp eylül ayı başında okul açılınca ücretsiz izine ayrılabilir miyim? yoksa haziran sonu izinlerim biter bitmez ücretsizi başlatmam mı lazım?
2) ücretsiz izine eylül ayında ayrılırsam (doğumdan itibaren bir yıl dendiği için) şubat 2012'ye kadar mı izin verirler yoksa bir yıl izin alabilir miyim?
çok sordum karışık oldu biraz ama umarım anlatabilmişimdir.mevzuatı bilen tecrübeli anneler ya da idareci olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Peki bu izin konusundaki yasa değişmemiş miydi ya?hani ücretsiz izin artık 2 yıl olacaktı ve babalara da 3 gün yerine 10 gün doğum izni verilecekti?
bu yasa çıkmadı mı?
Fatmacım senin öncesi, benim sonrası yanıyor malesef
evet maalesef
diğer topikte 40 gün raporumu kullanırım yazmışsın canım
ya eylül-aralık döneminde acil birşey olurda ihtiyacın olursa napacaksın bence hepsini kullanma
bu arada kızlar naparsak yapalım haziranı kapatamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?