2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

dün akşam buraya yazdıktan sonra sabah tartıldım
15.gün bugün ...toplamda 11 kilo vermişim çok sevindin 10 kilom kaldııı
93le doğuma girdim 15.gün 82 kiloyum
 
87 ile doğuma gittim bu gün 25.gün toplamda 10 kilo vermişim.ama hala 10 kilo fazlam var
 
kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimde problem olduğuna kesin kanaat getirmiş bulunuyorum 63 ile hamile kalıp 85 ile doğuma giden ben 79 ile doğumdan çıktım.bugün 32 gün oldu doğum yapalı ve ben 76 kiloyum yani sadece3 kilo bu kilolar gitmez de kalırsa kafayı yerim gerçi 3 ay verdim kendime sporada başlıycam epizyo acısında spor da yapamadım ama başlıycam önerisi olan varsa açığım sütümü kesmeden kızımın besininden kesmeden nasıl verilir bu kilolar?????
 
Yarın 40'ımız çıkacak ben 2 çocuk annesi olarak 1.68 boya 49 kiloyum. Kaldı 3 kilo :)

Toplamda 14 kilo gitti..
 
şimdi tartıldımda 52 kiloyumm

62 ile doğuma girdimm 10 kilo gitmişş

44 ile hamile kalmıştım.ona inmeyi planlamıyorum aslında ama bu gidişle inicem sanırım.
 
Bende 9 gün önce normal doğum yaptım 74 ile doğuma girdim şimdi 65 kiloya indim.Hala 7 kilo fazlam var umarım en kısa sürede bu kiloları da atarım üstümden eski halime geri dönerim.
 
ayyy kızlar maşallah size ve bebişlerinize
ben 52yle kaldım doğuma 67yle girdim 62yle çıktım 24 günde sadece 3kilo verbildim :26: :84: ama eşim 24 günde 5 kilo verdiiiiiiiiii acaba emzirdiklerim ondan mı gidiyoooo
 
dün akşam buraya yazdıktan sonra sabah tartıldım
15.gün bugün ...toplamda 11 kilo vermişim çok sevindin 10 kilom kaldııı
93le doğuma girdim 15.gün 82 kiloyum

melo bende sen gibi 93 ile gittim fakat korkudan daha tartılamadım sen nasıl besleniyorsun şuanda günde kaç dilim ekmek yiyorsun tatlı yiyormusun?
 
1 Kilo Daha Gitmiş Ben Verdikçe Oğlum Alıyor Aradaki Bağ Bu Galiba :} İyi İyi Bi 10-11 Kilo Versem Tam Süper Olacak
 
5.haftamızı bitirdik en son tartıda 56.8 ü gördümm.60la hamike kalmıştım.71le doğuma girmiştimmm.
 
bebeğim 35 günlük ve 14 kilonun 11 'i gitti yehhhuuuuu kaldı 3 kilo:)))
şu an annemler bizde hala tüm ev işi ve yemek filan annemdendi,bakalım 40'ımız çıkıp annemler gidince bu işler bana kaldığında nasıl bi tempoda kilo vericem.Bu arada emziren annelerin 1 ayda 2 kilodan fazla vermemesi gerekiyormuş,diyet yapanlar varsa aman dikkat süt kesilmesin!!!!
 

darısı bize inşallah.
 
ayyy kızlarrr okadar mutluyumkiiii
2 senedir 94 kilonun altına düşmemiştim sabah bi tartıldımki 92,5 geldim hemde okadar çok helva,komposto,tatlı,çay vs vs yiyip içmeme rağmen
ayyy bu sütün emzirmenin nimeti Allah razı olsun
 

Evet gerçekten öyle hele ki ilk 3 ay süt çok daha yağlı ve koyu kıvamlı oluduğu için daha fazla kalori yakıyormuş...Ben hamıle kaldığımda 5 kilo fazlam vardı.Şimdi hedefim hamilelikten kalan 3 kilo ve o eskıden kalma 5 kilo fazlamı vermek.
Şerbetli tatlı,şekerli komposto ve gece bebeğem kalktığımda yemelerimi kestim.Çok aç olursam gece bir iki hurma,kuru kayısı,incir filan atıyorum ağzıma hem hafif,yararlı hem de kilo yapmıyor.Günde 4-5 litre su içiyrm.Bi tek hamur işinden uzak duramıyorum o da bu ara bebek görmeye ziyarete gelen çok oluyor sürekli börek çörek yapılıyor evde insanın da canı çekiyor halıyle yıyor:)))
 

doğru söylüyosun valla ben doğumdan 5 kiloyla çıkmıştım
ne zaman emzirmeye başladım düzenli olarak kilolar gitti.şuan 10 kilo verdim.göbekte indi.dediğin gibi bende yiyorum boğazımdan kesmedim.kilo vermek gibi bi kaygım yok ama göbeğim toparlansa iyi olur o görüntü beni feci rahatsız ediyo
bide o kahverengi çizgi duruyo hala karnımda yaa o nezaman geçecekk.ayy geçecek dimii
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…