2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

vallahi ben 69 la hamile kaldım 87 ile doğuma girdim şu an 77 kiloyum yaklaşık 2 aydırda yerimde sayıyorum,ama hedefim 62 kg ye düşmek inşeski hiçbirşeyim olmuyor göğüslerimden dolayızaten memiklerim bir 8 kg yapıyor sanırım taşıyamıyorum resmenhasta göğsümde diğerinden daha büyük nolcak benim halim...madurum da madurum

17 kilo aldım 12 sı gıttı hemde hıcbırsey yapmadan.durmadan aglayan ve uyumayan bı kızınız varsa kılo mılo kalmıyor.

1 kilo daha gitti bu hafta kaldı son 4 kilom:)
ama benım hedefm 4 değil 10 kilo vermek 6 kilo fazla hamile kalmıştım çünkü,ah ben sezeryan olmasaydım şimdiye pilatesle yarısı gitmişti bile bu 10 kilonun(
ama 6 ay spor yapmaya korkuorum karın fıtığından korkuma...pilatesten başka spor da vücudu şekillendirmiyor,tamam yürüyüşle kilo veriliyor ama sıkılaşma olmuyor...temmuz 27'de 6 ayımız doluyor ve ben hemen pilatese başlıyorum:)

Canım nası zayıfladn? Ben de sezeryan oldumSpor yapamıyorum ve son 3 kilom yapıştı kaldıSen nasıl başardın?

63. 5 ile hamile kaldım, 85,5 ile doğuma girdim. 8 kilosu doğumda gitti ayrıca 6 kilo daha verdim yani kaldı 8 kilo ( Ama benim fazladan bir 5 kilom daha vardı. Nasıl verilecek bu 13 kilo bilmiyorum :26:

valla teyzem beni resmen besiye çektii

hergün çorbalar tatlılar yemekler süt olsun diye yedirdikçe yediriyoo mis gibi 12 kilo vererek tartıda 49u görmüştüm ama gidişhat pek hayırlı diil gibi

Canım nası zayıfladn? Ben de sezeryan oldumSpor yapamıyorum ve son 3 kilom yapıştı kaldıSen nasıl başardın?

canım benım de son 4 kilom işte onlar da gitmiyo,aslında gider de ben gece emzirmeye kalkınca filan atıştırıyorum hep...napim midem kazınıyo((
doğumda aldığım 14 kilonun 10'unu da kendiliğimden verdim desem yalan olmaz özel bişi yapmadım zaten ilk günler gelen giden kekler börekler dikkat etmeye imkan yoktu,şimdi de gelen giden oluyo ama daha az neyseki.
Çok ödem vardı bende deli gibi terliyordum gecede 4-5 pijama değiştirirdim hala da terlemeye devam ediyorum az bi iş yapsam şıpır şıpır terliyorum sanırım ödemimi attım ben 2-3 kilo.
Şimdi eşime ip almasını rica edicem fırsatı olduğunda ve ip atlıcam evde bebeğim uyuduğunda alt kattakiler tüm gün evde yok naslsa:)))
havalar düzelmedi ki yürüyüş yapiyim(

17 kgr aldım 14 kgr gitti sezeryan oldum hala daha zayıflama devam ediyor bebişle ilgilenmek en büyük egzersiz

18 kilo almıştım:):)62ye çıkabilmiştim anca hahahaha ve şimdi 48 kiloyum kesinlikle emzirmek ve bebişin etrafında koşturmak yettide arttı kiloların gitmesine:):)

58 kiloyls hamile ksldım 75 le doğurdum ve sadece 5 kilo verdim şuan 68 kiloyum ama boyum 1.70 bu kilo ban çok yakıştı işallah vermem:))

50 kiloyla hamiş kaldım 63 ile doğuma gittim
doğumdan çıkınca 58 kiloydum şimdi de 52-53 arası değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…