- Konu Sahibi cicekcicek
-
ayyyyyyyyyyyy şu topiğe girmes olaydımmmm
kızlar naptınız siz yaaa nasıl verdiniz o kiloalarıı bide yiyom diolar yaa.. Aklıma gelenler evirdiki ve sedaa. Hele sedacım sen bide göbek gitsin 50 ye razıyım diosun bende göbeğe razyım bi 50 olsamm.
ben 57 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim çıktım 73 ile anca çıktım doğumdan şok oldum tabi bende sanıom ki hemen baya gitcek. yarın kırkım çıkıor ben hala 69 dayımm.. Yesem içim yanmıcak yiyomda oluyo dicem süt olsun die öle abur cuburda yemiorum bol su rezene humana tüketiorum ama yine aynıyım. nerde yanlış yapıorummmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyy şu topiğe girmes olaydımmmm
kızlar naptınız siz yaaa nasıl verdiniz o kiloalarıı bide yiyom diolar yaa.. Aklıma gelenler evirdiki ve sedaa. Hele sedacım sen bide göbek gitsin 50 ye razıyım diosun bende göbeğe razyım bi 50 olsamm.
ben 57 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim çıktım 73 ile anca çıktım doğumdan şok oldum tabi bende sanıom ki hemen baya gitcek. yarın kırkım çıkıor ben hala 69 dayımm.. Yesem içim yanmıcak yiyomda oluyo dicem süt olsun die öle abur cuburda yemiorum bol su rezene humana tüketiorum ama yine aynıyım. nerde yanlış yapıorummmmmmmmmmmm
gitmiyor,son 5 kilo napsam gitmiyor...napsam dediğim de haliyle diyet falan yapamıyorum işte abur cubur yemiyorum filan...ama benı bu gece emzirmeye kalktığımda yemeler bitirdi,açlıktan kıyım kıyım kıyılıo içim bi ara hep kuru kayısı hurmayla geçiştiriodum ama ı-ıh artık kesmiyo onlar...
evde kendi kendime hareketler yapmaya başladım,bi kadın var lessie die sadece yürüyo aletsiz müzik eşliğinde evde olduğun yerde yapabiliosun.Bugun ona başlıcam.İsteyen olursa linki paylaşırım.Video kısa ama her hareketi göstermiş,ben de her hareketi 200 defa yapıcam bebeğim uyurken.Havalar biraz iyileşince de eşim işten gelince bebeği ona bırakıp 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum her gün.4 ayımız bitince de pilatese başlamayı.
Yaz geliyo bayanlar yazzzz!!bişeyler yapmazsak yazın ordan burdan fışkıran göbiklerle gezmek zorunda kalıcaz,hele ki benım gibi sezeryan olduysanız....
gitmiyor,son 5 kilo napsam gitmiyor...napsam dediğim de haliyle diyet falan yapamıyorum işte abur cubur yemiyorum filan...ama benı bu gece emzirmeye kalktığımda yemeler bitirdi,açlıktan kıyım kıyım kıyılıo içim bi ara hep kuru kayısı hurmayla geçiştiriodum ama ı-ıh artık kesmiyo onlar...
evde kendi kendime hareketler yapmaya başladım,bi kadın var lessie die sadece yürüyo aletsiz müzik eşliğinde evde olduğun yerde yapabiliosun.Bugun ona başlıcam.İsteyen olursa linki paylaşırım.Video kısa ama her hareketi göstermiş,ben de her hareketi 200 defa yapıcam bebeğim uyurken.Havalar biraz iyileşince de eşim işten gelince bebeği ona bırakıp 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum her gün.4 ayımız bitince de pilatese başlamayı.
Yaz geliyo bayanlar yazzzz!!bişeyler yapmazsak yazın ordan burdan fışkıran göbiklerle gezmek zorunda kalıcaz,hele ki benım gibi sezeryan olduysanız....
merhabalar
benim kilolarla başım dertte doğumdan sonra iki hafta içinde 77 den 67 ye inmiştim şimdi 70 oldum ve vermeyi bırak alıyorum hala kızımda da hemen vermemiştim ama almamıştımda. Ama kızımda 40 dan sonra hemen adet görmüştüm şimdi tık yok 3 ay olacak bebişim acayip şişim ve moralim bozutatlıya karşı aşırı istek var yemeden duramıyorum valla
linki paylaşırsan çok sevinirim canım
52 ile hamile kaldım 63 ile doğurdum şuan 53 kiloyum son 1 kiloooo
tatlım sen tücrübelisin bende sana sorcktım bizimde 2.ayımız biticek nerdeyse ve ben hala regl olmadım aslında geçen hafta biriki damla bişi geldi hah dedim gelicek sanırım tık yok bidaha sende olmadın hala demekYa ben de oglumda 45. gün hemen adet olmuştum, şimdi 2.5 ay olacak nerdeyse ben de olmadım henüz...
52 ile hamile kaldım 63 ile doğurdum şuan 53 kiloyum son 1 kiloooo
canım sende bayağı kilo vermişsin aslında ama hamilelikte fazla aldığın için veremeişsin gibi görünüyor.Onlarda gider merak etme.Bencede yavaş yavaş ani kilo verimi tehlikeli ha ödem vardıysa zaten onlar hızla gidiyo sorun yok ama kilo bencede yavaş verilmeli...ay cnm maşallahn var walla,ben de 52 ile hamile kaldm 78 ile doğuma grdm,bi 10 gn snra ilk defa çıkabildm tartıya ve 69 dum.
şimdi 64 den biraz daha azım...
52 ye daha kilolar varrrrrr
ama azimle uğraşıyorm,veriyorum:122:
ama çok acele etmiycem,birden vermek istemiyorum,zaten hamileleikti,doğumdu vücutlar bi dünya şok yaşadı,yavaş yavaş bünyeyi zorlamadan ve mümkün mertebe sporla vermek lazım.
hoş o da bebiklerle zor biraz da...
neyse zamanla düzenlerimiz oturur inş....
tatlım sen tücrübelisin bende sana sorcktım bizimde 2.ayımız biticek nerdeyse ve ben hala regl olmadım aslında geçen hafta biriki damla bişi geldi hah dedim gelicek sanırım tık yok bidaha sende olmadın hala demek
manik maşllah cnm ben aslında vermek istemiyorum daha fazla çünkü çok zayıf görünüyorum boy kaç cnm senin 50den aşağı düşmeyi hiç istemiyorum ben ya ama gidiyo bu kilolar bünyemmi yakıyo oğlum emip bitiriyomu :)anlamıyorum 46ile hamiş kaldım 62ile doğuma grdm 51im şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?