2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

ff süt olsun diye habire yemekten yine kilo alımına başladım
ilk kızımda lohusalıkta 15 kg almşıtım şimdi akıllandım yemicem diyordum ama annelik işte yeterki sütüm olsun diye kendini falan düşünmüyor insan:26:

13 kilo almistim. Nasil vercem diye düsünüyodum ki 12si gitmis..
Bu göbek nasil gidecek acaba.:44:

bu son 1-2 kilo gitmiycek sanırım hoş hiç dikkat etmiyorum hamliieliğin 4 katı yiyorum desem yeridir ama gitsin daha falasıda gitsin
neyse evimize dönünce düzene gireriz

bendede gobek kaldi kizlar
korse giycem napiyimm igrenc bi goruntu cunkuuu

doğum yapalı 2 ayı geçti. 63 ile hamile kalmıştım 77 kilo ile doğum yaptım 67 ye inmiştim ama şu 15 gündür 69 oldum ve acayip şişlik var. Kızımda 40 bittikten sonra hemen adet olmuştum şimdi daha olmadım ondanmı acaba. üstelik kızımda acayip yiyordum şimdio kadar değil kilo verme durdu almaya başladım inş. çabucak verebilirim tombik olmak istemiyorum

bende 57 hamıle kldım 80le dog.gırdım. hast cıktıgımın ılk haftası 10 kılo gıtmıstı.sımdı 1 aylık olduk 65 ım kaldı 8 kılo ıns onlarıda hmn verrırım.:26::26:

44 ile hamile kaldım
62 ile doğuma girdim
51 im şuan.

11 kilo vermişim.44 e geri dönebileceğimi sanmıyorum en azından kısa vadede.ama kilomdan memnunum 44de çok azdı.göbeğim düzleşsin eski sıkı haline gelsin bana yeter

Toplam 13 kg almıştım 10 kg gitti.Özellikle doğumdan sonraki 15 gün sürekli şekerli şeyler yedim yemeseymişim çok daha fazla zayıflayacakmışım demekki ne yapalım sağlık olsun

kızlar ben sıkıntıdan eski halime 10 günde döndüm.bebeğim emerken genzine süt kaçması çok oluyor bende iştah falan kalmıyor ne yapcam bilmiyorum sıkıntıdan sütümde az gelıyor anne olmak gerçekten çok zormuş.

13 kilo almistim. Nasil vercem diye düsünüyodum ki 12si gitmis..
Bu göbek nasil gidecek acaba.:44:

canım mrb.bişe sorcam sen ve dillerim arkadaşım cok kilo vermişsiniz.nasıl verdiniz ya.ben doğuma gıttığım kılomdan 4 kılo zayıfım oda cocuk zaten,

bendede gobek kaldi kizlar
korse giycem napiyimm igrenc bi goruntu cunkuuu

canım sen normal doğum yapmamış mıydın,sarmadın mı göbeğini?
ben sezeryan yaptım hiç istemediğim haldemerak ettiğim acaba pilatese filan ne zaman başlayabiliriz ne kadar süre geçmeli yani?benim 4 kilo fazlam kaldı ama göbek 5-6 aylık gibi hala((

Aynı durumdayız canım benim de göbek hala 5 6 aylık gibi ama 3 kilo fazlam var.Benim de sezeryan oldu. Pilatese ne zaman başlayabiliriz ki acaba bilen var mı? Bi de ağdaya ne zaman gidebiliriz epilasyon için?:78:

46 ile hamile kaldım. 63 ile doguma gittim.

Pazar günü 2 aylık olacagız. Şu an 45 kiloyum, yani -18 kilo

Nasıl gidiyor anlamıyorum. Oglumda da 17 kilo almıştım onda 15 günde 43'e düşmüştüm. Kızımda biraz daha yavaş gitti ama yine gitti. 50'de kalmak isterdim...

Son düzenleme:
46 ile hamile kaldım. 63 ile doguma gittim.

Pazar günü 2 aylık olacagız. Şu an 45 kiloyum, yani -18 kilo

Nasıl gidiyor anlamıyorum. Oglumda da 17 kilo almıştım onda 15 günde 43'e düşmüştüm. Kızımda biraz daha yavaş gitti ama yine gitti. 50'de kalmak isterdim...

ne şanslısın çok büyük nimet valla

canım y sız nasıl veriyosunuz kiloları anlamadım.banada anlatın azcık

valla ya ne yiyorsun ne yemiyorsun anlat biraz evridiki:)
gerçi senin iki çocuk varmış onların peşinde koşmaktan gidiyordur ben daha bir tanesiyle başa çıkamıyorum:)))

Kızlar özel olarak yaptıgım bir şey yok. Ama uykusuzluk çok etkiliyor beni. Uykusuz kalınca zayıflıyorum.eee 2 çocuk olunca da gidiyor.

Tabi biraz hiperaktiflik de var :)

Yoksa dünyaları yiyorum.Benim yediklerimi başkası yese 150 kilo olur heralde...

Son düzenleme:
kızlar bende 49la hamile kaldım doğuma 66ile gittim şimdi 56 yım çok yiyorum hamileyken bu kadar yemiyodum kilo önemli değilde şu göbek nasıl gitcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…