2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen yine ucuz atlatmışsın.benimde altınlar bizde kalsın kaybolur eğlenceye gittiğinizde,istediğniz zaman gelin alırsınız dediler bende hacı hocadır dedim günahıma girmez dedim o gün bu gündür ne gelen var ne giden,, bide benden gelinlik bekliyolar zor bulurlar bütün hırsımın en büyük başlama sebebide bu zaten.birde bana altınları soruyorum mobilyaları ödedik diyolar paralar nerde değince bababımın borcu vardı onu ödedik demezlermi.en acısıda benim annem bana para verecekti düğün sonrası neymış onuda onlara verecekmişimde fotoğraf borcu varmış onu ödeyeceklermiş şimdi bu kadına bu adama gelde anne baba de hiç yapmacık olamam kim ne derse desin

ece bizde altın istenmez herkes haline göre takar, hoş bizimkiler haline rağmen bişi takmadı o yüzden bilemedim ne denir
Çok şaşırdım. Hadi sen istemedin insan bişi takmaz mı ya. Bizim gelinimiz de istemedi annem elinden geldiği kadar 7 tane taktı. Mehir en doğal hakkımız biliyorsunuz.

İnanın çok şaşırdım.Resmen hırsızlık bu yaptıkları. Biz de düğününmüzü kendimiz yaptık takı setini eşim aldı düğünden sonra birlikte ödedik.
Burdan şu sonucu çıkardım ben istesemde kayınvalidem vermeyecek. Baksanıza sizinkileri ellerinizden almış.

ARZU şimdi okudum kayınvaliden de tam kaynanatörmüş kız senin şaziye isminin mi koyacakmışsınız bi de gece yarısı o soğukta kaıya kadar geçirmek mi and the kaynanatör oscar goes to Arzu's kaynanatör

ayyyyy...julyetcim ne tutmak hemde eşim aradı cuma akşamı okuldan arkadaşları gelecekmiş eşli,gelsinler dedim nasılsa kremşantili kurabiye var bir tuzlu bir de salata taammmm

ohhhh gelsin misafirler kim takar, kremşantili kurabiye hepsini savar
buarada dün kek-pasta topiğinden link vermişti biri orda bi muzlu pasta tarifi var.onu da deniycem en kısa sürede.o da kolay bi pasta gibi geldi.deniyim hbr veririm size

çok geçmiş olsun canım bebeğininde iyi olmasına sevindim..

herkese merhaba kızlar
belki sütüm çoğalır göğsümünde ucu çıkar diye medelanın pompasından almıştım oda işe yaramadı sütüm gitti iyice çook moralim bozuk kızlar çoook..ne vardı sanki oğlumu emzirebilseydim bende.ameliyat olmuştum gögüslerimden meme asimetrisi var diye bilseydim böyle olucağını hiç ameliyat olurmuydum 1,5 saattir uğraştım bi yemek kaşığı anca oda göğsümü sıka sıka geldi.

buarada koyu bi Avrupa Yakası fanı olarak bnm gibiler vardır belki diye hbr veriyim dedim.atv de avrupa yakası var şuanda (şimdi reklam girdi ama ) teeeee ilk bölümlerinden başlamışlar.inş devam eder de gündüz de izleyecek bişi olmuş olur.aminnn

aynen ben de izliyorum şuan uzun süredir de devamı çekilse die bekleyenlerdenim neyseki biraz oyalayacak gündüzleri oğlumla beni çok sevindim

FATMAcım içini ferah tut bişi olmamıştır.olsaydı durduramazdın ağlardı sürekli.bi arkadaşım dışarda düştü 3 aylık bebişiyle ona bile bişi olmadı Allaha şükür.senin fıstığa da olmamıştır inş cnm..

ÜZÜLME CANIM adını bilmiyorum ama ameliyat olmayan arkadaşlarımızda da durum aynı her bebeğin nasibi
ahhhhh aahhhhhh...benim gibi yapın su gibiyi izleyiinnn

gülşahcım bestenin allerjisi geçti mi?

geçti canım çok şüükür iki gün sürdü hatta 2. gün daha cok arttı 3 doktora birden götrdümmdevlet hastanesine götrdüğüm şrup vermişti iyii vermemişim 2 yaşın altındakilere verilmezmişş kendiliğinden geçer dedi diğer doktrlar 3 .gün bişeyimiz kalmadı :))

canım benim kızımda arasıra şaşı yapıyor gözlrini özellikle emeceği zaman memeyi yaklaştırınca.. Dr a sormuştum 3 aydan önce göz hareketlerini çok kontrol edemezler demişti.. baktığı şeyi uzaklaştırırsan normal bakar.. ve 3. ayda mutlaka bütün bebişlerin göz muayenesini yaptırmak gerekirmiş doğumu yaptığım hastanede söylemişlerdi..

canım çok çok geçmiş olsun...

kızlar dorugun ellerın yenı actım manıkurunu yapıp buz gıbı acaba usuyrmu zamanla ısınırmı:93:

dr bebişin üşüyüp üşümediğini kulak memesinden bide göğüslerinden anlayabilirsiniz demişti buraları kontrol et şekerim..

geçmiş olsun canım..

sizede çok geçmiş olsun canım..

ya bebişler büyüdükçe sorunlarda artacak maalesef ceren de 1.5 gün boyunca kakasını yapamadı yavrum..biraz sıcak suyla duş aldırdık sıcak havluyla karnını ovduk ayaklarına sıcak sular koyduk yok yapamıyo.. eşim gidip fitil aldı 48 saati geçerse verin demiş dr....meyse açtık kızın altını geçtik karşısına bekliyoruz kaka yapsın die yarım saat bekledik yok.. su verdim kaşıkla biraz neyseki 42. saatte yaptı küçük hanım kakasını evde bi parti havası göreceksiniz kakaya sevinen insanlar :):)

bide dün 184 ü aradım aile hekimimizi şiayet edip değiştirmek istediğimi söyledim... Ankarada doğum yapınca hastane sağlık bakanlığına bildirim yapıomuş.. bende hastanede annemlerin adresini telefonunu verince orda annemlerin bağlı olduğu sağlık ocağı aradı bebişi kontrol etmemiz lazım diye.. ben doğumu Güven Hastanesinde yapmıştım kontrolleri aşıyı filan orda yaptırdım sağlık ocağından tam 4 kere aradılar şuanda sağlık ocağımıza kayıtlı görünüyosunuz bebişi görmemiz lazım die bende götürdüm Cereni bir ilgi bir alaka anlatamam sanki özel sağlık kuruluşu.. Neyse urfaya döndük burdaki sağlık ocağına nakil yaptırdık ama ne arayan var ne soran ne de bilgilendirme.. 60 günü doldurduk aşıları yaptırrcaz ki burda özel hastanede yapmıyorlar ankaradaki gibi illa sağlık ocağı yapacak. eşim gitti söyledi biz aşı yaptırcaz işte grev filan varya çalışıyomusunz die sordu verem aşısı sadece perşembeleri yapılıyo perşembe gelin demişler... biz gidip sormasak kafamıza göre cuma günü gitsek 1 hafta daha bekletecekler yani sinir oldum.... neyse aradım şikyet ettim işte kimliğimi alıp istediğim sağlık ocağına kayıt yaptırabilirmişim onu öğrendim bi araştırıcam bakalım ilgili bi aile hekimi bulursm değiştircem...

Eveeetttttt gelelim kuru fasülyenin faydalarına

ben delirmimde kim delirsiiinnnnnnin,güya bugün bebek görmeye gelecekti aptal kadınlar,dünden beri anam ağladıııı gece 12 de bitirdim temizliği,girdim banyomu yaptım,bebekle uğraştım derken saat 3 de girdim yatağa,sabah 7 de kalktım,saçlar ıslakkk,kurulayamadan tekrar evi toparladım,ve girdim mutfağa bir sürü şey hazırladım pişirdim,kekler börekler patates salatası vs,yetiştiremem diye panik oldum durdum,servis tabaklarına bardağına kadar herşeyi hazırladım ama bekle bekle ne gelen var ne giden,aradım nerde kaldınız,demezlermi aaa biz bugün gelmicektikkiii,kız kardeşine msj attık gelemicez söyle ablana diye,ulannn madem gelemicen benim cebim yokmuda kardeşime msj atıyon,bana söyleeeeee,kardeşimi aradım kızım sen sevdalımısın aklınmı uçtu,sana gelemicez diye msj atmışlar neden söylemedin banaa,abla bana msj falan atmadılar ben salakmıyım atsalar söylememmi dedi,dünden beri hem maddi hem manevi yıprandım resmen deymeyecek insanlar için,olurda gelmeye kalkarlarsa önümüzdeki günlerde,önlerine sadece çay koyucam eçok bile,eşekmiyim ben dünden beri debeleniyorum,okadar uykusuz ve yorgunumki anlatamam,siz söyleyin şimdi ne denir böyle bir durumda,hırsımdan koca bir tabak patates salatasıyla 7 adet börek devirdim mideye:)

kızlar eşime enginar aldırmıştım..içinden beyaz birşey çıkmadı..ne olcak şimdi..en iç kızmı morumsu yapraklı..dışı yeşil yapraklı..bu yaprakları yenmez mi..ben daha önce hiç almamıştım..ilkti..oda boş çıktı:))))))

kızlar bir de kargom geldi..sabiha paktunanın bebeğim kitabını annelik akdemisinden istedim..kargo parasına getirdiler..5 tl..haberiniz olsun..
enginar için acil cvp bekliyorum..ona göre pişircem de..

ya kızlar fırında kaç derecede ne kadar süreyle pişiriyosunuz ??? un kurabiyesi kıvamındamı oluyo pişince ?

Mapucci seninkide evridikininkine benzedi ..neyse atabildiklerini at bari buzluğa...
fatma üzülme canım çocuklar düşe kalka büyüyecek ..benim vukuatım daha kötü anakucağını sehpanın üstüen koyup sallıyordum annem kaç kere dedi sallama orda yere koy diye annem herşeye sen yapamazsın gibi davrandığı için kadını dinlemedim..sallarken naakucağı bir kadyı kızım koltukla beraber yere kapandı allahtan içinde kaldı ..ayy içim sızlamıştı.daha kırkımız bile çıkmamıştı...anlatmadım sizlere ..çok üzülmüştüm .konuyu açmak bile istememiştim..dünde emzirdiim kucağımda sırtım yatağın başlığına dayalı kalkarken sanırım elini sıkıştırdım.parmağıı kırdım sandım yaa çok zor ya ben b ir de çok sakarım..kazasız belasız nasıl büyür bu çozuk bilmem

böyle durumlarda ben kelime tercihi yapmıyorum şekerim ağzıma ne gelirse söylüyorum yüksek sesle sen de yap rahatla ben de iice bıktım bu gelen gidenden.ev pastaneye döndü yaaa

bu ne ya buda yeni moda mı hem evridikinin misafirleri hem seninkiler aynı şeyi yapmışlar... walla bencede koy çayını içip gitsinler zaten 3 5 tanıdığım var şu gurbet elde onlarda gelirse hazır kek börek vericem çok bile küçücük bebişim var kimsenin midesiyle hizmetiyle uğraşamam zaten öyle çok beceriki ev hanımı filan değilim bide kendimi onların stresine sokamam... sizlerde çok yormayın yıpratmayın kendinizi haklarını kaybettiler bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…