Kızlar hiçkimse cvp yazmamış. Fikrinizi bekliyorum.
Bu arada kızlar size bişi danışcam. Ben evleneli 3 yıl olacak. Düğünde 10 altın istemiştim. O zamanlar altın bu kadar pahalı deildi tabi. Şimdi 5 altın o zamanın 10 altınına eşit. Daha önce ev alacağız oğluma deyince ben altın istememiştim. O da altın istemesi en doğal hakkı demiş. Evi de oğluna yapmayınca 10 tane istedim. Kayınvalidem o kadar takamayız demişti. Ben de en doğal hakkı dşiyodu noldu dedim. O inatlaştı ben de inatlaştım. 10dan aşağı olacaksa kalsın bu iş dedim. Kızı isterken farklı söze gelişnce farklı. Sonra tamam düğünden sonra verelim dediler. 6 tane altın taktı bana. Geri kalanı da vermedi. Doğumdan önce gittim istedim. Ne altını demez mi? Ayy delircem. Tabii alan almış başından savmış. Köprüden geçti gelin. Ben de güzelce söledim. Borcumuz var vs. doğum yakın. Çocuk bi doğsun bizimde borçlarımız var dedi geçiştirdi.Evine mobilya aldı. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara. Tekrar istemeyi düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Eşim haklısn diyor. Bu arada ev alacaklar. Kendilerine gelince var bize gelince yok. Sizce ne yapayım? Ücretsiz izin alacağım bu paraya da ihtiyacım var.
Çok şaşırdım. Hadi sen istemedin insan bişi takmaz mı ya. Bizim gelinimiz de istemedi annem elinden geldiği kadar 7 tane taktı. Mehir en doğal hakkımız biliyorsunuz.ece bizde altın istenmez herkes haline göre takar, hoş bizimkiler haline rağmen bişi takmadı o yüzden bilemedim ne denir
benim teori tutmadı o zaman 3.ay a girince geçer :)))
canım benim altınlarımı düğün gecesi elimden geri aldıkları için yorum yapamayacam sana kimse geri ödemekten de bahsetmedi maalesef(üstelik düğünümüzü de onlar yapmadı ..
ayyyyy...julyetcim ne tutmak hemde eşim aradı cuma akşamı okuldan arkadaşları gelecekmiş eşli,gelsinler dedim nasılsa kremşantili kurabiye var bir tuzlu bir de salata taammmm
sabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk
jüli beniğ faceden ekleyen özlem sensin sanırım di miarzu şimdi okudum kayınvaliden de tam kaynanatörmüş kız seninşaziye isminin mi koyacakmışsınız Bi de gece yarısı o soğukta kaıya kadar geçirmek mi And the kaynanatör oscar goes to arzu's kaynanatör
jüli beniğ faceden ekleyen özlem sensin sanırım di mi
buarada koyu bi Avrupa Yakası fanı olarak bnm gibiler vardır belki diye hbr veriyim dedim.atv de avrupa yakası var şuanda (şimdi reklam girdi ama) teeeee ilk bölümlerinden başlamışlar.inş devam eder de gündüz de izleyecek bişi olmuş olur.aminnn
ÜZÜLME CANIM adını bilmiyorum ama ameliyat olmayan arkadaşlarımızda da durum aynı her bebeğin nasibiçok geçmiş olsun canım bebeğininde iyi olmasına sevindim..
herkese merhaba kızlar
belki sütüm çoğalır göğsümünde ucu çıkar diye medelanın pompasından almıştım oda işe yaramadı sütüm gitti iyice çook moralim bozuk kızlar çoook..ne vardı sanki oğlumu emzirebilseydim bende.ameliyat olmuştum gögüslerimden meme asimetrisi var diye bilseydim böyle olucağını hiç ameliyat olurmuydum1,5 saattir uğraştım bi yemek kaşığı anca oda göğsümü sıka sıka geldi.
ahhhhh aahhhhhh...benim gibi yapın su gibiyi izleyiinnnbuarada koyu bi Avrupa Yakası fanı olarak bnm gibiler vardır belki diye hbr veriyim dedim.atv de avrupa yakası var şuanda (şimdi reklam girdi ama) teeeee ilk bölümlerinden başlamışlar.inş devam eder de gündüz de izleyecek bişi olmuş olur.aminnn
gülşahcım bestenin allerjisi geçti mi?
kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama çoook birikmiş belki konuştunuz bilmiyorum ama bebeklerinizin gözünde kayma varmı hiç bizim oğlanın gözü kayıyor şaşı gibi bu durum beni endişenelendiriyor size de sormak istedim lütfen aynı durumu yaşayan varsa cevap yazsınn rahatlamak istiyorum(
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
panik olmazmıyım belkide bebeğim benim bağırmamdan okadar korkup ağlamıştır
hemen soydum baktım biryerinde bişey varmı diye ama yoktu
zaten düşen bebek en az 1 saat uyutulmamaması gerektiği için hep uyanık tuttum ayrıca kusup kusmadığınıda kontrol ediyorsun
bişey yok şimdilik çok şükür
Allahtan düşerken ayağımı altına köydumda şiddeti azaldı
bir anlık bişey ya
emziriryordum altında yastık vardı sanki oan elim ayağım boşaldı kayıverdi birden bacağımdan işte
Rabbim çocuklarımızı korusun
Mlocum evet bebeklerin kemikleri esnek oldugu için biraz daha rahatım
tekrar hepinize teşekkür ederim
kızlar dorugun ellerın yenı actım manıkurunu yapıp buz gıbı acaba usuyrmu zamanla ısınırmı:93:
günaydın kızlar dün cok kötüydük aksam kızım cıglık cıglıga aglamaya basladı hiç öyle aglamazdı hemen evden cıkıp hastaneye gittik önce burda cocuk hastanesi var orda cocuk doktoru bulunur o saatte diye oraya götürdük o kadar kalabalıktıki cocugun biri havale gecirmiş annesi anlatıyor atesi cıktısabah düşer diye bekledim düşmedi aksam babası gelince yıka bişi olmaz dedi getirmedik yükselmiş iyice havale gecirdi diyor sakin sakin nasıl tepem attı nasıl bir baba o ya neyse orda sıra bekleyemedik cok agladı kızım özel hastaneye gidelim cagırtalım cocuk doktorunu dedik yakında bi özele gittik cagırmaya gerek kalmadı 12ye kdr cocuk doktoru varmıs neyse kan
tahlili idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfekiyonu tekrar baslamıs ama daha yeni cok fazla degil dedi aglaması enfeksiyondan degil gazdan dedi biz hiç gaz agrısı cekmemiştik ne kötü aglıyorlar öyle Allah hep gaz sorunu yasayanlara sabır versin arkadaslar cok zormus.bugun böbrek filmi cekilecek inş iyi cıkar.kendi doktorumuz dememşti film cekilmesi gerekiyor falan diye cok sinirlendim sanırım degiştirecegim doktoru dünki doktoru begendim
günaydın kızlar 3 gündür doğru dürüst girip okuyamadım çok birikmiş geçmiş. bizim paşa huy değiştirdi gündüzleri 10dk bana fırsat vermiyor dinleneyim sürekli mızmız uyumuyor huysuz keyifsiz bişi oldugünü gününe tutmuyor ya tam yoluna girdi derken cumadan beri anamızı ağlattı eşimle yorgunluktan ölüyoruz hele pazar gecesi... acile gittik o kadar yani gaz sancısına bağlıyoruz her ağlamasını ama ben hep bir kuşku içindeyim doktoruna göre sağlıklı gazdan başka birşeyi yok... birde kakası beni endişelendiriyor çok cıvık sulu gibi kaka yapıyor gazla beraber yapıyor kakasını sancısıda çok oldu demekki acile götürdük çığlık çığlığa ağladı yaa acildeki doktor kaka testi istedi yine önemli bişi çıkmadı testte dedimki ama ishal bu çocuk karın ağrısı gaz yapıyor dediki olsun boşaltsın içini eskiden ishal deyince önemsenirdi su kaybı olduğu için sinir etti beni eve döndük tabi ne ilaç verdi nede müdahale etti... kendi doktorumuzuda beğenmiyorum artık muayene edip gazdan başka bişi yok diyor. yokta neden böyle kaka yapıyor bu çocuk dimi? birazdan arayacağım doktorunu bakalım gene ne diyecek....
süt emziren annelerin çok içmemesi gerektiğini duymuştum da meyve suyu içme mi dedi iç mi dedi doktor canım?
Burda Canım Bende Tarifi Almıştım Ama Daha Ona Sıra Gelmedi Bi Yapsam Bütün Tepsiyi Yerim Heralde..
1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un
toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz
Eveeetttttt gelelim kuru fasülyenin faydalarına
ben delirmimde kim delirsiiinnnnnnin,güya bugün bebek görmeye gelecekti aptal kadınlar,dünden beri anam ağladıııı gece 12 de bitirdim temizliği,girdim banyomu yaptım,bebekle uğraştım derken saat 3 de girdim yatağa,sabah 7 de kalktım,saçlar ıslakkk,kurulayamadan tekrar evi toparladım,ve girdim mutfağa bir sürü şey hazırladım pişirdim,kekler börekler patates salatası vs,yetiştiremem diye panik oldum durdum,servis tabaklarına bardağına kadar herşeyi hazırladım ama bekle bekle ne gelen var ne giden,aradım nerde kaldınız,demezlermi aaa biz bugün gelmicektikkiii,kız kardeşine msj attık gelemicez söyle ablana diye,ulannn madem gelemicen benim cebim yokmuda kardeşime msj atıyon,bana söyleeeeee,kardeşimi aradım kızım sen sevdalımısın aklınmı uçtu,sana gelemicez diye msj atmışlar neden söylemedin banaa,abla bana msj falan atmadılar ben salakmıyım atsalar söylememmi dedi,dünden beri hem maddi hem manevi yıprandım resmen deymeyecek insanlar için,olurda gelmeye kalkarlarsa önümüzdeki günlerde,önlerine sadece çay koyucameçok bile,eşekmiyim ben dünden beri debeleniyorum,okadar uykusuz ve yorgunumki anlatamam,siz söyleyin şimdi ne denir böyle bir durumda,hırsımdan koca bir tabak patates salatasıyla 7 adet börek devirdim mideye:)
Eveeetttttt gelelim kuru fasülyenin faydalarına
ben delirmimde kim delirsiiinnnnnnin,güya bugün bebek görmeye gelecekti aptal kadınlar,dünden beri anam ağladıııı gece 12 de bitirdim temizliği,girdim banyomu yaptım,bebekle uğraştım derken saat 3 de girdim yatağa,sabah 7 de kalktım,saçlar ıslakkk,kurulayamadan tekrar evi toparladım,ve girdim mutfağa bir sürü şey hazırladım pişirdim,kekler börekler patates salatası vs,yetiştiremem diye panik oldum durdum,servis tabaklarına bardağına kadar herşeyi hazırladım ama bekle bekle ne gelen var ne giden,aradım nerde kaldınız,demezlermi aaa biz bugün gelmicektikkiii,kız kardeşine msj attık gelemicez söyle ablana diye,ulannn madem gelemicen benim cebim yokmuda kardeşime msj atıyon,bana söyleeeeee,kardeşimi aradım kızım sen sevdalımısın aklınmı uçtu,sana gelemicez diye msj atmışlar neden söylemedin banaa,abla bana msj falan atmadılar ben salakmıyım atsalar söylememmi dedi,dünden beri hem maddi hem manevi yıprandım resmen deymeyecek insanlar için,olurda gelmeye kalkarlarsa önümüzdeki günlerde,önlerine sadece çay koyucameçok bile,eşekmiyim ben dünden beri debeleniyorum,okadar uykusuz ve yorgunumki anlatamam,siz söyleyin şimdi ne denir böyle bir durumda,hırsımdan koca bir tabak patates salatasıyla 7 adet börek devirdim mideye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?