eşimde idare et diyo zaten gidecek vss şimdi gitti.dedim idare lambasına döndüm idare ede ede.gezmeye olsa lik lik lik her yere gider.2 sokak ötede sağlık ocağı var zoraki geldi oraya eşimde çalışıyodu.hastanedede işim vardı oğlumuda götürmek istemiyorum oralara zaten kalabalık hastane hastalık kapıcak bide oralarda 2-3 gün daha kalamadıki işlerimi hallediyim hastanede.eşime diyorum 2 gün daha duramadı dedim diğer gelini gibi yapsam el üstünde tutardınız beni belki diyo daha beter ettin durmadı gitti.anası oğluna hiiç laf söyletmez bizim taraf olsa haklıda olsam eşimi korurlar nasıl iş anlamadım..
kızlar gece yüreğim ağzıma geldi,kızımın bütün yataklarını dün yıkadım,hava bozuk olduğu içinde kuruyamadılar,birde doğalgaz peteği hava yapmış oda ısınmamıştı neyse bende kızımı gece yatağıma aldım,ara ara emzirdim falan ikimizde uyuduk,ama sürekli uyanıp kontrol ediyodum yorgan yüzüne gelmesin boğulur diye,yarım yamalak çok hafif bir uykuydu zaten benimkisi,sonra yine hafifce daldım uykuya derken hırıltılı bi nefes sesine uyandım bide baktım kolum kızımın yüzündee((((((( ağzı burnu kapanmış,gözler kayıkkkk baktım nefes sesi kızımdan geliyo aklım çıktı delirdim resmen,bi anlık bişey,okadar dikkat ettiğim halde şeytan işi işte,olabiliyorr bir kaç aylık olana kadar bir daha almak yok yatağa,aman dikkat edin ne olur
bide miniğin ilk defa tırnakları kesilecekti,ben acıtırım diye cesaret edemedim eşim daha yatkın böyle şeylere,becerir yani,aldı makası başladı kesmeye derken hafiften derinin ucunu kesmiş,kanatmış,gördüm hüngür hüngür ağladım,keşke ben kesseydim
kemer veriyolar canım ama o kemerin bi faydası yok yani henüz bebeişlerimiz oturamdığı için yok ben kucağımda tuttum ööle bide bebekli annelere cam kenarı veriyoruz zaten demişti kadın thy gitmiştim ben
kızlarr bi çarşıya gidip geldim amma çok yazmışsınız
şimdi hemen okuyamam ama şunu söyleyip çıkacağım çünkü bir sürü iş var
çarşıdan fiyat araştırması yaptım oyun halısı evde yapmak için sadece elyafı 8tl tüm malzemeler yaklaşık 20-25 tl tutuyor
birde el emeği ohoo zaten kızım durmuyor
bende gittim migrostan 35 e oyun halısı aldım nasıl?
biz çok beğendik
tavsiye ederim çok güzel
Canım çok güzelmiş ciden güle güle kullansın meleğin. Bende de tiny love tekmele oyna var ben de memnunum resim eklerdim ama nasıl eklencek bilmiorum
kızlarr bi çarşıya gidip geldim amma çok yazmışsınız
şimdi hemen okuyamam ama şunu söyleyip çıkacağım çünkü bir sürü iş var
çarşıdan fiyat araştırması yaptım oyun halısı evde yapmak için sadece elyafı 8tl tüm malzemeler yaklaşık 20-25 tl tutuyor
birde el emeği ohoo zaten kızım durmuyor
bende gittim migrostan 35 e oyun halısı aldım nasıl?
biz çok beğendik
tavsiye ederim çok güzel
Eki Görüntüle 180645 Eki Görüntüle 180646
şimdi çıkıyorum akşama gelirim byeee
mucuks
kızlar 8 şubatta doğum yapan kimler? oğluşumla aynı gün doğanları görebilirmiyim...
kızlar gece yüreğim ağzıma geldi,kızımın bütün yataklarını dün yıkadım,hava bozuk olduğu içinde kuruyamadılar,birde doğalgaz peteği hava yapmış oda ısınmamıştı neyse bende kızımı gece yatağıma aldım,ara ara emzirdim falan ikimizde uyuduk,ama sürekli uyanıp kontrol ediyodum yorgan yüzüne gelmesin boğulur diye,yarım yamalak çok hafif bir uykuydu zaten benimkisi,sonra yine hafifce daldım uykuya derken hırıltılı bi nefes sesine uyandım bide baktım kolum kızımın yüzündee((((((( ağzı burnu kapanmış,gözler kayıkkkk baktım nefes sesi kızımdan geliyo aklım çıktı delirdim resmen,bi anlık bişey,okadar dikkat ettiğim halde şeytan işi işte,olabiliyorr bir kaç aylık olana kadar bir daha almak yok yatağa,aman dikkat edin ne olur
bide miniğin ilk defa tırnakları kesilecekti,ben acıtırım diye cesaret edemedim eşim daha yatkın böyle şeylere,becerir yani,aldı makası başladı kesmeye derken hafiften derinin ucunu kesmiş,kanatmış,gördüm hüngür hüngür ağladım,keşke ben kesseydim
TozToprak canım üzülme daha öncede yazdım bende de asimetrri var sorun olmasın diye ameliyat olmadım ama benim de sütüm yok , yani ameliyatına üzülme kısmet nasip ben de keşke olsaydım diyorumcanıım üzülme ne olurbende de aynı dert var ne yapalım bebeklerimizin nasibi bu kadarmış hem okludum hem ağladım neden bizimde yokki sütümüz diye olsun doysunlarda mama verelim üzülme sağlıklı büyüsün inş.
cok güldüm kız ne güzel yorumlamısın olayı:)tüm sinir gitti valla:)ya sogukta cocugumu önemsemeyim kaynanam için inecekmişim asagılara geldiginde etegini falan öpseydim keske cok dizi izlemekten kendini padsah anası valide sultan falan sanıyor sanırmARZU şimdi okudum kayınvaliden de tam kaynanatörmüş kız seninşaziye isminin mi koyacakmışsınız bi de gece yarısı o soğukta kaıya kadar geçirmek mi and the kaynanatör oscar goes to Arzu's kaynanatör
Kızlar hiçkimse cvp yazmamış. Fikrinizi bekliyorum.
Bu arada kızlar size bişi danışcam. Ben evleneli 3 yıl olacak. Düğünde 10 altın istemiştim. O zamanlar altın bu kadar pahalı deildi tabi. Şimdi 5 altın o zamanın 10 altınına eşit. Daha önce ev alacağız oğluma deyince ben altın istememiştim. O da altın istemesi en doğal hakkı demiş. Evi de oğluna yapmayınca 10 tane istedim. Kayınvalidem o kadar takamayız demişti. Ben de en doğal hakkı dşiyodu noldu dedim. O inatlaştı ben de inatlaştım. 10dan aşağı olacaksa kalsın bu iş dedim. Kızı isterken farklı söze gelişnce farklı. Sonra tamam düğünden sonra verelim dediler. 6 tane altın taktı bana. Geri kalanı da vermedi. Doğumdan önce gittim istedim. Ne altını demez mi? Ayy delircem. Tabii alan almış başından savmış. Köprüden geçti gelin. Ben de güzelce söledim. Borcumuz var vs. doğum yakın. Çocuk bi doğsun bizimde borçlarımız var dedi geçiştirdi.Evine mobilya aldı. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara. Tekrar istemeyi düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Eşim haklısn diyor. Bu arada ev alacaklar. Kendilerine gelince var bize gelince yok. Sizce ne yapayım? Ücretsiz izin alacağım bu paraya da ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?