2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu k.validelerin hepsi aynı . Benimki de çıldırttı beni sütün yok senin diye. Sayesinde mamaya başladım.Bir ay sonra kontrole gittik bi kilo alması gerekirken benim bebeğim 2 kilo almıştı. Biz de ondan sonra bıraktık mamayı. Ha bi de süt miktarının kontrolü için pompa almıştım ona diyorum ki sütüm çoğalıyo galiba çok şükür diye seviniyorum.Bana dedi ki tersi de olabilir sütün azaladabilir hiç kalmayadabilirÖlür müsün öldürür müsün? Ben de kayınvalide olcam ama bu tarz bi insan olacağımı hiç sanmıyorum.Kafana takma canım olumlu düşünmeye çalış.

canım kızımın tırnaklarını ben kesiyorum kimseye cesaret edip sen kes diyemiyorum bide eşim beceremez pek.olucak böyle şeyler ama eminim çok acımıştır inş. birdaha böyle olmaz bide yatma konusunda bende sana tavsiye benim kız bazen benim koynumda yatmak istiyor mesela dün gece gibi yatagına koyunca aglıyor kucagıma alınca susuyordu bende arkama iki yastık koydum kızımıda yüz üstü kucagıma yatırdım yarı yatar pozisyonda ve kaç kere bu şekilde sabahladık bende yanıma yatırma taraftarı değilim ama böyle yatırınca daha temkinli oluyorum arada uyanıp bakıyorum hiç kıpırdamamış bile oluyor zaten kıpırdasa bende uyanıyorum bu şekilde bile çok dikkatli olmamız gerekiyor allah bebeklerimizi korusun rabbime emanetler.

Mapucci geçmiş olsun canım bugün hep kazalardan gidiyoruz...
Kızlar yatağınıza alacağınız zaman elyaf yorganı katlayıp yatak yapabilirsiniz bebeğe sizden yüksekte olur ..ben öyle yapıyorum yan tarafa da beşiğini sıfırlıyorum ..yatağın ucunda güvende oluyor ...

kemer veriyolar canım ama o kemerin bi faydası yok yani henüz bebeişlerimiz oturamdığı için yok ben kucağımda tuttum ööle bide bebekli annelere cam kenarı veriyoruz zaten demişti kadın thy gitmiştim ben

gözde geldim konyaya :))anlattım uçak maceramı tam macera ..basınçtan korktum ben en fazla ama kızım kalkarken de inerken de emdi sorun olmadı:))

kızlarr bi çarşıya gidip geldim amma çok yazmışsınız
şimdi hemen okuyamam ama şunu söyleyip çıkacağım çünkü bir sürü iş var
çarşıdan fiyat araştırması yaptım oyun halısı evde yapmak için sadece elyafı 8tl tüm malzemeler yaklaşık 20-25 tl tutuyor
birde el emeği ohoo zaten kızım durmuyor
bende gittim migrostan 35 e oyun halısı aldım nasıl?
biz çok beğendik
tavsiye ederim çok güzel

şimdi çıkıyorum akşama gelirim byeee
mucuks

Son düzenleme:
bu arada aşımızı olduk kızım çok ağladı 1 sol kol 2 bacaktan
hemşireyi dövesim geldi

ben oğlumu her gece yanımda yatırıyoum:)
aslında süt sıtması olduğum için başlamıştık.
şimdi de ben de alıştım o da..
eşim ve ben bir kenara sıkışıyoruz:) paşam koca alana yayılıyor.(yatak kenarı duvara yakın.orayı minderlerle döşüyoruz.)
ama yanımızda yatması çok önemliymiş.dün pedagog adem güneş ilk 6 ay annenin yanında ! yatması gerektiğini söylüyordu.ancak güven duygusu gelişirmiş.
bu arada ben de çift yastık ve yüzüstü formülünden istifade ediyorum.cidden süper oluyor:)

çok güzelmiş canım güle güle kullansın ezgi bebeğimiz

hayır canım sallanmıyor.
bebeğin ilk aylarında yukarıya asılan renkli objelere bakmasını,dikkat geliştirmesini
3 aydan sonra uzanıp çekmesini
kas gelişimi,neden sonuç ilişkisini kavramasını,merak,keşfetme duygusunu geliştiriyor
en önemlisi de anneye zaman kalmasını sağlıyor

dünde ne günmüş yaa tövbe tövbe Allah ın gününede böyle söylenmez ama.senin ki boğulma tehlikesi atlatmış benimkide Fatmanın kzı düşmüş Allah beterinden korusun

geçmiş olsun kızlar.
Rabbim korusun bebeklerimizi..
annelik gerçekten de çok zor:) dünyanın en güzel duygusu ama verdiği sorumluluklar da cabası:)
hani derler ya 'asker uyumaz,asker yorulmaz vs'
bence;
'anne uyumaz:)
uyusa da tilki uykusundadır:)
anne yorulmaz
anne dinlenmez
anne kendini düşünmez
anne acıkmaz
anne sıkılmaz,bıkmaz
anne kızmaz
anne tırsmaz
vs vs vs :)

kızlar mastit tam olarak nasıl oluyor?
öğlenden beri sağ göğsüm şiş. oğlum doğru dürüst emmedi, arada bir kez pompayla boşalttım. göğsümün ucu çatlaktı sağınca biraz kanıyor o yüzden çok sık sağmak istemiyorum ama 2-3 saatti ağrı var ve üst kısmında kırmızılıklar oluşmuş yeni farkettim. hani böcek falan sokarda bir bölge kızarırya aynen öyle. bu ne şimdi?
lütfen fikri olan yazsın çok rahatsızım

TozToprak canım üzülme daha öncede yazdım bende de asimetrri var sorun olmasın diye ameliyat olmadım ama benim de sütüm yok , yani ameliyatına üzülme kısmet nasip ben de keşke olsaydım diyorum

cok güldüm kız ne güzel yorumlamısın olayı:)tüm sinir gitti valla:)ya sogukta cocugumu önemsemeyim kaynanam için inecekmişim asagılara geldiginde etegini falan öpseydim keske cok dizi izlemekten kendini padsah anası valide sultan falan sanıyor sanırm

iste canım söz verdilerse hiç alttan almamak gerekiyor bunları banada söz verdiler dügünden sonra neler yapacaklardı 2 sene oldu hala birsey yok ben hep alttan aldım kıymetmi bildiler iste tutsunlar sözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…